WiosnaA Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Ależ superowa niespodzianka! Azuniu, życzę Ci samych szczęśliwych dni w Twoim własnym Domku! Myszko,Agusiu -Gratuluję wytrwałości w poszukiwaniu domku! Widząc nieustanne ogłoszenia wierzyłam,że kiedyś Wam i Azuni musi się udać. Bardzo,bardzo się cieszę! 2 Quote
Mysza2 Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 U Azuni wszystko dobrze, od wczoraj wcale nie kaszle:) Została 2 razy sama na 1 i 2 godzinki i przespała. To wiadomości z rana, nie wiem jak było dzisiaj bo miała zostać na dłużej. Pani Paulina ma dzwonić do mnie jutro to się dowiemy. 2 1 Quote
Mysza2 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 U Azuni wszystko w najlepszym porządku. Niczego nie zniszczyła, nie szczeka ani nie wyje jak zostaje sama, chodzą na spacerki, na których Aza szaleje z patykami:) Tak trzymać 1 1 Quote
kiyoshi Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 NIe do wiary :) czekała tak długo, ale widać WARTO BYŁO CZEKAC :) :) Tak to jest jak trafi swój na swego- wtedy nie ma już barier- wszystko układa się w najlepszym porządku :) Brawo ! 1 Quote
Mysza2 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: NIe do wiary :) czekała tak długo, ale widać WARTO BYŁO CZEKAC :) :) Tak to jest jak trafi swój na swego- wtedy nie ma już barier- wszystko układa się w najlepszym porządku :) Brawo ! Widocznie tak miało być Izunia:) Quote
Poker Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Umówiłam się na wizytę poA jutro na g.19. 1 1 Quote
elik Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Słodka Azunia doczekała się wspaniałego domku :) Może już można zmienić tytuł, że nie tylko Kubulek ma domek :) Quote
Gabi79 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 14 minut temu, elik napisał: Słodka Azunia doczekała się wspaniałego domku :) Może już można zmienić tytuł, że nie tylko Kubulek ma domek :) Pewnie dziewczyny czekają na relację Poker z po-adopcyjnej Quote
elik Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 7 minut temu, Gabi79 napisał: Pewnie dziewczyny czekają na relację Poker z po-adopcyjnej Coś mi się wydaje, że ta wizyta nie wniesie nic nowego :) Azunia zamieszkała we Wrocku? Quote
Gabi79 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Coś mi się wydaje, że ta wizyta nie wniesie nic nowego :) Azunia zamieszkała we Wrocku? tak Elu, we Wrocku. Quote
elik Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 9 minut temu, Gabi79 napisał: tak Elu, we Wrocku. W Krakowie i Wrocławiu są dobre adopcje. Oczywiście zdarzają się wyjątki, jak w każdych sytuacjach, ale z reguły są to dobre domy. Quote
Mysza2 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: Umówiłam się na wizytę poA jutro na g.19. Pokerku z góry ślicznie Ci dziękujemy:) I z niecierpliwością czekamy na wieści:) Quote
Mysza2 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 9 godzin temu, elik napisał: Słodka Azunia doczekała się wspaniałego domku :) Może już można zmienić tytuł, że nie tylko Kubulek ma domek :) Eluniu po wizycie PA zmienimy:) Quote
elik Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 39 minut temu, Mysza2 napisał: Eluniu po wizycie PA zmienimy:) Dobra zasada :) Quote
Poker Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Już wróciłam. Domek jest super. Sunia zapatrzona w swoich ludzi i widać ,że oni też ją kochają. Warunki ma bardzo dobre. jest wybiegana na wałach nad Odrą. Uwielbia ganiać za patykami. Jest przyjazna do wszystkich ludzi i psów. Nie maja z nią żadnych problemów. Odebrałam ją jako spokojną , bardzo zrównoważoną , łagodną i przyjazna sunię. Oby było więcej takich adopcji. Mam zdjęcia , które wkleję jak zgram z komórki. 3 1 Quote
Gabi79 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 5 minut temu, Poker napisał: Już wróciłam. Domek jest super. Sunia zapatrzona w swoich ludzi i widać ,że oni też ją kochają. Warunki ma bardzo dobre. jest wybiegana na wałach nad Odrą. Uwielbia ganiać za patykami. Jest przyjazna do wszystkich ludzi i psów. Nie maja z nią żadnych problemów. Odebrałam ją jako spokojną , bardzo zrównoważoną , łagodną i przyjazna sunię. Oby było więcej takich adopcji. Mam zdjęcia , które wkleję jak zgram z komórki. Jak dobrze czytać takie wieści!!! 1 Quote
AgusiaP Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 Pokerku z calego serca Ci dziękujemy !!! Na takie wiadomości czekałyśmy :) : :) 1 Quote
Gabi79 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 8 minut temu, AgusiaP napisał: Pokerku z calego serca Ci dziękujemy !!! Na takie wiadomości czekałyśmy :) : :) Przyłączam się do podziękowań!!! 1 Quote
Mysza2 Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Pokerku jeszcze raz ślicznie Ci dziękujemy i za wizytę i za takie dobre wieści. Na takie się czeka:):) Bardzo się cieszę:):) Quote
Poker Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Ciesze się ,że sie cieszycie :) Dodam jeszcze ,że Azunia ma zmienione imię na Sancho. Quote
Mysza2 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Ponieważ wizyta poadopcyjna potwierdziła, że u Azuni wszystko gra, chciałyśmy pozostałą na jej koncie kwotę 104 zł przekazać dla staruszka Lisia:) Bardzo dziękujemy Kasi za opiekę nad Azunią w DT, oraz za to, za BDT w październiku. Bardzo dziękujemy Poker za wizytę. Bardzo dziękujemy wszystkim kibicującym Azuni, pomagającym finansowo, kupującym fanty na bazarkach:) 1 Quote
Mysza2 Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Cudny prezent Pokerku:):) Jeszcze raz ślicznie dziękujemy:):) A miny Azuni bezcenne:) Quote
Recommended Posts