Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Bianka, żeby się doiedzieć, czy doszły pieniążki od niej dla Gabi.
Biedna Bianka przeżyła horror = tornado - powyrywane są frzewa, połamane słupy elektryczne, poniszczone dachy - tragedia.

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Czy Gabi potrzebuje wiecej ogłoszeń? Jeśli tak, to gdzie już ma?

potrzebuje potrzebuje - wszędzie potrzebuje, bo nawet jakby się powtórzyły to nic złego się nei stanie a szansy przybędzie - ja stale odnawiam na e-zwierzaku i alegratce, co jakiś czas na cafeanimalu próbuję żeby się załapała na maetro

Posted

Potrzebuje w każdej ilości. Ode mnie ma trochę ale nigdy za wiele więc bardzo prosimy wszystkich którzy umieją i mogą niech ogłaszają Gabi gdzie się tylko da.

Posted

Myslisz, że tylko Ty możesz spamować :eviltong: Poza tym, wysyłam pw tylko do osób potencjalnie zainteresowanych, nie mogę w końcu ludziom ograniczać ich chęci pomocy :eviltong:

Jakby się Gabi udało wskoczyc do metra, to może coś by się wykluło.

Posted

weszka napisał(a):
Ja jej dzisiaj odnowiłam cafeanimal to ma szanse. Amiga szykuj się na atak telefonów jak po ogłoszeniu na telegazecie ;)

oby tym razem były to mądre telefony!!!!!! :kciuki:

a może odnowisz też na telegazecie? kurde ja nie wiem jak się to robi :oops:

Posted

Waruję w takim razie przy telefonie.
Allegro się wlaśnie skończyło. Ale odnowię go dopiero jak wróci z wojaży agamika, bo chciałyśmy podmienić trochę zdjęć, a ja sama nie potrafię.
Agamika pojechała odwieźć dobermanka z hotelu aż pod Warszawę.

Posted

Niestety, nie mam szczęśliwej ręki. W totka gram, i gram i nic :placz: A tak to bym sobie wzięła coś wieeelkiego i brodatego :loveu:
Co nie zmienia faktu, ze jak potrzeba gdzies ogłoszeń, to molestujcie ;)

Posted

ehhh nie mów mi nawet z tym totkiem - jak mieszkałam w mieście to grałam częściej bo miałam pod blokiem budkę - co prawda największa wygrana to było 121 zł ale kurde piechotą nie chodzi nie? a teraz żeby zagrać w totka to wyprawa "do miasta" musi być :lol:

Posted

weszka napisał(a):
Wtedy to będzie że tak powiem zajedwabiście :razz:

Nie chcę zapeszyć, ale przecież nie wytrzymam.
Chyba b ędzie zajedwabiście:multi:
Miałam dzisiaj budzący nadzieję tel. o Gabi i w niedzielę...........................
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tfu, tfu tfu, 3 x za lewe ramię