Anecik Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Jak to???? A ja widzę :) Coś pokombinuje. Quote
ewunian Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Nie straszcie nowymi postami :) To dobrze, że się unormowało, psu dać czas trzeba do dostosowania się do nowej sytuacji... PS. Też nie wiedzę fot ;) 1 Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 1 minutę temu, anecik napisał: Widzicie???? Tak, tylko ta ostatnia fotka bardzo malutka. Alaska CUDO!!! Quote
Anecik Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Tak, tylko ta ostatnia fotka bardzo malutka. Alaska CUDO!!! 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tak!!! Ufff. Nie wiem co się podziało, spróbuję jeszcze jakimś cudem powiększyć to ostatnie. Się nie uda - zupełnie inaczej się wgrywa niż te trzy pozostałe. Quote
Gusiaczek Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 I gitara! Klawo jest i tak ma zostać :) Quote
elik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 No i sie ostała i jest ok :) Piękne zdjęcia, widać, że sunia szczęśliwa z ludźmi, a i ludzie z nią też :) Quote
Anecik Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 43 minut temu, elik napisał: No i sie ostała i jest ok :) Piękne zdjęcia, widać, że sunia szczęśliwa z ludźmi, a i ludzie z nią też :) Ja wiedziałam że Oni ją kochają i są z nią bardzo szczęśliwi i vice versa. Tylko coś im na początku nie zahulało. Ale naprawdę chciałam aby byłą szansa na "poprawę ich zachowania" :) Quote
elik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Ja wiedziałam że Oni ją kochają i są z nią bardzo szczęśliwi i vice versa. Tylko coś im na początku nie zahulało. Ale naprawdę chciałam aby byłą szansa na "poprawę ich zachowania" :) I suma sumarum, wszystko gra :) Dobrze, że dostali drugą szansę :) Quote
Recommended Posts