Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Ale cię załatwiłam tym ogłoszeniem - masz teraz bandę oszołomów na linii. Ale wierzę ciągle że znajdzie się ktoś normalny. Sms cudowny - ciesz się że do Ciebie o tej porze jakiś dziwny facet nie zadzwonił ;)

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Widzę, że w końcu coś się ruszyło... najpierw podzwonią oszołomy, a potem zadzwoni ten jedyny!

Oby Twoje słowa okazaly się prorocze.
Zresztą nie tylko oszołomy dzwonią. Mialam kilka budzących nadzieję telefonów - niestety domy z kotami:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
AMIGA czy polecasz tym sensownym z kotami Corsę albo Majeczkę?

:oops::oops::shake: Zawsze to byly jakieś telefony z Chodzieży, Kutna, z Janek pod Warszawą i jeszcze jakieś strasznie dalekie

Posted

to jakby co to odsyłaj do mnie plizz - średniaczki są teraz trzy starsze do adopcji i słabe wzięcie :placz: chociaz Maja nie az taka stara w sumie i możliwe, że pojawiła się dla niej szansa - OBY!

Posted

Aniu:loveu:, dzięki.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale od wczoraj od nocy nie mam netu. Wydarłam teraz siłą i gwałtem MOJEGO laptopa od mojego syna

Posted

Wreszcie mam podłączony znowu internet.
No i sprawdziłam - jest przelew od AniG :loveu: 30 zł na hotel dla sznupków
Anie - jeszcze raz wielkie dzięki :p

Posted

Zadanie wykonane, Gabulinka wymiziana i (ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) dokarmiona.
Oj chyba muszę skończyc z tymi łakociami dla niej, bo nie wiem, czy to tylko ona porasta, czy rzeczywiście trochę przybyła na wadze

Posted

:look3::look3::look3: ukrytym aparatem udało mi sie ostatnio utrwalić probe zaduszenia sredniaczki średniej , pseudonim : Gabi , niepotwierdzone źródła utrzymują ze to Sznaucer . Sprawcy niestety nie udało sie złapać na gorącym uczynku

dzielna Gabi próbowała nie patrzec na to co sparwca zamierza

odbyła sie próba pokrętnej ucieczki

UCieknie czy nie ucieknie ? ???

cdn..

_

Posted

___

O ! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , ZADUSZONO NASZA GABI

podniósł się wielki lament w hotelu :placz: .. psy wyły, koty z żalu aż szczekały (tak na prawdę to z radości bo wieść kocia niosła, ze Gabi to wróg - ale rzecznik prasowy kociej społeczności utrzymuje ze to z żalu było .. ahhh te koty :roll: ) ...

Gabi nasza Gabi ... co to teraz będzie ....

"

"

Ale ...

.. nagle jak szara błyskawica :diabloti: Gabi ukąsała napastnika w narzędzie zbrodni ..,.. taak tak to tylko fortel był by zmniejszyć czujność oprawcy

korzystając z chwili DZIELNA GABI ROZPOCZĘŁA UCIECZKE

A ZE NIE MIAŁA CZASU N A STAWANIE NA ŁAPACH ZWINNA GABI UCIEKAŁA PLECAMI :evil_lol:

cdn .....