Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takie upały nie polecam jednak suszenia suszarką;) Suńka nie tylko się zestresuje, jest zbyt gorąco. Nawet jeśli nie była kąpana to na pewno niejednokrotnie zmokła i schła na dworze.

Posted

Cichutko u Lolcia chyba upały dają sie wszystkim we znaki.

[quote name='Energy']Znalazł się kolczyk???Szkoda, że tego nie widziałam:diabloti::evil_lol:

Cudowne zdjęcia psiaczków:loveu:
A ja już nie mam gości :placz:

Tak po prawdzie to za bardzo nie wysilałyśmy się podczas szukania zguby. Miałam dziwne uczucie, że sama się znajdzie i znalazła sie po 3 dniach w reklamówce z ciuchami.
A było tak, Lolcio lub Cziko zahaczył pazurkiem o kolczyka, a że w tym uchu mam dwa :evil_lol: to jak dotknęłam ucha kolczyk był. Po jakimś czasie stanęło na drodze lustereczko i kolczyka nie było. Togaa wspaniałomyślnie ;) podarowała mi piękny złoty kolczyk z trzema turkusikami, a teraz jak mój się znalazł chyba muszę zwrócić :cool3:.

Lolinek prawie całymi dniami się wietrzy. Do domu wcale nie chce wchodzić a wieczorem po spacerku to muszę siłą wnosić Gadzinę do domu.

Posted

Loluś obgryza :cool3: wszystkie metki z zabawek i chyba je zjada bo jeszcze żadnej nie znalazłam :mad:

Ulubiony papeć zając

Lolcio baaaaaaaaaaaaaardzo zmęczony

Posted

[quote name='ona03']
Loluś obgryza :cool3: wszystkie metki z zabawek i chyba je zjada bo jeszcze żadnej nie znalazłam :mad:

A gdzie szukałaś?:diabloti::evil_lol:
Ślicznotka kochana:loveu:
Jak znosicie upały???

Posted

ona03 spokojnie..metki weszły to i wyjdą;)

Lolo pięknoto dobrze się sprawuj na wakacjach i wietrz maleńki doopkę w ramach oszczędności i zdrowotności:)

Posted

Upał opuścił nas na dziś a było koszmarnie. Ale jak pada to jeszcze gorzej bo siedzimy w domu i spacerków mniej. I jak tu dogodzić ludziskom.
Metek nie zauważyłam a oglądam wszystkie niespodzianki pieluszkowe bo wyłażą przeważnie w nocy i rano na tapetę :evil_lol:.
Dupinkę wietrzy się super ale Lolcio kocha leżeć na trawce, a w trawce łażą różne gadziny i wczoraj taka jedna wredna mrówa ugryzła go w :evil_lol: jajo aż zapiszczał. Lolcio jest tak delikatny, że jak go coś ukąsi to biega dookoła i piszczy a ja za nim żeby sprawdzić co się dzieje . Normalny facet :evil_lol: panikarz ;).

Posted

Oj Pokerku nie pękaj :evil_lol: 13 lipca minął miesiąc a togaa ucichła, chyba zapomniała ;) o gadzinie :loveu:. A gdzie teraz jesteście ???? Zimno tam, czy już cieplej :evil_lol: ????

EVA ten zgubiony kolczyk był z bazarku na Kacperka :loveu:, tak się cieszę,że się odnalazł.

Posted

[quote name='ona03']
Dupinkę wietrzy się super ale Lolcio kocha leżeć na trawce, a w trawce łażą różne gadziny i wczoraj taka jedna wredna mrówa ugryzła go w :evil_lol: jajo aż zapiszczał.

Ugryzła w jajo:crazyeye:ale perfidna, naprawdę:mad::evil_lol:

Posted

Figu napisał(a):
Pieluszki dla Lolcia już zamówione, przyjdą niedługo :)

Pięknie dziękujemy za pamięć o siusiumajtku.....:loveu:

Jeszcze troszkę i wakacje gadowi u Cioci Ona3 sie skończą.
Nie będzie zachwycony powrotem. Oj, nie...:shake:

Podobnie zreszta jak i ja....;)

Posted

togaa napisał(a):

yhy...i my w to mamy uwierzyć?????

Posted

[quote name='togaa']Pięknie dziękujemy za pamięć o siusiumajtku.....:loveu:

tiaaaa..a my mamy w to uwierzyć...

togaa już pewnie mu łóżeczko wietrzy i smakołaczki szykuje..na powrót syneczka:)

Posted

Łóżeczko zajęte przez małego Pepelka , ktory nareszcie ma pańcię na wyłączność i nie schodzi mi z kolan.....

A w domu błoga cisza i pełny relax! I wycieczkować całodziennie sie można , bez stresu że Lolo w domu przecieka...

Niestety, Ciocia Ona3 nie daje mi o gadzie zapomnieć , zwłaszcza że każdej relacji towarzyszy w tle rozszczekany Lolo.
Ze tez jeden, biały kurdupel tyle może w domu zamieszania czynić ?

Posted

Oj togaa :mad: grabisz sobie u Lolcia wszystko mu powiem :evil_lol:.

Lolcio dostal od cioteczki ick kubraczki na zimę, bardzo proszę prezentacja modela :crazyeye:

Posted

Nieprawdaż, że w czerwonym mu do twarzy :evil_lol:.

A teraz zielony :lol:

Patrolu ciąg dalszy ;)

Jubilat Czikuś dostał piłeczkę, dziś kończy 7 latek :evil_lol:

Posted

Właśnie na aukcji znalazłam cegiełkowe allegro dla JPG:) Kurcze teraz sama nie wiem czy nie ma o nim wzmianki na wątku czy ja cipolinda nie doczytałam...może warto go bardziej rozreklamować?

Posted

[quote name='kado']No nie...Gadzinie już się w głowie poprzewala na pewno;)

Czikusiu 100 latek od cioteczki Kado:)

Czikuś dziękuje za życzenia :loveu:.

Gadzinie nic się nie poprzewalało, drugi dzień siedzimy w domku i się nudzimy bo leje.
Żadnych gonitw, żadnych spacerków, pogoda kanapowa więc Lolcio
chrapie na kanapie :evil_lol:.
Tak jak kiedyś togaa ładnie powiedziała "to tylko biedny, chory piesek" i jak na niego czasami popatrzę z boczku to tak jest. Więc niech czasami ma odrobinę przyjemności ;).

Posted

togaa skąd wzięłaś tego cudnego Teodora :loveu:/takie poważne imię/.
Podmieniasz Lolcia :cool3: ??????? Niech no on tylko się dowie to zaraz A4 pod prąd będzie biegł.

Posted

A te kubraki to intuicyjnie- na odległość dla LOTKA SZYTE BYŁY...
Opłacało się wygłada super!!!
Sto lat jubilatowi życzę...a piłeczka też się podoba...pozdr.

Posted

[quote name='ona03']Oj togaa :mad: grabisz sobie u Lolcia wszystko mu powiem :evil_lol:.

Lolcio dostal od cioteczki ick kubraczki na zimę, bardzo proszę prezentacja modela :crazyeye:

To Loluś już na zimę się szykuje?? :p