_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 DIF czyśc skrzynkę :mad: :evil_lol: Hop Dramat! Quote
mimiś Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ewa gonzales wylicytowała płytkę na bazarku- wpłynie od niej 20zł na Dramcia:loveu: ten pies ma cos w sobie, że porusza serca tylu dogomaniaczek Quote
_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No to ja deklaruję 5 zł miesięcznie :oops: na Dramata Quote
zulugula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gos d`Atura napisał(a):Dziewczyny, jesteście wspaniałe :Rose: przelew poszedł, proszę o adres, na który po niedzieli mogłabym wysłać trochę karmy Dzieki - już wysyłam PW. Dramek nie jest wybredny, kazdy rodzaj karmy mu smakuje. Już nasycił swój żoładek. Nie upomina sie tak często o jedzonko i zdarza mu się coś zostawić w misce. Nadal można żebra liczyć, ale waga rośnie. Dramek jest już radośniejszy. Nadal większość czasu przsypia, ale czegoż chcieć od takiego dziadka. Co rano radośnie wita nas merdając ogonem i wpycha kufę do głaskania. Wita też wracających do domu domowników oraz gości. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do świata. Nie zdaje sobie sprawy, że to od człowieka doznał krzywdy. Na spacerach też chetnie poddaje się pieszczotom. Bardzo się podoba ludziom, ale nie ma co ukrywać - wiek praktycznie dyskwalifikuje jego adopcję :roll: Wg tabeli rasy średnia życia to 12-14 lat. Do tego musimy brać pod uwagę, że on nie był przez ostatni czas w dobrej kondycji. Podaję mu witaminy: amino-biotin. PS. Gos d'Atura to nazwa rasy naszego pupila :lol: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Nadal kasa porzebna? Podtrzymuje oferte z poprzedniego postu: No to ja deklaruję 5 zł miesięcznie :oops: na Dramata Quote
zulugula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 AdaK bardzo dziękujemy. Psiak wciąż potrzebuje naszych pieniążków; EKG, USG, odrobaczenie (pasozyty wewnętrzne i zabezpieczenie zewnętrzne), szczepienia + ewentualne witaminki itp. Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zulugula nie ma za co :-) Podaj konto na priva, ok? Quote
Gosiapk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='zulugula']AdaK bardzo dziękujemy. Psiak wciąż potrzebuje naszych pieniążków; EKG, USG, odrobaczenie (pasozyty wewnętrzne i zabezpieczenie zewnętrzne), szczepienia + ewentualne witaminki itp. Jaką Dram ma blondyneczkę uśmiechniętą do towarzystwa :) Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gosiapk napisał(a):Jaką Dram ma blondyneczkę uśmiechniętą do towarzystwa :) No a co :evil_lol: Quote
zulugula Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 W poniedziałek sprawdzę podczas wizyty u weta, czy Dramek ma czip. Z Blanką "dziadek" nie będzie się nudził. Namówiła go na wygłupy: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zulgula no nie będzie się i on i ty nudzić :evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gosiapk napisał(a):Niezła 'baletnica' z tej blondyneczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ale zulugulę ukatrupię, numeru konta siem nie doczekałam :evil_lol::mad: Quote
kuzlik Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zaje...piekny psiak i tak fajnie zaczyna mu sie ukladac.moj chlopak mial identyczna sunie ale ze starosci musieli ja uspic :(do tej pory ma wyrzuty sumienia bo Sonia byla z nimi od zawsze i kiedy patrze na ta mordke....szkoda ze jego rodzice to juz starsi ludzie i pewnie nie beda chcieli juz psa a my mamy 2.ale zycze wszystkiego dobrego i trzymam mocno kciuki Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dramat pamiętaj niezależnie od tego co beżowa lalunia będzie chciała ci zrobić nie daj sie :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='zulugula'] Ale szczena "agresywna"!!! :loveu: Boże kochany!!! Jeszcze kilka dni temu ten pies wyglądał tak: Pod czułą i fantastyczną opieką zuluguli chłopak przeszedł niesamowitą metamorfozę! Minął głód i swędzenie skóry, minęło cierpienie związane z łapą.... Ech zulciu kochana! Co mam jeszcze powiedzieć... Brak słów po prostu i wielka radość w sercu patrząc na te zdjęcia!!!! :buzi: Quote
Gosiapk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 AdaK napisał(a):ale zulugulę ukatrupię, numeru konta siem nie doczekałam :evil_lol::mad: Nie mogła do Ciebie napisać, bo musiała lecieć ratować Dramka z paszczy blondyneczki! :mad: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gosiapk napisał(a):Nie mogła do Ciebie napisać, bo musiała lecieć ratować Dramka z paszczy blondyneczki! :mad: :lol::lol::lol: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Czy jesteście pewne??? Z paszczy blondyneczki?:cool3::cool3::cool3: Zajrzyjcie...alarm http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/index3.html#post11956983 Quote
wanda szostek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ale mu dobrze. Pewnie chętnie, by zadomowił się tam już na zawsze. Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 wanda szostek napisał(a):Ale mu dobrze. Pewnie chętnie, by zadomowił się tam już na zawsze. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no a co :D Quote
Recommended Posts