Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
a ja wsadziłam cebulki od Onki i nie wiem co mi wyrośnie, bo zapomniałam co mam :oops:

No jak to :evil_lol:, przecież to wszystko powinno już kwitnąć :evil_lol:, u mnie już kolorowo :lol:.
Ja też zapomniałam co dawałam :evil_lol:, trzeba zacząć zapisywać ;).

Posted

Iwonko kwitną jak szalone żonkile , hiacynty , tulipany pokazują kolor , cesaraska korona też idzie w górę .
Przyjęły się poziomki ,mam co robić , żeby to obrobić .

Posted

Energy napisał(a):
NIewątpliwie Ruda Maupa czeka z chlebkiem i solą:evil_lol:

Tiaaa...na pewno :evil_lol:

Oneczko,a czy my z naszą szczotką też możemy zawitać?:razz: Wrażeń nie braknie, obiecujemy:evil_lol::angryy:

Posted

Smyczku - zdjęcia poproszę, niech inni zobaczą, może się skuszą na nastepnym bazarku :)

A teraz zapraszamy na sreberko ;)

http://www.dogomania.pl/threads/206076-Srebrne-precjoza-torebka-ADAX-do-26.04.2011-godz.22.0-dla-Lolusia-i-Braci-Mniejszych

kado napisał(a):
Tiaaa...na pewno :evil_lol:

Oneczko,a czy my z naszą szczotką też możemy zawitać?:razz: Wrażeń nie braknie, obiecujemy:evil_lol::angryy:

Ależ oczywiście zapraszamy, RM będzie miał co robić :evil_lol:.

Posted

Poker napisał(a):
mi by się przydały poziomki i runianka japońska

Oj Pokerku :cool3:, co tak póżno, już by rosły na grzędzie, a tak to u mnie czekają. Mam ich duuużo, i runianka jest, zapraszam :evil_lol:. Przy okazji śmierdziuchy pójdą, nie mam chwili aby odpisać co i jak, ale się nie pali prawda :evil_lol:.

Posted

Oneczko, moje kwiatuszki, te które zakupiłam za bazarku, zaczęły pieknie wychodzić:-) Oczywiście mówie o tych, które uniknęły smierci pod grabiami mojego tatusia, który odwiedzajac nas, chciał zrobic dobry uczynek miesiac temu i zaorał mi moje grzadeczki, gdyz wg jego słow bardzo niechlujnie wygladały:-) Zgrabił nam tez cała korę, która mój mężus tak starannie wysypał w zeszłym roku wokół grządek i zrobił sobie ognisko w naszym mikro ogrodku:-) Jak wróciłam z pracy i wyjrzałam przez okno to myśłałam , że nam sie ogródek pali a mąż podjeżdzając pod garaz o mało zawału nie dostał, ze sie ogrodzenie pali:-) Takiego mam fajnego Tatę;_)

Posted

A oto Loluś, który został dorwany przez naszego syna:-) Lolino jest cudowny!!!! Ileż on ma w sobie radości i temperamentu, to jest wspaniały psiak:-) Cała droge o nim mówiliśmy a najwięcej nasz mały:-)

Posted

Smyku napisał(a):
To jak to jest z tym dziabaniem przez Lolita ?

nasz mały wie jak zachowywac sie przy psiakach i nie był dziobany przez Lolitka:-)

Posted

ihabe - jak to zaczęły wychodzić :crazyeye:, one już powinny kwitnąć, zaraz przejadę się na kontrolę, co tam się dzieje w tym ogródeczku :evil_lol:.
A synuś musi być superasty, jak Lolcio go nie nadgryzł :evil_lol:.

Smyczku musisz koniecznie, przekonać się naocznie co też JPG sobą reprezentuje :evil_lol:.

Energy sory, idę tam, idę tylko dojść nie mogę ;).

Posted

[quote name='ona03']ihabe - jak to zaczęły wychodzić :crazyeye:, one już powinny kwitnąć, zaraz przejadę się na kontrolę, co tam się dzieje w tym ogródeczku :evil_lol:.
A synuś musi być superasty, jak Lolcio go nie nadgryzł :evil_lol:.

[

obiecanki cacanki a i tak nie przyjedziesz:-( a ze mnie taki ogrodnik jak z koziej pupki czapka:-)

Posted

Cudo Nasze kochane, długowłose ukradło gnata :evil_lol:, chcę go zobaczyć ;).
Już zaczęłam "zbierać" kasę na Lolcia podróż, pierwsza partia roślinek wysłana, później będzie bazarek, a benzynka coraz droższa :mad:.

Ihabe kiedyś po drodze wstąpię :evil_lol:, ale jak RM zeżre Samsonika ;).

Posted

Oneczko jak masz coć do przehandlowania z roślinek , to jestem chętna .
Togaa nie pamiętam jak Twój piesiu ma na imię , ale buźke ma cud urody .

Posted

Smyku napisał(a):
Oneczko jak masz coć do przehandlowania z roślinek , to jestem chętna .
Togaa nie pamiętam jak Twój piesiu ma na imię , ale buźke ma cud urody .

ja tez jestem chetna na roslinki:-) Może wzejdą;-) a ta psica to właśnie Togaa, najpiekniejsza szpicka, cudo psiak:-)

Posted

[quote name='ona03']
Już zaczęłam "zbierać" kasę na Lolcia podróż

A kiedy Lolito:loveu: wyjeżdża na wakacje? Oj, RM będzie się cieszyć:evil_lol:

Posted

Dziewczyny , mam tego tyle, że mogę Wam hektary obsadzić :evil_lol:
kado pytanie Twoje jest do togaa, ja tu tylko sprzątam, kopię ogródek :evil_lol:.
Lolitku wygrzewasz się dziś na słoneczku :loveu:

Posted

A kiedy Lolito wyjeżdża na wakacje?

Wy się Kochane zdecydujcie...!

Jako LALUS siedzi u mnie to jojczycie że czas na wakacje.
Jak sie wakacjuje u IwOnki3 ,to po 2 tygodniach pytanie ; " a kiedy wraca.."?:razz:

Narazie skarbonka wakacyjna Lalusia pusta, wiec nie ma nawet co marzyc o podróżach...