Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj morelko !
Szelki u Zuzi może nie beda konieczne.
Lolus nosi je tylko dlatego, że jest facetem.. Niepodwiązana do szelek pielucha zsuwa sie z brzuszka i siurak na wierzchu.
Zapieluchowane suńki nie maja tych problemów.
Sposobów na odsmierdzenie wykladziny nie znam, niestety.
W sklepach internet. z karmą psią widziałam takie preparaty; urino...coś tam..! Płyn w spryskiwaczu i latarka przy pomocy której łatwo namierzyc posiurane miejsce. Kilka razy sie przymierzałam do kupna, ale drogie to a skuteczności nieznana ..

No właśnie,co z tymi muchomorami?

Posted

:evil_lol:Ja bardzo przepraszam :cool3: [B]togaa [/B]mnie ewidentnie inwigiluje :mad: to jest karalne.
Coś tam nabazgrałam o muchomorkach :evil_lol: ale one jeszcze nie wyrosły :cool3: trzeba poczekać :evil_lol:. A u nas leje od soboty i skąd tu brać zdjęcia, dynki też dochodzą :evil_lol: jeszcze troszkę za miękkie :evil_lol:.

Więc zdjęć ni ma :evil_lol:.

Ale są już wszystkie wpłaty z badylkowego bazarku i możemy rozliczyć :). Lolcio pakuj się

Posted

Dobry wieczór ;):loveu:
Zostałam zaproszona na dynie i muchomorki, a tu widzę lipa i nie ma :niewiem:
to co ja mam oglądać :placz: :eviltong: :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Dobry wieczór ;):loveu:
Zostałam zaproszona na dynie i muchomorki, a tu widzę lipa i nie ma :niewiem:
to co ja mam oglądać :placz: :eviltong: :cool3:[/QUOTE]

Witamy nową wielbicielkę [B]JPG :evil_lol:.[/B]

Cierpliwości ;) wszystko jeszcze rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak wyrośnie będą zdjęcia ;).

Posted

[quote name='Poker']trudno, poczekam. Mam nadzieję,że mąż mnie z manelami nie wyrzuci z domu.[/QUOTE]
Nie wyrzuci ;) nie wyrzuci ;). U mnie też zawalone manelami dla [B]togii :roll: [/B]i jeszcze mam gdzie spać :evil_lol:. [B]Togaa [/B]szykuj garaż, piwnice, strych :evil_lol:.

U nas nieśmiało wychodzi słoneczko, idziemy z[B] Lolciem[/B] sadzić pozostałe tulipany, jest ich ponad 200 :evil_lol: reszty to nawet nie liczę :evil_lol:. Zima nas zastanie ;).

Posted

[quote name='ihabe']och jakiz piękny będzie Twój ogród na wiosnę;-))) Ciekawe czy moje roślinki wykiełkują;-))) Loluś------- buziakiiiiiii[/QUOTE]
Niech no tylko spróbują nie wykiełkować :mad: to jak je [B]trzasnę :evil_lol: [/B]jak mawia [B]togaa :evil_lol:.[/B]

Ale , ale dziewczyny [B]Smyku [/B]:loveu: dokazuje :multi: na [B]Lolciowym :loveu:[/B] bazareczku :multi:.

Posted

[quote name='kado']Mizianko [B]Lolito:loveu::loveu::loveu: [/B]w ten depresyjny dzień:shake:[/QUOTE]

[B]Lolito :loveu: [/B]wymiziany reszta też :evil_lol:. Cóż za depresja :mad:.
U nas słoneczko cały dzień więc sadziłam tulipanki, nie wiem kiedy skończę :evil_lol: a Lolito grzał dupcię na słoneczku ostatnie promyczki, u [B]togii [/B]cały czas leje jak on się przestawi na te mokradła ;).
W nocy mieliśmy przymrozek musiałam szybko chować donice z kwiatami.

[B]togaa [/B]jak tam Twoja ''kłota'' musimy jej wybrać imię bo taka bezimienna ;). Jak Loluś będzie się do niej zwracał :evil_lol:. A może już domek jest na oku, kotek poszedł a koteczka została i jej smutno.
Może załóż jej wątek to poszukamy domku :lol:. I dawaj zdjęcia ''kłoty'' też chcemy na nią popatrzeć.

Posted

zapraszam do sparaliżowanego Liska w wolnej chwili :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193613-sparali%C5%BCowany-%C5%BCywiecki-Lisek-zwichni%C4%99ty-kr%C4%99gos%C5%82up-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99-[/url]!!

Posted

Dziewczyny ! Zaglądajcie prosze do[B] Liska[/B] !

Nie wiem, jak[B] bubu[/B] to wszystko ogarnia ! Koniecznie pomoc potrzebna !
Nie mozna odbierac Liskowi szansy na zdrowie, na zycie.

Posted

Oj [B]Loluniu[/B] chyba wszystkie cioteczki o Tobie zapomniały....:mad:
Głaski dla ślicznego zasiurańca:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Za tydzień koniec Lolusiowych, a tym samym moich wakacji. Spiewamy więc sobie dzisiaj cichutko...'ta ostatnia niedziela...';)

Cudu chyba trzeba, żeby do tego czasu tego mojego kłota gdzies upchać...
Ze tez mi się trafilo najbrzydsze kocie dziecko pod słońcem...Istny netoperek.
W zyciu domku nie znajdzie...:shake:

[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1650/dsc00492t.jpg[/IMG]

Posted

[B]togaa [/B]'' kłota'' jest śliczna :loveu:, musimy wymyslić jej imię ;) bo jak do niej się zwracasz :evil_lol: chodź tu kłota :evil_lol:.
Dziewczyny wymyślajcie :lol: plissssssssssss ;).

Posted

[quote name='zerduszko']Kot jest cudo, nietypowe umaszczenie - a takie idą od ręki :) Nie to co moja zwykła wredna nieadopcyjna maupa ;)[/QUOTE]

No cudo:loveu:wygląda jak mały Lucyferek:evil_lol:

Posted

[QUOTE]Wygląda jakby się w wunglu usmarował[/QUOTE]O..to, to.... Po górze to On ani czarny, ani jaki, bo to popielate spod spodu przebija. Mordeczka szpiczasta, oczka małe, ciałko glistowate mimo że wygotowuję kurzęcinę i dogadzam. Beboctwo kocie.
Tyle że przylepa slodka, mruczasta. Ale dziary na nadgarstkach mam, a jakże.

Posted

[quote name='togaa']O..to, to.... Po górze to On ani czarny, ani jaki, bo to popielate spod spodu przebija. Mordeczka szpiczasta, oczka małe, ciałko glistowate mimo że wygotowuję kurzęcinę i dogadzam. Beboctwo kocie.
Tyle że przylepa slodka, mruczasta. Ale dziary na nadgarstkach mam, a jakże.[/QUOTE]

To pewno za to,że nazwałaś go tym netoperkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='togaa']Za tydzień koniec Lolusiowych, a tym samym moich wakacji. Spiewamy więc sobie dzisiaj cichutko...'ta ostatnia niedziela...';)

Cudu chyba trzeba, żeby do tego czasu tego mojego kłota gdzies upchać...
Ze tez mi się trafilo najbrzydsze kocie dziecko pod słońcem...Istny netoperek.
W zyciu domku nie znajdzie...:shake:

[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/1650/dsc00492t.jpg[/IMG][/QUOTE]

Każdy kot jest piękny .................zapamiętaj to Cioteczko raz na zawsze......:mad::mad::mad:
;););)