Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

ileż to km biedne psisko musiało sie przeczołgać

dalej, dalej .. byle dalej ...

nie raz juz siły opadały .

ale do przodu gnała ja myśl o tych paskudnych łapach blisko jej szyi

i co będzie z Gabi ? czy kiedykolwiek ustanie w ucieczce ? czy zostanie jej trauma na zawsze ?!

_ cdn...

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
___

A ZE NIE MIAŁA CZASU N A STAWANIE NA ŁAPACH ZWINNA GABI UCIEKAŁA PLECAMI :evil_lol:

buuuahahaha no i padłam :roflt:

AMIGA czytasz w moich myslach chyba bo miałam Cię prosić o napisanie ile mamy dla Gabi teraz, ja mam jeszcze dla niej pieniązki z bazarku

Posted

_

NIe wiadomo ile jeszcze Gabi czasu by uciekała , gdyby nie napotkane dwa koty które (siedząc bezpiecznie na drzewie, tak więc aparat niestety oich nie "złapał " ) uśmiały się z jej plecowej ucieczki ...

... ze co ? ze koty będą się śmiać ?! .. o nie do tego Gabi nie mogła dopuścić .... szybko z powrotem na łapy sie podniosła , kotom pogroziła ze im kłaczek po kłaczku sierśc wyrwie i zwirek zapaskudzi jak tylko pare z ust puszcza o jej ucieczce , i siadła zeby cos wymyślec

tak siedziała i dumała , a złośc w niej rosła i rosła .. no bo co jak co, ale zeby JĄ próbowac zadusić ? ..tego to ona nie odpusci ... i teraz to ona poluje ...

węszy

śledzi

i za złapanym raz tropem zamierza podarzac ,

rzucając kotom na porzegnanie grożne spojrzenie

Posted

i tak teraz dzielna nasza Gabi podąża tropem złoczyńcy , układając w głowie coraz to nowe tortury jak juz go złapie :diabloti:

i tak oto się kończy rozdział przygód Srebnej Strzały Gabi

wyjaśnienia : w trakcie archiwizowania wydarzeń zadna częsć ludzkiego psiego bądź kociego ciała nie uległa uszkodzeniu /. Łącznie z plecami głównej bohaterki :evil_lol: - oświadczam : sierść nie wytarła sie od uciekania

Posted

Amiga przelałam Ci 230 zł dla Gabi z bazarku na ślepka, który pojechał do domu zanim bazarek się skończył, tylko tytuł wpłaty został taki jak był poprzednio, że z bazarku na Czikena :roll::oops::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Amiga przelałam Ci 230 zł dla Gabi z bazarku na ślepka, który pojechał do domu zanim bazarek się skończył, tylko tytuł wpłaty został taki jak był poprzednio, że z bazarku na Czikena :roll::oops::lol:

SUUUUUPER:loveu:

Posted

[quote name='AMIGA']To ja tak w środeczek - żeby więcej osób przeczytało -
Na Gabulinkę mamy narazie uzbierane 120 zł

Na konto Gabulinki wpłynęlo:

50 zł od Bianki :loveu:

230 zł od malawaszki:loveu: z bazarku na Czikena

9 zł od zerduszko :loveu:- pozostałość z bazarku na Gucia i Gabi

Mamy więc 409 zł

Lipiec ma 31 dni x 15 zł za dobę a więc trzeba zapłacić 465 zł

Czyli brakuje nam 56 zł

Posted

[quote name='zerduszko']Ja jeszcze doślę 40 zł z bazarków, jak tylko mi przelewy poprzychodzą.

Zerduszko :loveu::loveu:

To ja już dołożę te nieszczęsne 16 zł i Gabi też nie będzie się musiala obawiać windykatora :p

Posted

:-(Coś mi chyba weszka mówiła o jakiejś sznupce w Olkuszu. Czy ja coś pomikiciłam?
Jak nam tak dobrze idzie? Oczywiście nie zgadzam się na poświęcanie nerek :-o

Posted

AMIGA napisał(a):
:-(Coś mi chyba weszka mówiła o jakiejś sznupce w Olkuszu. Czy ja coś pomikiciłam?
Jak nam tak dobrze idzie? Oczywiście nie zgadzam się na poświęcanie nerek :-o

problem w tym, że tą sznupcię wywieźli z Olkusza do Bielska do schroniska - równie ochydnej mordowni, a tam mało kto zagląda do tego schronu bo nie pozwalają :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
problem w tym, że tą sznupcię wywieźli z Olkusza do Bielska do schroniska - równie ochydnej mordowni, a tam mało kto zagląda do tego schronu bo nie pozwalają :angryy:

O kuuurcze

Posted

malawaszka napisał(a):

Nawet mi nie mów :angryy: A Ty bys chciała sie dowiedziec czy ona tam jest czy ją wyciągnać?

Posted

[quote name='zerduszko']Nawet mi nie mów :angryy: A Ty bys chciała sie dowiedziec czy ona tam jest czy ją wyciągnać?

no najpierw dobrze by było wiedzieć czy jest w ogóle. bo to, że w Olkuszu powiedzieli, że ją tam wywieźli nie jest dla mnie w 100% wiarygodną informacją - no i może ktoś by potrafił ciut więcej info udzielić jak ją zobaczy bo nie wiemy nic, poza tym, że z daleka wygląda tak:

Posted

I tu finanse świetnie :)
Szkoda że z domem gorzej czyli doopa kompletna :(

A ta sznaucia siedzi mi w głowie... tylko czy da sie sprawdzić czy jest w Bielsku? Czy to tylko ściema Ol?

Posted

Malawaszka :mad: Ty, to zawsze nie w tych tematach co trzeba piszesz. Żeby mieć jasnosć, to tzreba czytac wszystkie tematy łacznie z Twoją galerią :p To taki zabieg?? Bosz, już się tak martwię co z Kropeczką.

Posted

zerduszko napisał(a):
Malawaszka :mad: Ty, to zawsze nie w tych tematach co trzeba piszesz. Żeby mieć jasnosć, to tzreba czytac wszystkie tematy łacznie z Twoją galerią :p To taki zabieg?? Bosz, już się tak martwię co z Kropeczką.

:oops::oops::oops: bo ja własnie taka nieuporządkowana jestem :oops:

Posted

Ja też :biggrina: Ale sytuacje nabrały sensu od kiedy czytam Twoją galerię :lol: A jak spytam tam kiedyś o coś, co dotyczy tematu psiaka do adopcji - nie zdziw sie ;) ostatnio sie prawie pomyliłam, bo myślaam, że to temat Hipcia :p