Smyku Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Była zapowiedź zdjęć , to siedzę i czekam a Oneczka sobie poszła . Chyba w nocy pójdę kopać pole , bo przecież sobie nie odpuszczę Quote
togaa Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Witaj morelko ! Szelki u Zuzi może nie beda konieczne. Lolus nosi je tylko dlatego, że jest facetem.. Niepodwiązana do szelek pielucha zsuwa sie z brzuszka i siurak na wierzchu. Zapieluchowane suńki nie maja tych problemów. Sposobów na odsmierdzenie wykladziny nie znam, niestety. W sklepach internet. z karmą psią widziałam takie preparaty; urino...coś tam..! Płyn w spryskiwaczu i latarka przy pomocy której łatwo namierzyc posiurane miejsce. Kilka razy sie przymierzałam do kupna, ale drogie to a skuteczności nieznana .. No właśnie,co z tymi muchomorami? Quote
ona03 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 :evil_lol:Ja bardzo przepraszam :cool3: [B]togaa [/B]mnie ewidentnie inwigiluje :mad: to jest karalne. Coś tam nabazgrałam o muchomorkach :evil_lol: ale one jeszcze nie wyrosły :cool3: trzeba poczekać :evil_lol:. A u nas leje od soboty i skąd tu brać zdjęcia, dynki też dochodzą :evil_lol: jeszcze troszkę za miękkie :evil_lol:. Więc zdjęć ni ma :evil_lol:. Ale są już wszystkie wpłaty z badylkowego bazarku i możemy rozliczyć :). Lolcio pakuj się Quote
Iv_ Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dobry wieczór ;):loveu: Zostałam zaproszona na dynie i muchomorki, a tu widzę lipa i nie ma :niewiem: to co ja mam oglądać :placz: :eviltong: :cool3: Quote
ona03 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Iv_']Dobry wieczór ;):loveu: Zostałam zaproszona na dynie i muchomorki, a tu widzę lipa i nie ma :niewiem: to co ja mam oglądać :placz: :eviltong: :cool3:[/QUOTE] Witamy nową wielbicielkę [B]JPG :evil_lol:.[/B] Cierpliwości ;) wszystko jeszcze rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak wyrośnie będą zdjęcia ;). Quote
Poker Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja tam na muchomorki wolę nie być zapraszana. To kiedy Lolcio jedzie? Muszę sobie czas na tę okazję zarezerwować. Quote
ona03 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 W tę niedzielę nie dam rady, ale w przyszłą chyba tak :placz:.Przeciągam jak tylko mogę ;). Quote
Poker Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 trudno, poczekam. Mam nadzieję,że mąż mnie z manelami nie wyrzuci z domu. Quote
ona03 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Poker']trudno, poczekam. Mam nadzieję,że mąż mnie z manelami nie wyrzuci z domu.[/QUOTE] Nie wyrzuci ;) nie wyrzuci ;). U mnie też zawalone manelami dla [B]togii :roll: [/B]i jeszcze mam gdzie spać :evil_lol:. [B]Togaa [/B]szykuj garaż, piwnice, strych :evil_lol:. U nas nieśmiało wychodzi słoneczko, idziemy z[B] Lolciem[/B] sadzić pozostałe tulipany, jest ich ponad 200 :evil_lol: reszty to nawet nie liczę :evil_lol:. Zima nas zastanie ;). Quote
ihabe Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 och jakiz piękny będzie Twój ogród na wiosnę;-))) Ciekawe czy moje roślinki wykiełkują;-))) Loluś------- buziakiiiiiii Quote
ona03 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='ihabe']och jakiz piękny będzie Twój ogród na wiosnę;-))) Ciekawe czy moje roślinki wykiełkują;-))) Loluś------- buziakiiiiiii[/QUOTE] Niech no tylko spróbują nie wykiełkować :mad: to jak je [B]trzasnę :evil_lol: [/B]jak mawia [B]togaa :evil_lol:.[/B] Ale , ale dziewczyny [B]Smyku [/B]:loveu: dokazuje :multi: na [B]Lolciowym :loveu:[/B] bazareczku :multi:. Quote
kado Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Mizianko [B]Lolito:loveu::loveu::loveu: [/B]w ten depresyjny dzień:shake: Quote
