Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gos d`Atura napisał(a):
Dziewczyny, jesteście wspaniałe :Rose:
przelew poszedł,
proszę o adres, na który po niedzieli mogłabym wysłać trochę karmy

Dzieki - już wysyłam PW. Dramek nie jest wybredny, kazdy rodzaj karmy mu smakuje. Już nasycił swój żoładek. Nie upomina sie tak często o jedzonko i zdarza mu się coś zostawić w misce. Nadal można żebra liczyć, ale waga rośnie.

Dramek jest już radośniejszy. Nadal większość czasu przsypia, ale czegoż chcieć od takiego dziadka. Co rano radośnie wita nas merdając ogonem i wpycha kufę do głaskania. Wita też wracających do domu domowników oraz gości. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do świata. Nie zdaje sobie sprawy, że to od człowieka doznał krzywdy. Na spacerach też chetnie poddaje się pieszczotom. Bardzo się podoba ludziom, ale nie ma co ukrywać - wiek praktycznie dyskwalifikuje jego adopcję :roll: Wg tabeli rasy średnia życia to 12-14 lat. Do tego musimy brać pod uwagę, że on nie był przez ostatni czas w dobrej kondycji. Podaję mu witaminy: amino-biotin.

PS.
Gos d'Atura to nazwa rasy naszego pupila :lol:

Posted

AdaK bardzo dziękujemy. Psiak wciąż potrzebuje naszych pieniążków; EKG, USG, odrobaczenie (pasozyty wewnętrzne i zabezpieczenie zewnętrzne), szczepienia + ewentualne witaminki itp.

Posted

[quote name='zulugula']AdaK bardzo dziękujemy. Psiak wciąż potrzebuje naszych pieniążków; EKG, USG, odrobaczenie (pasozyty wewnętrzne i zabezpieczenie zewnętrzne), szczepienia + ewentualne witaminki itp.

Jaką Dram ma blondyneczkę uśmiechniętą do towarzystwa :)

Posted

zaje...piekny psiak i tak fajnie zaczyna mu sie ukladac.moj chlopak mial identyczna sunie ale ze starosci musieli ja uspic :(do tej pory ma wyrzuty sumienia bo Sonia byla z nimi od zawsze i kiedy patrze na ta mordke....szkoda ze jego rodzice to juz starsi ludzie i pewnie nie beda chcieli juz psa a my mamy 2.ale zycze wszystkiego dobrego i trzymam mocno kciuki

Posted

[quote name='zulugula']

Ale szczena "agresywna"!!! :loveu:

Boże kochany!!! Jeszcze kilka dni temu ten pies wyglądał tak:

Pod czułą i fantastyczną opieką zuluguli chłopak przeszedł niesamowitą metamorfozę! Minął głód i swędzenie skóry, minęło cierpienie związane z łapą....
Ech zulciu kochana! Co mam jeszcze powiedzieć... Brak słów po prostu i wielka radość w sercu patrząc na te zdjęcia!!!! :buzi:

Posted

AdaK napisał(a):
ale zulugulę ukatrupię, numeru konta siem nie doczekałam :evil_lol::mad:

Nie mogła do Ciebie napisać, bo musiała lecieć ratować Dramka z paszczy blondyneczki! :mad: