weszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A myślałam że się wyśpię w niedzielę ;) a tu znów z tymi psami hihi Też jestem ciekawa z którego ogłoszenia - będę musiała pana przemaglować. Może wczoraj był jakiś dobry dzień! Quote
AMIGA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wy mi tu o spaniu. A ja nawet się porządne upić nie będę mogła, bo na mnie w niedzielę będzie czekała cala sterta preparatów po urlopie. Jak zacznę podwójnie komórki widzieć, to jeszcze glupoty popiszę w wynikach Quote
weszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To będziesz musiała albo szybko pić i szybko trzeźwieć żeby móc pracować albo szybko pracować żeby się upić :diabloti: Quote
AMIGA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wolalabym to pierwsze rozwiązanie, ale chyba z konieczności (a właściwie z su ienno Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 AMIGA napisał(a):Wolalabym to pierwsze rozwiązanie, ale chyba z konieczności (a właściwie z su ienno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już zaczęłaś pić? kurcze nie doczekam się niedzieli :grab: Quote
weszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Coś wspominała że jest po kielonku ;) a propos twojej malawaszko sugestii żebyśmy już dziś z Gabi śmignęły :D Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 weszka napisał(a):Coś wspominała że jest po kielonku ;) a propos twojej malawaszko sugestii żebyśmy już dziś z Gabi śmignęły :D hahaha faktycznie :splat: pisała mi też :evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: już zaczęłaś pić? :grab: To nie z powodu picia, to z powodu tego, że nie mogę się przyzwyczaić do klawiatury w laptoKu. Mam chyba za grube palce i stale sobie nie trafiam tam, gdzie powinnam. Weszko :mad: musisz mnie wydawać? A zresztą przecież trzeba było wesprzeć koniki, a jakie byly bazarki na konika?? WINO A jest tu ktoś ze mną? Nie ma - sama się muszę poświęcać dla koników Quote
zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To ja czekam na zajedwabiste wiadomości... szkoda, ze dopiero w niedziele :placz: Zadrżę się na amen. A więcej tajemnicy nie uchylicie?:razz: Quote
weszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ależ Amiga na zdrowie! W końcu to wino życia wspierające koniki. Ja jestem i też się poświęcam dla koników - wprawdzie w nieco inny sposób póki co ale że ze mnie już pijak to strzelę sobie do podusi ;) Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przelałam te 40 zł. Nareszcie mam z głowy latanie na pocztę :p Quote
GoskaGoska Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 czy ktos z ciotek ma niedalko do Skawiny by sprawdzic domek: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-potracony-przez-auto-szczeniaczek-potrzebne-ogloszenia-ds-141744/#post12695067 Quote
AMIGA Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 zerduszko napisał(a):Przelałam te 40 zł. Nareszcie mam z głowy latanie na pocztę :p Zerduszko :loveu: wielkie dzięki. Myslisz, że to już koniec latania na pocztę? Przecież zaraz się znajdzie następna bieda do "latania na pocztę" Quote
zerduszko Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale nie przez najbliższy tydzień :evil_lol: Maławaszka mi już podesłała... jeszcze mnie do ogłoszeń zmusza, to spadam robić ;) Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 dzis sobota to jeszcze jeden dzien - oj trzymam kciuki trzymam Quote
AMIGA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dzwoniłam do Nowych Gabulinkowych Państwa i wszystko jest aktualne. Czekają na nas strasząc objazdami i remontami na A-4:crazyeye: Quote
kikou Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 to czekamy dalej na porzadna relacje.... Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 no wlasnie ciotki tajemniczo piszą :cool1: pewnie nie chcą zapeszyc Quote
Recommended Posts