Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

A wyobrażasz Sobie jak można taką piekność doprowadzić do takiej kupy brudnych kłaków i porzucić na koniec??? Bo aż takiej wyobraźni ja nie mam :shake:

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
A wyobrażasz Sobie jak można taką piekność doprowadzić do takiej kupy brudnych kłaków i porzucić na koniec??? Bo aż takiej wyobraźni ja nie mam :shake:

Masz rację :-( Nie wiem , jak można zrobić coś takiego :shake:

Posted

beria napisał(a):
Teraz to Gabunia - lalunia pełną gębą :loveu:
Wspaniały znalazłyście domek dla Gabi :multi: Wielki szacunek dla sznupkowych Cioteczek :loveu:

A ja uważam, że wielki szacunek się należy ludziom, którzy stracili niedawno sunieczkę, przezywali jej chorobę i jej odejście, a mimo to zdecydowali się przygarnąć następną starszą psinkę do Swojego domu. Większość twierdzi, że już niedawno przeżywali tragedię i nie chcą tego znowu przechodzić.

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja uważam, że wielki szacunek się należy ludziom, którzy stracili niedawno sunieczkę, przezywali jej chorobę i jej odejście, a mimo to zdecydowali się przygarnąć następną starszą psinkę do Swojego domu. Większość twierdzi, że już niedawno przeżywali tragedię i nie chcą tego znowu przechodzić.

Też tak uważam .

Posted

AMIGA napisał(a):

dookładnie - takich ludzi to ze świecą szukać :loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A ja coś dostałam, a ja oś maaaaaaaaam.
Ale nie będę taka i się podzielę z Wami

Czyż ne do pycholka naszej Gabulince w tym kolorku??? Dostała nowiutkie legowisko i baaaardzo jej się spodobało.

• 5 months later...