kakadu Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tak sobie mysle, ze moze to i lepiej, ze nie moze o tym opowiadac; sadzac po postrzeleniu i innych urazach to chyba lepiej o tej przeszlosci zapomniec jak najszybciej; teraz przed nim juz tylko dobre lata; dzieki df, ze zaryzykowalas konflikt z tz-em; wszystko dobrze sie skonczylo, a ty masz na koncie kolejny dobry uczynek; powodzenia w pracy!!! Quote
anovip1 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Popatrz DIF- ciu........ jak to dobrze,że pomogłaś Dramciowi. Gdybyś go wtedy z ulicy nie wzięła ......... Co ta bidula przeżyła .............:shake: i jeszcze do niego strzelał jakiś ........ Quote
kakadu Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no faktycznie wypisz po prostu wymaluj katalonczyk z niego jak ta lala :evil_lol: zulu, ale by byly jaja jakby sie okazalo, ze naprawde masz takiego rasowca pod dachem i go jakims swinstwem karmisz, a moze on powinien jesc krewetki albo jakie inne frutti di mare, no ostatecznie siekane kotleciki drobiowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dif napisał(a):... A pracodawcę oczarowałam... :b-fly::eviltong: Od 1 kwietnia rozpoczynam regularną, normalną "robotę"... Z zus-ami, socjalem i prywatną opieką lekarską! Mała kasa co prawda, ale przestaniemy padać z głodu jak muchy!!! :multi: ... gratulacje!!! Quote
zachary Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Zulugula, jak z finansami Dramcia? Czy stać Cię będzie na krewetki i frutti di mare Dramciowi o których pisała kakadu?;). Dramciu, Katalończyku Kochany, ile cierpień musiałeś zaznać od "tzw.człowieka"? Quote
Ajula Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zulugula ale wypatrzyłas - owczarek kataloński jak się patrzy :crazyeye: Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f7/owczarek-katalonski-szuka-domu-znaleziona-owczarka-katalonskiego-133372/#post11947050 http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziono-owczarka-katalonskiego-halinow-k-warszawy-133373/#post11947087 Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Rzeczywiście katalończyk jak złoto!:razz: Jaka nazwa...taka egzotyczna:razz: Oby tylko domek dla niego jak najszybciej się znalazł:roll: Biedny Dram, w przeszłości, nie dość, że się błąkał, cierpiał głód, był ranny, kleszcze mało go nie zjadły, to jeszcze był katowany, jakiś zwyrol pier.....y:angryy::angryy::angryy:, zrobił sobie z niego żywa tarczę strzelniczą:-(:-(:-( Cioteczki, ponawiam pytanko - co z tym kontem?:roll: I jeszcze jedno - co będzie z jego ogonkiem? A może trzeba to sprawdzić dokładniej? To może być coś małego, coś, co się już goi, ale nie można tego przeoczyć, bo stan zapalny może się w organizmie dłużej utrzymywać:roll: Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zulugula napisał(a):Ciekawe co by nam opowiedział, gdyby tylko mógł :shake: Bóg Ci na to nic nie odpowie, bo ma ważniejsze sprawy...co go tam jakieś psy obchodzą:shake: Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ajula napisał(a):zulugula ale wypatrzyłas - owczarek kataloński jak się patrzy :crazyeye: ****http://www.hodowle.info/encyklopedia,owczarek_katalonski.html Wybitnie zrównoważony, aktywny i inteligentny, o pełnym godności wyrazie, a twardym i miłym charakterze, oddany pasterzowi i zwierzętom, oddanym pod jego opiekę. Nieufny wobec obcych, co może czasem sprawiać wrażenie, że jest nietowarzyski. Bardzo czujny, wytrzymały na zimno i gorąco. Do pracy w trudnych warunkach wystarczy mu najskromniejsza karma. Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bico napisał(a):Rzeczywiście katalończyk jak złoto!:razz: Jaka nazwa...taka egzotyczna:razz: Oby tylko domek dla niego jak najszybciej się znalazł:roll: Biedny Dram, w przeszłości, nie dość, że się błąkał, cierpiał głód, był ranny, kleszcze mało go nie zjadły, to jeszcze był katowany, jakiś zwyrol pier.....y:angryy::angryy::angryy:, zrobił sobie z niego żywa tarczę strzelniczą:-(:-(:-( Cioteczki, ponawiam pytanko - co z tym kontem?:roll: I jeszcze jedno - co będzie z jego ogonkiem? A może trzeba to sprawdzić dokładniej? To może być coś małego, coś, co się już goi, ale nie można tego przeoczyć, bo stan zapalny może się w organizmie dłużej utrzymywać:roll: Pogonię jutro cioteczke DIF :mad: Ogonek był oglądany przez wetkę. Rana ładnie sie goi. Jest strupek, nie jest spuchnieta, zaczerwieniona. W miarę możliwości finansowych bedziemy mogły i to lepiej sprawdzić. Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Aloha!!! Jestem czyli.....:loveu: Numer konta do bico wysłany!! Przepraszam za zwłokę, ale chyba kula ziemska spadła na moje wątłe ciałko i nie wyrabiam..... W związku ze znalezieniem "normalnej" pracy moje życie nabrało niesamowitego tempa i sie opóźniam ze wszystkim! No to po kolei! oto Dram w lecznicy z wczoraj: i łapka w linku, dla wrażliwych :eviltong:: DSC00456.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl No i już po zabiegach: :p Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Dram po prostu rozkwita pod czułą opieką zuluguli!!! Jak zobaczyłam go w lecznicy po prostu, mówiąc slangiem ulicznym opadła mi szczena :crazyeye:! Pisiulek wygląda jak wata, jak puch! Jeszcze trochę czuć kurz od niego, ale głaszcze się go z prawdziwą przyjemnością. Zulugula poświęciła mu mnóstwo czasu i pracy! Ewuś! Kwiaty i wielkie dzięki dla Ciebie!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 zulugula napisał(a): Kakadu, ja też byłam przekonana, że przyjedzie do mnie mały psiak. Dramik mierzy 50-53 cm (w kłębie) :cool1: Ojej ... No bo ja mówiłam, że on do kolanka jest... :cool1: Tylko zapomniałam dodać, że bez głowy.... :evil_lol::shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Finanse Drama: Dodatkowo na konto wpłynęło 20 zeta od MyrkurDagur (zaraz wkleję do pierwszego postu w "rozliczeniach") oraz zapomniałam wpisać na listę Abrakadabrę, która wcisnęła mi do kieszeni w lecznicy Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kometa napisał(a):Dram był u D.Romanowskiej...? Tak. DIF, nie zawstydzaj mnie :p Pielęgnowanie takiego futra, to przyjemność. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pomyślałby kto,że to bidok jaki...:shake: a tu... królewicz...piękny...dostojny...charakterny! Absolutny KATALOŃCZYK!:loveu::loveu: Dramiku...pokazuj się światu...:multi: Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 kometa napisał(a):to chyba koope kasy zabuliłyscie;) :cool1::cool1::cool1: URL=www.fotosik.pl] i to po zniżce.....:roll: Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 zulugula napisał(a):Tak. DIF, nie zawstydzaj mnie :p Pielęgnowanie takiego futra, to przyjemność. Nie zamierzam nikogo zawstydzać....:eviltong: Pielęgnowanie takiego futra to ciężka praca...zwłaszcza nocą, gdy klapki ci spadają na oczy i zasłaniają widok, mózg krzyczy "litosci.. kończymy JUŻ!!" a Ty mówisz jeszcze ten dred..i ten dredzik.. i tu wyczeszę a tu przeczeszę... Ech... zulu! Kwiaty i uwielbienie z naszej strony Ci się należą!!! Dramcio, nasz Katalalończyk jest kolejnym, światowym cudem.. :evil_lol::loveu: Quote
Gos d`Atura Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dziewczyny, jesteście wspaniałe :Rose: przelew poszedł, proszę o adres, na który po niedzieli mogłabym wysłać trochę karmy Quote
Hotel KADIF Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Gos d`Atura napisał(a):Dziewczyny, jesteście wspaniałe :Rose: przelew poszedł, proszę o adres, na który po niedzieli mogłabym wysłać trochę karmy :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Tak jesteśmy wspaniałe! Wszystkie! Bo ja założyłam watek i go zgarnęłam z ulicy... Bo zulugula doprowadza go do puchatości i wkłada w tego psa całe swoje serce.... Bo WY wszystkie pomagacie w utrzymaniu tego psa przy życiu i jego leczeniu oraz utrzymaniu!!! :loveu::loveu: ps. jeśli chodzi o adres to chyba zuluguli, bo u niej na razie jest psiaczek... Quote
Ajula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 DIF Twój entuzjazm jest zaraźliwy :evil_lol: cieszę się, że znalazłas pracę ja chwilowo bez pracy i już świra dostaję... Quote
Recommended Posts