AMIGA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A wyobrażasz Sobie jak można taką piekność doprowadzić do takiej kupy brudnych kłaków i porzucić na koniec??? Bo aż takiej wyobraźni ja nie mam :shake: Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 AMIGA napisał(a):A wyobrażasz Sobie jak można taką piekność doprowadzić do takiej kupy brudnych kłaków i porzucić na koniec??? Bo aż takiej wyobraźni ja nie mam :shake: Masz rację :-( Nie wiem , jak można zrobić coś takiego :shake: Quote
Ffrubka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 GABUUUULINA!! Jakie cudne wieścci tu na mnie czekały :multi::multi::multi::multi: no po prostu FANTASTYCZNIE!! Całuję Cię mocno w nochala !! Quote
weszka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cuuudnie się Gabi miewa! I wygląda pięknie. Żeby nie było tak świetnie to idę na ten nowy wątek jakiejś biedy :( Quote
beria Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Teraz to Gabunia - lalunia pełną gębą :loveu: Wspaniały znalazłyście domek dla Gabi :multi: Wielki szacunek dla sznupkowych Cioteczek :loveu: Quote
AMIGA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 beria napisał(a):Teraz to Gabunia - lalunia pełną gębą :loveu: Wspaniały znalazłyście domek dla Gabi :multi: Wielki szacunek dla sznupkowych Cioteczek :loveu: A ja uważam, że wielki szacunek się należy ludziom, którzy stracili niedawno sunieczkę, przezywali jej chorobę i jej odejście, a mimo to zdecydowali się przygarnąć następną starszą psinkę do Swojego domu. Większość twierdzi, że już niedawno przeżywali tragedię i nie chcą tego znowu przechodzić. Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 AMIGA napisał(a):A ja uważam, że wielki szacunek się należy ludziom, którzy stracili niedawno sunieczkę, przezywali jej chorobę i jej odejście, a mimo to zdecydowali się przygarnąć następną starszą psinkę do Swojego domu. Większość twierdzi, że już niedawno przeżywali tragedię i nie chcą tego znowu przechodzić. Też tak uważam . Quote
malawaszka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 AMIGA napisał(a):A ja uważam, że wielki szacunek się należy ludziom, którzy stracili niedawno sunieczkę, przezywali jej chorobę i jej odejście, a mimo to zdecydowali się przygarnąć następną starszą psinkę do Swojego domu. Większość twierdzi, że już niedawno przeżywali tragedię i nie chcą tego znowu przechodzić. dookładnie - takich ludzi to ze świecą szukać :loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja podziwiam takich ludzi, ja nie mam "jaj" widać :shake: Quote
AMIGA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A ja coś dostałam, a ja oś maaaaaaaaam. Ale nie będę taka i się podzielę z Wami Czyż ne do pycholka naszej Gabulince w tym kolorku??? Dostała nowiutkie legowisko i baaaardzo jej się spodobało. Quote
weszka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No nie!!! Ależ wygląda cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 sliczna Gabula pelnym pyskiem sznaucerka :loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 a w Gliwicach jest taki pies-jak myslicie moze sznaucer ? http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-gliwicach-potrzebna-pomoc-w-oglaszaniu-psiakow-141878/ post 629 Quote
malawaszka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ten kudłacz to briard a Gabi - cudna :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Niunia ma się dobrze - poza typowymi starczymi dolegliwościami jest w porządku :) kocha pańcię i tylko z nią chce chodzić na spacery - spacery z panem nie są fajne :lol: Quote
AMIGA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ależ zadbana dziewuszka - łapeczki wyczesane, grzywka i bródka piękna :-) Quote
Recommended Posts