Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mój jest wyjątkiem i beboctwo z niego straszne ...;)

Czuję że wylecę przez tego kota z domu bo nie ma jeszcze żadnych ogłoszeń, a zamęt jaki z jego powodu sieje moja "duża kudłata" jest nie do wytrzymania.
Okupuje drzwi kociego pokoju, skacze na klamkę, ziaje i napastuje pana prowadząc go pod kocie drzwi...
Trzeci tydzien nie popuszcza..!
Nie mam czasu nad nia popracować, a że dwa kocie istnienia ma na sumieniu to żartów nie ma...

Nasza niezawodna Poker zrobila sparaliżowanemu Liskowi bazarek.
/Lisek to to samo schronisko co Loluś./
Zagladajcie proszę !
http://www.dogomania.pl/threads/193958-Ozd%C3%B3b-si%C4%99-dla-sparali%C5%BCowanego-Liska.Do-11.10.g.22?p=15489739#post15489739

Posted

Zaglądam do Liska i coś mu biedaczynie wpłacę, niewiele ,ale ze szczerego serca. chce nawet Liska banerek sobie wstawic, ale:evil_lol: nie umię.tylko proszę sie nie śmiać:diabloti:

Posted

[quote name='moni12']Zaglądam do Liska i coś mu biedaczynie wpłacę, niewiele ,ale ze szczerego serca. chce nawet Liska banerek sobie wstawic, ale:evil_lol: nie umię.tylko proszę sie nie śmiać:diabloti:[/QUOTE]

Zaznacz myszką na niebiesko banerek z mojego podpisu, prawym klikiem myszki kliknij na ten zaniebieszczony banerek i z listy opcji wybierz lewym klikiem myszki "copy". Na górze strony masz "ustawienia", wchodzisz tam i z lewej strony, masz niebieskie napisy, klkasz w "Edytuj sygnaturę". Otworzy Ci się nowa strona z okienkiem "Edytuj sygnaturę" tam wklejasz ten banerek (czyli lewy klik, potem prawy klik i lewym klikiem wybierasz "paste" i masz już to wklejone. Następnie klikasz "Zapisz sygnaturę" i gotowe.

Posted

[quote name='EVA2406']Każdy kot jest piękny .................zapamiętaj to Cioteczko raz na zawsze......:mad::mad::mad:
;););)[/QUOTE]

wcale nie prawda:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ihabe']ale nad tym wszystkim stoi piękny Lolek;-))))))))[/QUOTE]
i to jest najprawdziwsza prawda, :evil_lol: na tym wątku :eviltong:

Posted

Oczywiście :evil_lol:, że na tym wątku Lolcio :loveu: jest najpiękniejszy :cool3:, może nie jest najgrzeczniejszy ;)

Kawę pija tylko z filiżanek :evil_lol:

Trochę burczy na kłota ;)

Czasami śpiewa :roll:

I uwielbia ciasteczka :loveu:

...

Posted

:loveu::loveu::loveu:Nasz Lolo jest generalnie najpiękniejszy na całym świecie...Jest piękny, cudny...na poły magiczny...Niekwestionowana gwiazda DOGO...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kado']:loveu::loveu::loveu:Nasz Lolo jest generalnie najpiękniejszy na całym świecie...Jest piękny, cudny...na poły magiczny...Niekwestionowana gwiazda DOGO...:loveu::loveu::loveu:

Zgadzam się z tym na 1000%. Ona03 czy Ty doczepiłaś ten warkocz yorusiowi?:evil_lol:

Posted

[quote name='moni12']Zgadzam się z tym na 1000%. Ona03 czy Ty doczepiłaś ten warkocz yorusiowi?:evil_lol:

No wiesz moni :cool3: u nas wszystko naturalne :evil_lol:.

Za część pieniążków z bazarku badylkowego :evil_lol: Lolcio zakupił sobie jedzonko :evil_lol: 2 wory ACANA light :)

i właśnie sprawdza czy aby dobre :roll:

..

Posted

[quote name='kado']Lolo :loveu: na tych 2 pierwszych zdjęciach wygląda jak kawał byka :cool3::evil_lol:

taaaa niepozorny, ale byk :diabloti::diabloti::diabloti:

ale muszę przyznać, że słodki jest bardzo :loveu:

Posted

Cukiereczek jeden . Ale ma jedzonka:lol:Ona03 bo się pobubiłam ,albo coś nie doczytałam Loluś zostaje u Ciebie?:evil_lol:A ten warkocz u yorczycy powala mnie z nóg ,az męzowi pokazałam:lol:

Posted

[quote name='kado']Proszę o pomoc..jak zmienić tytuł?[/QUOTE]

Kliknij w zaawansowaną edycję 1 postu;)

[quote name='EVA2406']Cioteczko...................... :nono::nono::nono: :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

Nie ładnie tak się złościć:evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Tyle razy przekładałyśmy powrót JPG i Lolito :loveu: już u togii idę sobie ...pospać :placz::placz::placz:.

Oj u Togii? Kiedy pojechał, cieszył się?
Ona03 będziesz tęsknić za gadem pewnie...:glaszcze:

Posted

[quote name='Energy']Oj u Togii? Kiedy pojechał, cieszył się?
Ona03 będziesz tęsknić za gadem pewnie...:glaszcze:

Ja za gadem :cool3: w życiu :evil_lol: wtulił się w togę :loveu: i miał nas w nosie.
Ja mu dam wakacje :evil_lol: niech no on tylko przyjedzie, będzie kopał grządki aż się będzie kurzyło :evil_lol:, wykopie wszystkie tulipany ;) jak będzie chciał wrócić niewdzięcznik jeden :mad:.
Energy gdzie są Twoje tulipany :evil_lol:.