togaa Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ale mój jest wyjątkiem i beboctwo z niego straszne ...;) Czuję że wylecę przez tego kota z domu bo nie ma jeszcze żadnych ogłoszeń, a zamęt jaki z jego powodu sieje moja "duża kudłata" jest nie do wytrzymania. Okupuje drzwi kociego pokoju, skacze na klamkę, ziaje i napastuje pana prowadząc go pod kocie drzwi... Trzeci tydzien nie popuszcza..! Nie mam czasu nad nia popracować, a że dwa kocie istnienia ma na sumieniu to żartów nie ma... Nasza niezawodna Poker zrobila sparaliżowanemu Liskowi bazarek. /Lisek to to samo schronisko co Loluś./ Zagladajcie proszę ! http://www.dogomania.pl/threads/193958-Ozd%C3%B3b-si%C4%99-dla-sparali%C5%BCowanego-Liska.Do-11.10.g.22?p=15489739#post15489739 Quote
moni12 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zaglądam do Liska i coś mu biedaczynie wpłacę, niewiele ,ale ze szczerego serca. chce nawet Liska banerek sobie wstawic, ale:evil_lol: nie umię.tylko proszę sie nie śmiać:diabloti: Quote
Agnieszka Co. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='moni12']Zaglądam do Liska i coś mu biedaczynie wpłacę, niewiele ,ale ze szczerego serca. chce nawet Liska banerek sobie wstawic, ale:evil_lol: nie umię.tylko proszę sie nie śmiać:diabloti:[/QUOTE] Zaznacz myszką na niebiesko banerek z mojego podpisu, prawym klikiem myszki kliknij na ten zaniebieszczony banerek i z listy opcji wybierz lewym klikiem myszki "copy". Na górze strony masz "ustawienia", wchodzisz tam i z lewej strony, masz niebieskie napisy, klkasz w "Edytuj sygnaturę". Otworzy Ci się nowa strona z okienkiem "Edytuj sygnaturę" tam wklejasz ten banerek (czyli lewy klik, potem prawy klik i lewym klikiem wybierasz "paste" i masz już to wklejone. Następnie klikasz "Zapisz sygnaturę" i gotowe. Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='EVA2406']Każdy kot jest piękny .................zapamiętaj to Cioteczko raz na zawsze......:mad::mad::mad: ;););)[/QUOTE] wcale nie prawda:eviltong::evil_lol: Quote
ihabe Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Energy']wcale nie prawda:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] ale każdy pudelek jest piękny;-))))) Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ihabe']ale każdy pudelek jest piękny;-)))))[/QUOTE] Pewnie, że tak:loveu::multi: Quote
ihabe Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ale nad tym wszystkim stoi piękny Lolek;-)))))))) Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='ihabe']ale nad tym wszystkim stoi piękny Lolek;-))))))))[/QUOTE] i to jest najprawdziwsza prawda, :evil_lol: na tym wątku :eviltong: Quote
ona03 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Oczywiście :evil_lol:, że na tym wątku Lolcio :loveu: jest najpiękniejszy :cool3:, może nie jest najgrzeczniejszy ;) Kawę pija tylko z filiżanek :evil_lol: Trochę burczy na kłota ;) Czasami śpiewa :roll: I uwielbia ciasteczka :loveu: ... Quote
ona03 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jak samochód otwarty Loluś pierwszy wsiada :evil_lol: i nie ważne czy ma pieluchę czy nie :cool3:. On koooooooooooooocha jeździć :evil_lol: . Quote
kado Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 :loveu::loveu::loveu:Nasz Lolo jest generalnie najpiękniejszy na całym świecie...Jest piękny, cudny...na poły magiczny...Niekwestionowana gwiazda DOGO...:loveu::loveu::loveu: Quote
moni12 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='kado']:loveu::loveu::loveu:Nasz Lolo jest generalnie najpiękniejszy na całym świecie...Jest piękny, cudny...na poły magiczny...Niekwestionowana gwiazda DOGO...:loveu::loveu::loveu: Zgadzam się z tym na 1000%. Ona03 czy Ty doczepiłaś ten warkocz yorusiowi?:evil_lol: Quote
ona03 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='moni12']Zgadzam się z tym na 1000%. Ona03 czy Ty doczepiłaś ten warkocz yorusiowi?:evil_lol: No wiesz moni :cool3: u nas wszystko naturalne :evil_lol:. Za część pieniążków z bazarku badylkowego :evil_lol: Lolcio zakupił sobie jedzonko :evil_lol: 2 wory ACANA light :) i właśnie sprawdza czy aby dobre :roll: .. Quote
Iv_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 uuuuu sporo tego żarełka :-o wątpię czy taki maluch tyle zje :siara: :evil_lol: Quote
kado Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Lolo :loveu: na tych 2 pierwszych zdjęciach wygląda jak kawał byka :cool3::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='kado']Lolo :loveu: na tych 2 pierwszych zdjęciach wygląda jak kawał byka :cool3::evil_lol: taaaa niepozorny, ale byk :diabloti::diabloti::diabloti: ale muszę przyznać, że słodki jest bardzo :loveu: Quote
moni12 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cukiereczek jeden . Ale ma jedzonka:lol:Ona03 bo się pobubiłam ,albo coś nie doczytałam Loluś zostaje u Ciebie?:evil_lol:A ten warkocz u yorczycy powala mnie z nóg ,az męzowi pokazałam:lol: Quote
EVA2406 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Energy']wcale nie prawda:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Cioteczko...................... :nono::nono::nono: :angryy::angryy::angryy: Quote
kado Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Zapraszam na własnoręcznie zrobiony bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/194282-Jesienno-zimowy-Lolu%C5%9B-zaprasza-do-krainy-maluszka-w-trakcie-budowy-%29 Proszę o pomoc..jak zmienić tytuł? Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='kado']Proszę o pomoc..jak zmienić tytuł?[/QUOTE] Kliknij w zaawansowaną edycję 1 postu;) [quote name='EVA2406']Cioteczko...................... :nono::nono::nono: :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] Nie ładnie tak się złościć:evil_lol: Quote
ona03 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tyle razy przekładałyśmy powrót JPG i Lolito :loveu: już u togii idę sobie ...pospać :placz::placz::placz:. Quote
Energy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='ona03']Tyle razy przekładałyśmy powrót JPG i Lolito :loveu: już u togii idę sobie ...pospać :placz::placz::placz:. Oj u Togii? Kiedy pojechał, cieszył się? Ona03 będziesz tęsknić za gadem pewnie...:glaszcze: Quote
ona03 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Energy']Oj u Togii? Kiedy pojechał, cieszył się? Ona03 będziesz tęsknić za gadem pewnie...:glaszcze: Ja za gadem :cool3: w życiu :evil_lol: wtulił się w togę :loveu: i miał nas w nosie. Ja mu dam wakacje :evil_lol: niech no on tylko przyjedzie, będzie kopał grządki aż się będzie kurzyło :evil_lol:, wykopie wszystkie tulipany ;) jak będzie chciał wrócić niewdzięcznik jeden :mad:. Energy gdzie są Twoje tulipany :evil_lol:. Quote
Recommended Posts