Gusiaczek Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Mam nadzieję że wygląda jak milion dolarów :) Milion? mało! ... jakoś dziwnie przekonana jestem ;) Quote
Anecik Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Godzinę temu, Zarka napisał: Proszę o nr konta:) Poszło :) 31 minut temu, Gusiaczek napisał: Milion? mało! ... jakoś dziwnie przekonana jestem ;) Nie mogę napisać że więcej bo jak Roniś przeczyta ... :D :D :D Quote
kasiainat Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 1 godzinę temu, anecik napisał: Witaj Iwonko. Mam nadzieję że wygląda jak milion dolarów :) Nie wiem jak wygląda milion dolarów ale Mopik wyglądał tak u fryzjera a po fryzjerze jest taki :-) 2 Quote
Anecik Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Teraz, kasiainat napisał: Nie wiem jak wygląda milion dolarów ale Mopik wyglądał tak u fryzjera a po fryzjerze jest taki :-) MOJA TRZECIA MILOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poker Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 No psa podmienili !! Oddawać MOPka !!! Śliczny łobuz. A tak naprawdę to wygląda prawie jak rasowy sznupcio. Może by malawaszce zgłosić. A tu bazarek dla MOPka i jego kolegi. Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 przybiegam nadrabiając zaległości i zapisuję sobie ogonki :) Quote
Anecik Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 46 minut temu, Martika&Aischa napisał: przybiegam nadrabiając zaległości i zapisuję sobie ogonki :) Witaj Justynko, zapraszam jeszcze do Topcia :) Fryzjer 35 zł - wpisuję w rozliczenie. Bardzo dziękuję Kasiu :) MOPek zrobił furorę już u fryzjera. Z tego co Kasia mówila 3 osoby zainteresowały się już naszym przystojniakiem. Pożyjemy, zobaczymy. Takie cudo trzeba chronić :) No i domek raczej taki gdzie zawsze ktoś jest w domu. Quote
malawaszka Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 cudny - jak tylko będzie gotowy opis to wstawię na sznaucery Quote
ona03 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Wcale się nie dziwię, że Roniś pogonił amanta, cudo do schrupania :) Quote
Anecik Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 10 godzin temu, malawaszka napisał: cudny - jak tylko będzie gotowy opis to wstawię na sznaucery Witaj malawaszko. Twoje sznaucery przynoszą mi szczęście :) 9 godzin temu, ona03 napisał: Wcale się nie dziwię, że Roniś pogonił amanta, cudo do schrupania :) Wiedział co robi :) Nawet mój TZ nie mógł uwierzyć. I oczka Mopek ma takie same jak Roniś :) Quote
Gusiaczek Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Miliony dolarowe niech się schowają! Przypuszczałam, że będzie piękny, a jest tak CUDNIY, że słów mi brak! Oj, nie nacieszymy się Nim długo ;) No i ..... Mopek chyba imię do wymiany ? :) Quote
Havanka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 18 godzin temu, anecik napisał: Witaj Justynko, zapraszam jeszcze do Topcia :) Fryzjer 35 zł - wpisuję w rozliczenie. Bardzo dziękuję Kasiu :) MOPek zrobił furorę już u fryzjera. Z tego co Kasia mówila 3 osoby zainteresowały się już naszym przystojniakiem. Pożyjemy, zobaczymy. Takie cudo trzeba chronić :) No i domek raczej taki gdzie zawsze ktoś jest w domu. No, proszę, jak czasami niewiele trzeba. Jedna wizyta u fryzjera i pies staje się "widoczny" dla ludzi. Teraz Mopcio wygląda fantastycznie ! Quote
teresaa118 Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 juz zostal przedstawiony na facebooku, cud, miod, malina.... Quote