ona03 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='kado']Mizianko [B]Lolito:loveu::loveu::loveu: [/B]w ten depresyjny dzień:shake:[/QUOTE] [B]Lolito :loveu: [/B]wymiziany reszta też :evil_lol:. Cóż za depresja :mad:. U nas słoneczko cały dzień więc sadziłam tulipanki, nie wiem kiedy skończę :evil_lol: a Lolito grzał dupcię na słoneczku ostatnie promyczki, u [B]togii [/B]cały czas leje jak on się przestawi na te mokradła ;). W nocy mieliśmy przymrozek musiałam szybko chować donice z kwiatami. [B]togaa [/B]jak tam Twoja ''kłota'' musimy jej wybrać imię bo taka bezimienna ;). Jak Loluś będzie się do niej zwracał :evil_lol:. A może już domek jest na oku, kotek poszedł a koteczka została i jej smutno. Może załóż jej wątek to poszukamy domku :lol:. I dawaj zdjęcia ''kłoty'' też chcemy na nią popatrzeć. Quote
_bubu_ Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 zapraszam do sparaliżowanego Liska w wolnej chwili :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/193613-sparali%C5%BCowany-%C5%BCywiecki-Lisek-zwichni%C4%99ty-kr%C4%99gos%C5%82up-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99-[/url]!! Quote
togaa Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dziewczyny ! Zaglądajcie prosze do[B] Liska[/B] ! Nie wiem, jak[B] bubu[/B] to wszystko ogarnia ! Koniecznie pomoc potrzebna ! Nie mozna odbierac Liskowi szansy na zdrowie, na zycie. Quote
kado Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oj [B]Loluniu[/B] chyba wszystkie cioteczki o Tobie zapomniały....:mad: Głaski dla ślicznego zasiurańca:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Za tydzień koniec Lolusiowych, a tym samym moich wakacji. Spiewamy więc sobie dzisiaj cichutko...'ta ostatnia niedziela...';) Cudu chyba trzeba, żeby do tego czasu tego mojego kłota gdzies upchać... Ze tez mi się trafilo najbrzydsze kocie dziecko pod słońcem...Istny netoperek. W zyciu domku nie znajdzie...:shake: [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1650/dsc00492t.jpg[/IMG] Quote
ona03 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [B]togaa [/B]'' kłota'' jest śliczna :loveu:, musimy wymyslić jej imię ;) bo jak do niej się zwracasz :evil_lol: chodź tu kłota :evil_lol:. Dziewczyny wymyślajcie :lol: plissssssssssss ;). Quote
zerduszko Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kot jest cudo, nietypowe umaszczenie - a takie idą od ręki :) Nie to co moja zwykła wredna nieadopcyjna maupa ;) Quote
Energy Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='zerduszko']Kot jest cudo, nietypowe umaszczenie - a takie idą od ręki :) Nie to co moja zwykła wredna nieadopcyjna maupa ;)[/QUOTE] No cudo:loveu:wygląda jak mały Lucyferek:evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wygląda jakby się w wunglu usmarował :loveu: Quote
togaa Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [QUOTE]Wygląda jakby się w wunglu usmarował[/QUOTE]O..to, to.... Po górze to On ani czarny, ani jaki, bo to popielate spod spodu przebija. Mordeczka szpiczasta, oczka małe, ciałko glistowate mimo że wygotowuję kurzęcinę i dogadzam. Beboctwo kocie. Tyle że przylepa slodka, mruczasta. Ale dziary na nadgarstkach mam, a jakże. Quote
moni12 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='togaa']O..to, to.... Po górze to On ani czarny, ani jaki, bo to popielate spod spodu przebija. Mordeczka szpiczasta, oczka małe, ciałko glistowate mimo że wygotowuję kurzęcinę i dogadzam. Beboctwo kocie. Tyle że przylepa slodka, mruczasta. Ale dziary na nadgarstkach mam, a jakże.[/QUOTE] To pewno za to,że nazwałaś go tym netoperkiem:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='togaa']Za tydzień koniec Lolusiowych, a tym samym moich wakacji. Spiewamy więc sobie dzisiaj cichutko...'ta ostatnia niedziela...';) Cudu chyba trzeba, żeby do tego czasu tego mojego kłota gdzies upchać... Ze tez mi się trafilo najbrzydsze kocie dziecko pod słońcem...Istny netoperek. W zyciu domku nie znajdzie...:shake: [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1650/dsc00492t.jpg[/IMG][/QUOTE] Każdy kot jest piękny .................zapamiętaj to Cioteczko raz na zawsze......:mad::mad::mad: ;););) Quote
Recommended Posts