Jump to content
Dogomania

Bezdomna sunia Aschita stała się członkiem wspaniałej Rodziny. Jej dzieci też szczęśliwe w swoich domach :) Aschita - kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci w jednej z podzamojskich wsi.

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Murka za zdjęcia, sunia wygląda o niebo lepiej niż na tych pierwszych, żeberek już ani śladu, pysio uśmiechnięty - tylko dimu brak!

Człowieku Aschity - gdzie jesteś???

Posted
19 minut temu, Tyś napisał:

Jaka jest cudowna! Te zdjęcia do góry kołami KONIECZNIE do ogłoszeń :)))

To da się zrobić :)

I jeszcze to

Uwodzicielka :)

20 godzin temu, Murka napisał:

ec688bf5022d646agen.jpg

Posted
O 22.08.2016 o 08:38, elik napisał:

A ja z pewną nieśmiałością :) zapytam o nowy tekst ogłoszenia dla sunieczki   

Elu, moja propozycja tekstu do ogłoszeń: 

Młoda, energiczna Minka szuka domu na zawsze!

Minka to trzyletnia, pełna osobistego uroku sunia, bardzo potrzebująca swojego człowieka. Pozytywnie nastawiona do ludzi zarówno dużych jak i małych. Energiczna i radosna, będzie wspaniałą towarzyszką podczas spacerów. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu, pozostawiona sama nie niszczy. Jej relacje z innymi zwierzętami są pozytywne.

Waży ok 11 kg, sięga mniej więcej do kolan. Jest wysterylizowana, posiada aktualną książeczkę zdrowia.

Suczka aktualnie przebywa w domu tymczasowym.

Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego domu.

Kontakt w sprawie adopcji......

Zmieniłam imię celowo, aby OLX nie odrzucił. Zdjęcia są śliczne, wybierz te, które uważasz za najlepsze. 

Jeśli uważasz, że coś należy w tekście dodać, zmienić, to proszę, dokonaj korekty. 

Posted
9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, moja propozycja tekstu do ogłoszeń: 

Młoda, energiczna Minka szuka domu na zawsze!

Minka to trzyletnia, pełna osobistego uroku sunia, bardzo potrzebująca swojego człowieka. Pozytywnie nastawiona do ludzi zarówno dużych jak i małych. Energiczna i radosna, będzie wspaniałą towarzyszką podczas spacerów. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Zachowuje czystość w domu, pozostawiona sama nie niszczy. Jej relacje z innymi zwierzętami są pozytywne.

Waży ok 11 kg, sięga mniej więcej do kolan. Jest wysterylizowana, posiada aktualną książeczkę zdrowia.

Suczka aktualnie przebywa w domu tymczasowym.

Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego domu.

Kontakt w sprawie adopcji......

Zmieniłam imię celowo, aby OLX nie odrzucił. Zdjęcia są śliczne, wybierz te, które uważasz za najlepsze. 

Jeśli uważasz, że coś należy w tekście dodać, zmienić, to proszę, dokonaj korekty. 

Asiu kochana, tekst jest super i niczego nie zamierzam zmieniać    gif  śle dwa serca.gif 

Bardzo, bardzo dziękuję. Postaram się zamówić ogłoszenia już dzisiaj :) 

Czekamy na TEN telefon :)

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby tylko zadzwonił TEN domek   emotztelefonem.gif

Zadzwoni :) Musi :)

1 godzinę temu, Tyś napisał:

To zaczynam trzymac kciuki 0wink.gif

Kciuki dobrze robią :)

Posted

Godzinę temu, Tola napisał:

Wieczorem zrobię nowe OLX

Na OLX ja jej zrobiłam, ale może to co jest wykasuję i dam z nowym tekstem i nowymi zdjęciami.

Zamówiłam u kiyoshi pakiet 30 ogłoszeń i obiecała zrobić na weekend.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Na OLX ja jej zrobiłam, ale może to co jest wykasuję i dam z nowym tekstem i nowymi zdjęciami.

Zamówiłam u kiyoshi pakiet 30 ogłoszeń i obiecała zrobić na weekend.

Proponuję zostawić stare ogłoszenia z imieniem Aschita, a dorobić nowe - z nowym tekstem i nowym imieniem - ogłoszeń nigdy z wiele ;)

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

Proponuję zostawić stare ogłoszenia z imieniem Aschita, a dorobić nowe - z nowym tekstem i nowym imieniem - ogłoszeń nigdy z wiele ;)

Dobry pomysł :) Tak zrobię.

Posted
O 26.08.2016 o 10:53, elik napisał:

Dobry pomysł :) Tak zrobię.

:)

Ja tez zostawiłam stary OLX na Katowice, nowy zrobiłam na Warszawę z kolejnym nowym imieniem;)