agat21 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Wreszcie się wyklarowało :) Jadę w poniedziałek popołudniu, bo spotkanie w Poznaniu mam we wtorek rano. Mazowszanko, nie jadę sama, więc bardzo bardzo dziękuję za propozycję, ale ogarnę tym razem psiaka :) Poza tym musiałabym Cię narazić na nocleg w Poznaniu. Co nie znaczy, że przy podobnej okazji nie uśmiechnę się do Ciebie jako "trzymacza" innego psiaka ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 49 minut temu, agat21 napisał: Wreszcie się wyklarowało :) Jadę w poniedziałek popołudniu, bo spotkanie w Poznaniu mam we wtorek rano. Mazowszanko, nie jadę sama, więc bardzo bardzo dziękuję za propozycję, ale ogarnę tym razem psiaka :) Poza tym musiałabym Cię narazić na nocleg w Poznaniu. Co nie znaczy, że przy podobnej okazji nie uśmiechnę się do Ciebie jako "trzymacza" innego psiaka ;) Polecam się na przyszłość zatem :) Quote
Anula Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 To maluszek wyrusza do szafirki jednak w poniedziałek,bardzo cieszę się i będę trzymać kciuki za bezpieczną podróż. agat21 dziękuję za pomoc w transporcie,jest to bardzo znacząca pomoc dla nas.DZIĘKUJĘ. Quote
auraa Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 Dziękuję bardzo. Wczoraj Olinek został zaszczepiony, Szafirka musi go trochę odchudzić. Quote
Anula Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 15 minut temu, auraa napisał: Dziękuję bardzo. Wczoraj Olinek został zaszczepiony, Szafirka musi go trochę odchudzić. Sądzę,że Oli będzie miał sporo ruchu u Hani na ogrodzie i migiem się odchudzi. Quote
agat21 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 4 godziny temu, Anula napisał: To maluszek wyrusza do szafirki jednak w poniedziałek,bardzo cieszę się i będę trzymać kciuki za bezpieczną podróż. agat21 dziękuję za pomoc w transporcie,jest to bardzo znacząca pomoc dla nas.DZIĘKUJĘ. Nie ma za co, to i tak wyszło inaczej, niz planowałyśmy, kiedy jeszcze myślałyśmy, że to suńka ;)) Chociaż kawałkiem transportu poratuję bidusia :) Quote
auraa Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 jeszcze trochę małego! Zaraz Cię zjem!!!:) Quote
Bogusik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Śliczny z niego chłopak! :)Teraz na tych zdjęciach widać,jaki z niego grubcio... Quote
auraa Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 powinien przejść na dietę :) a lubi pojeść! Quote
szafirka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Śliczny z niego psiaczek i to, że jest taki okrąglutki, dodaje mu uroku :) wyszaleje się w ogrodzie i mam nadzieję wybawi z innymi psiakami i zrzuci conieco :) Cieszę się, że już jutro go poznam :) Quote
Perełka1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 23 godzin temu, auraa napisał: powinien przejść na dietę :) a lubi pojeść! auraa, a ogłaszałyście go jako "zaginionego". Jest zadbany i okrąglutki, może komuś uciekł za suczką. Może ktoś go szuka? Quote
auraa Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 On przez jakiś czas biegał po wsi i nikt się nim nie interesował. Koleżanka szukała jego właściciela w dwóch sąsiednich wsiach. Potem przez prawie dwa tygodnie siedział w gminnym kojcu. Gdyby ktoś go szukał, mógł go znaleźć Quote
Perełka1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 11 minut temu, auraa napisał: On przez jakiś czas biegał po wsi i nikt się nim nie interesował. Koleżanka szukała jego właściciela w dwóch sąsiednich wsiach. Potem przez prawie dwa tygodnie siedział w gminnym kojcu. Gdyby ktoś go szukał, mógł go znaleźć może ogłoszenia na olx? Może ktoś go ukradł, albo oddalił się z samochodu. Niekoniecznie pochodzi z sąsiednich wsi. Quote
Anula Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 34 minut temu, Perełka1 napisał: może ogłoszenia na olx? Może ktoś go ukradł, albo oddalił się z samochodu. Niekoniecznie pochodzi z sąsiednich wsi. Ogłaszany jest na OLX wyróżnione i jest wciąż na pierwszych stronach ogłoszenia jako poszukujący domu od momentu jak trafił do Hoteliku u Gajowej na Warszawę a więc woj.mazowieckie.Sądzę,że gdyby go ktoś poszukiwał to by szukał także w tych ogłoszeniach. auraa nie miała zapytania o Oli ani jednego bo by napisała. Quote
Perełka1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: 2 minuty temu, Anula napisał: Sądzę,że gdyby go ktoś poszukiwał to by szukał także w tych ogłoszeniach. Ogłaszany jest na OLX wyróżnione i jest wciąż na pierwszych stronach ogłoszenia jako poszukujący domu od momentu jak trafił do Hoteliku u Gajowej na Warszawę a więc woj.mazowieckie.Sądzę,że gdyby go ktoś poszukiwał to by szukał także w tych ogłoszeniach. auraa nie miała zapytania o Oli ani jednego by by napisała. Niekoniecznie, może warto go dać także do zaginionych Quote
Anula Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 3 minuty temu, Perełka1 napisał: Niekoniecznie, może warto go dać także do zaginionych To w takim razie daj go do zaginionych może rzeczywiście znajdzie się właściciel. 1 Quote
auraa Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 Szukałam któregoś dnia czy nie ma go w ogłoszeniach o psach zaginionych ale nie znalazłam, Quote
Perełka1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 3 minuty temu, Anula napisał: To w takim razie daj go do zaginionych może rzeczywiście znajdzie się właściciel. Ja się nim nie zajmuję Quote
Anula Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 15 minut temu, Perełka1 napisał: Ja się nim nie zajmuję Ja się nim też nie zajmuje,nie jest pod moją opieką tylko auraa ale pomogłam psu w ogłoszeniu.Ty też możesz w ten sposób pomóc mu, dając ogłoszenie na zaginione jak zasugerowałaś. Quote
Perełka1 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 4 minuty temu, Anula napisał: Ja się nim też nie zajmuje,nie jest pod moją opieką tylko auraa ale pomogłam psu w ogłoszeniu.Ty też możesz w ten sposób pomóc mu dając ogłoszenie na zaginione jak zasugerowałaś. bardzo zangazowałaś się w pomoc, stąd pomyślałam, że przejmujesz nad nim opiekę. Oli jest bardzo podobny do nowofunlanda, mieszańca, może warto to podać w ogłoszeniach Quote
elik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 2 minuty temu, Perełka1 napisał: ... Oli jest bardzo podobny do nowofunlanda, mieszańca, może warto to podać w ogłoszeniach Baaaardzo podobny. Prawie tak samo, jak tapir do słonia. 1 Quote
Anula Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 2 minuty temu, Perełka1 napisał: bardzo zangazowałaś się w pomoc, stąd pomyślałam, że przejmujesz nad nim opiekę. Oli jest bardzo podobny do nowofunlanda, mieszańca, może warto to podać w ogłoszeniach Jeżeli trafi do szafirki mam w planach z Bogusik go przejąć pod naszą opiekę ale to jest dopiero plan.Faktem jest,że Oli ma chyba pyszczek podobny do nowofunlanda ale on ma 38cm w kłębie i tu tkwi cały sęk.Na razie jest ogłaszany w typie spaniela tybetanskiego,ponieważ tak zasugerowała Gajowa widząć go na co dzień. Quote
Recommended Posts