weszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ale cię załatwiłam tym ogłoszeniem - masz teraz bandę oszołomów na linii. Ale wierzę ciągle że znajdzie się ktoś normalny. Sms cudowny - ciesz się że do Ciebie o tej porze jakiś dziwny facet nie zadzwonił ;) Quote
Korenia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Widzę, że w końcu coś się ruszyło... najpierw podzwonią oszołomy, a potem zadzwoni ten jedyny! Quote
AMIGA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Korenia napisał(a):Widzę, że w końcu coś się ruszyło... najpierw podzwonią oszołomy, a potem zadzwoni ten jedyny! Oby Twoje słowa okazaly się prorocze. Zresztą nie tylko oszołomy dzwonią. Mialam kilka budzących nadzieję telefonów - niestety domy z kotami:shake: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 AMIGA czy polecasz tym sensownym z kotami Corsę albo Majeczkę? Quote
AMIGA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 malawaszka napisał(a):AMIGA czy polecasz tym sensownym z kotami Corsę albo Majeczkę? :oops::oops::shake: Zawsze to byly jakieś telefony z Chodzieży, Kutna, z Janek pod Warszawą i jeszcze jakieś strasznie dalekie Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 to jakby co to odsyłaj do mnie plizz - średniaczki są teraz trzy starsze do adopcji i słabe wzięcie :placz: chociaz Maja nie az taka stara w sumie i możliwe, że pojawiła się dla niej szansa - OBY! Quote
AMIGA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Z reguły mówię, że są inne sznupki i mówię o Twoim blogu albo o wątkach w dogomanii. Quote
AMIGA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Aniu:loveu:, dzięki. Przepraszam, że dopiero teraz, ale od wczoraj od nocy nie mam netu. Wydarłam teraz siłą i gwałtem MOJEGO laptopa od mojego syna Quote
AMIGA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wreszcie mam podłączony znowu internet. No i sprawdziłam - jest przelew od AniG :loveu: 30 zł na hotel dla sznupków Anie - jeszcze raz wielkie dzięki :p Quote
AMIGA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :loveu:Bianka przekazała na Gabulinkę 90 zł. Wielkie dzięęęęki. A ja zapraszam na bazarek oryginalnych, unikalnych obrazków malowanych na liściach. Obrazki ofiarowal Han&Dom :loveu: Dochód przeznaczony będzie na krakowskie biedy, między innymi na Gabulinkę i Gucia http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginale-obrazki-na-lisciach-na-krakow-do-20-viii-09-a-142242/#post12641751 Quote
malawaszka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 laleczko ciocia Amiga Cię dziś wymizia :loveu: Quote
AMIGA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Zadanie wykonane, Gabulinka wymiziana i (ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) dokarmiona. Oj chyba muszę skończyc z tymi łakociami dla niej, bo nie wiem, czy to tylko ona porasta, czy rzeczywiście trochę przybyła na wadze Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 chudziutka była więc dobrze, że trochę przuybrała:loveu: Quote
AMIGA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Za dużo to też niedobrze (skąd ja to wiem?????;) ) Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 to fakt, no ale nie widziałam Gabi na zywo to i nie wiem czy już za duzo - muszę Ci zaufać :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 P Lucyna mi mówiła , że ona nie może być zbyt utyta , ze względu na swój kręgosłup . Quote
weszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jak jutro dotrę do hotelu to też wymiziam Gabulinkę :) Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :look3::look3::look3: ukrytym aparatem udało mi sie ostatnio utrwalić probe zaduszenia sredniaczki średniej , pseudonim : Gabi , niepotwierdzone źródła utrzymują ze to Sznaucer . Sprawcy niestety nie udało sie złapać na gorącym uczynku dzielna Gabi próbowała nie patrzec na to co sparwca zamierza odbyła sie próba pokrętnej ucieczki UCieknie czy nie ucieknie ? ??? cdn.. _ Quote
AMIGA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 To ja tak w środeczek - żeby więcej osób przeczytało - Na Gabulinkę mamy narazie uzbierane 120 zł Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ___ O ! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , ZADUSZONO NASZA GABI podniósł się wielki lament w hotelu :placz: .. psy wyły, koty z żalu aż szczekały (tak na prawdę to z radości bo wieść kocia niosła, ze Gabi to wróg - ale rzecznik prasowy kociej społeczności utrzymuje ze to z żalu było .. ahhh te koty :roll: ) ... Gabi nasza Gabi ... co to teraz będzie .... " " Ale ... .. nagle jak szara błyskawica :diabloti: Gabi ukąsała napastnika w narzędzie zbrodni ..,.. taak tak to tylko fortel był by zmniejszyć czujność oprawcy korzystając z chwili DZIELNA GABI ROZPOCZĘŁA UCIECZKE A ZE NIE MIAŁA CZASU N A STAWANIE NA ŁAPACH ZWINNA GABI UCIEKAŁA PLECAMI :evil_lol: cdn ..... ______________ Quote
Recommended Posts