kasiainat Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 22 minut temu, Poker napisał: A dlaczego domek gdzie cały czas ktoś jest? Niestety Mopik bardzo szczeka i drapie po drzwiach/oknach jak zostaje sam ;-/ Myślę, ze może się to jeszcze zmienić jak już się troszkę przyzwyczai. Pierwszy dzień i całą noc bardzo szczekał w domu i na ogrodzie. Dzisiejszą noc przespał grzecznie ( oprócz tego, że zaznaczył wszystkie ściany, filary,meble,zasłonki). Przez dzień też się nie awanturował ale nie (natomiast intensywnie znaczy w domu). Z psami bardzo ok, z kotem też. Z dziećmi super :-) Quote
b-b Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Zjawiam się i ja na zaproszenie Gabi. Zapiszę wątek i jak tylko znajdę trochę czasu i fantów to coś dla chłopaka zrobię. Chłopcy są cudni! Quote
Anecik Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 O 14.06.2016 o 20:43, Poker napisał: No psa podmienili !! Oddawać MOPka !!! Śliczny łobuz. A tak naprawdę to wygląda prawie jak rasowy sznupcio. Może by malawaszce zgłosić. A tu bazarek dla MOPka i jego kolegi. Gdzieś mi powcinało posty :( Więc raz jeszcze podziękuję Poker za bazarek dla Chlopaków. Malawaszce już wczoraj zgłosiłam :) 23 godzin temu, Radek napisał: Ślicznie wygląda:) 11 godzin temu, AnkaG napisał: Nooo śliczności chłopak :) Niezly lasek z tego MOPka :) 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: Miliony dolarowe niech się schowają! Przypuszczałam, że będzie piękny, a jest tak CUDNIY, że słów mi brak! Oj, nie nacieszymy się Nim długo ;) No i ..... Mopek chyba imię do wymiany ? :) Przekornie niech będzie MOPek :D 6 godzin temu, Havanka napisał: No, proszę, jak czasami niewiele trzeba. Jedna wizyta u fryzjera i pies staje się "widoczny" dla ludzi. Teraz Mopcio wygląda fantastycznie ! Nieraz rzeczywiście wystarczy zainwestować w fryzjera :) 2 godziny temu, teresaa118 napisał: juz zostal przedstawiony na facebooku, cud, miod, malina.... A gdzie bo nie mogę znaleźć? Godzinę temu, b-b napisał: Zjawiam się i ja na zaproszenie Gabi. Zapiszę wątek i jak tylko znajdę trochę czasu i fantów to coś dla chłopaka zrobię. Chłopcy są cudni! Witaj Bogdusiu :) Mamy z Kasią problem. Chlopaki znaczą teren do niemożliwości. Mamy nadzieję że po kastracji trochę chociaż im przejdzie, jeśli nie to muszę chyba szukać hoteliku dla siebie albo BDT. Ktoś mnie przyjmie? Ja i Tuptuś, bo Mimronów to Tz raczej nie odda :) Coś radzicie z tym znaczeniem i sikaniem? Quote
Gusiaczek Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 3 minuty temu, anecik napisał: Przekornie niech będzie MOPek :D No dooooobra ;) Anecik, dzisiaj w pracy pokazałam metamorfozę Mopka i wszyscy wpadli w zachwyt :) Quote
Radek Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nigdy nie miałem psa, tylko suczki więc nie pomogę w tej sprawie:/ Quote
Anecik Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 2 minuty temu, Gusiaczek napisał: No dooooobra ;) Anecik, dzisiaj w pracy pokazałam metamorfozę Mopka i wszyscy wpadli w zachwyt :) Bo Leoś był Misterem Maja a Mopik Misterem Czerwca :) 2 minuty temu, Radek napisał: Nigdy nie miałem psa, tylko suczki więc nie pomogę w tej sprawie:/ Zazdroszczę:) Mój Roniś jak są tymczasy męskie też znaczy. Niestety. Ale znacvzy a nie leje. A Tuptek leje, Mopik kulturalnie znaczy. Chyba mi się wątki Chłopaków zaczynają mylić :D 1 Quote
teresaa118 Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=262896854071306&set=a.171719936522332.1073741826.100010529805491&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=262900610737597&set=a.171719936522332.1073741826.100010529805491&type=3&theater mnie wyswietla sie Quote
Recommended Posts