Poker Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Piękna parka, prawie jak bliźniaki. Pirat nie wygląda na zestresowanego. Quote
PANEVECZKA Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Jutro zaktualizuje ogłoszenia proszę o podanie kontaktu jaki mam wpisać w ogłoszeniu i strony lub adresu hoteliku. Ostatnio ciężko z czasem lub internetem, ale jutro wieczorem będę miał czas. I zrobię to napewno wysłałem reszcie zainteresowanych wieść że pirat nadal szuka domu. 1 Quote
PANEVECZKA Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Mam odzew od kogoś z Wrocławia jeżeli do 6czerwca pies nie znajdzie domu to z chęcią wezmą Piracika. Quote
Poker Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 8 minut temu, PANEVECZKA napisał: Mam odzew od kogoś z Wrocławia jeżeli do 6czerwca pies nie znajdzie domu to z chęcią wezmą Piracika. Niesamowite. A dlaczego do 6 czerwca? nie chcą go blokować , nie mogą wcześniej? Coś więcej o potencjalnych chętnych ? Quote
PANEVECZKA Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nie znam powodu dla którego dopiero w czerwcu ale tak mi napisano po tym jak poinformowałem że nadal czeka na dom Quote
Poker Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Może wyjeżdżają albo się przeprowadzają. Niczego więcej o sobie nie napisali ? Quote
Poker Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Co słychać u chłopaka? Jak się zaaklimatyzował? Czy chętni się odezwali jeszcze ? Quote
PANEVECZKA Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Co z Piracikiem ? Jak mu jest w hotelu czy ktos sie zglaszal w sprawie adopcji ? Quote
Tyśka) Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 A gdzie ma ogłoszenia? I na kogo? Na dorę? Zrobię mu ogłoszenia, spróbuję wymyślić nowy opis :) Quote
sharka Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 1 godzinę temu, Tyś napisał: A gdzie ma ogłoszenia? I na kogo? Na dorę? Zrobię mu ogłoszenia, spróbuję wymyślić nowy opis :) mam dwa w obserwowanych (paneveczki) http://olx.pl/oferta/pirat-pies-mix-husky-pilnie-szuka-domu-CID103-IDedMMJ.html http://olx.pl/oferta/pirat-mix-huskypilnie-szuka-domu-CID103-IDedFHx.html tylko że jest jeszcze kontakt na Murkę, teraz nie wiem na kogo miałby być Quote
LILUtosi Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 U Piracika wszystko dobrze, szaleje po ogrodzie z czarną Suzi , czasem się poprztykają o zabawkę lub kawałek kostki. Co do ogłoszeń to kto był opiekunem z przed adopcji? Gdyby Pani nie chciała płacić to zostało by po staremu. Nie chce brać na siebie ogłoszeń z wielu względów. Często nie odbieram co może później być brane jako utrudnianie adopcji. A odpowiedzialny za psa ma możliwość kontroli i weryfikacji potencjalnych właścicieli. Ja jako hotel mogę tylko wyrazić swoje odczucia co do chętnych. Są ładne zdjęcia, jest młody, piękny i dość ogarnięty, powinien szybko przykuć czyjąś uwagę. Quote
DORA1020 Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 Moze byc na mnie,i tak musi byc wizyta pa jesli zglosi sie ktos konkretny Quote
Murka Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Dzisiaj do mnie jakaś dziewczyna dzwoniła, podałam tel. do Dory. Quote
DORA1020 Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 O 27.05.2016 o 23:23, Murka napisał: Dzisiaj do mnie jakaś dziewczyna dzwoniła, podałam tel. do Dory. Ale nikt nie dzwonil..... Quote
Tyśka) Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Parę dni temu temu robiłam ogłoszenie na Wrocław na dorę.Paneveczka, proszę Cię zmień dane kontaktowe w swoich ogłoszeniach na Dorę. Szkoda zawracać głowę Murce i potencjalnych chętnych przekierowywać od osoby do osoby... Quote
DORA1020 Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Dostalam takie zapytanie na maila --------------------------------------------- Witam, podobno ktos do Panstwa oddal psa mieszanca husky o imieniu pirat, dotalam taka informacje z jego poprzedniego miejsca tymczasowego pobuty z hotelu u murki ...czy ten pies jest u was? Czy moge adoptowac go? Mieszkam na stale w belgii, mam warunki i chceci ogromne zeby go miec w rodzinie, moge porosic o info co i jak powinnam zrobic ? Dziekuje za pomoc Malgosia ----------------------------------- i co Wy na to? Co mam napisac? Quote
Murka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Może to ta dziewczyna co dzwoniła.. ale ja nie podawałam maila nikomu. Dziś dzwoniła pani z Ryk - podałam znów tel. do Dory. Quote
DORA1020 Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 No nie wiem od kogo dostala moj adres mailowy odpisalam jej...i to odpowiedz: ---------------------------------- To ja tez czekam na odpowiedz :\ naprawde jestesmy fajnymi ludzmi, kochamy zwierzaki a jedynym powodem dla ktorego chce adoptowac psa z polski a nie tutaj na miejscu jest masakra formalnosci jakie stawiaja tutejsze schroniska, tutaj bardzo ciezko adoptowac psa, jest kilkunastu chetnych na jednego zwierzaka, jako obcokrajowcy z automatu mamy mniejsze szanse... U nas jest pieknie czysto i zielono, pies mialby naprawde super , moze moglabym wyslac zdjecia? Jak mieszkamy jaka mam rodzine jak wyglada okolica? A co do wizyty po adopcyjnej jezdzimy do polski dwa trzy razy do roku, oczywiscie wtedy z psem(mamy duzy rodzinny samochod ) wszystko daloby sie zaplanowac...:) pozdrawiam --------------------------------------------- Boziu,dlaczego u nas tak nie ma.......???? Jesli nie zmieni sie ustawa o powszechnej i obowiazkowej sterylizacji......nigdy nie rozwiazemy problemu bezdomnosci:( Quote
DORA1020 Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Co o tym myslicie? Sama nie podejme decyzji p.Malgosia czeka na odpowiedz a...p. z Ryk nie dzwonila..... Quote
goska mixer Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Witam, sledze wasze wypowiedzi na biezaco:) pani, ktora dzwonila do Murki z Ryk to moja mama, chciala mi pomoc i szybciej niz mailowo uzyskac info o Piracie:) pozdrawiam Quote
goska mixer Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Czekam z niecierpliwoscia na Wasza decyzje :) oby pozytywna ...jesli macie jakies pytania to jestem online Quote
Tyśka) Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Może nie powinnam się odzywać, ale szczerze? Ja chcę poczekać jeszcze. Jestem przeciwna wysyłania zwierząt za granicę, jeśli pies ma szansę na adopcję w Polsce. A Pirat ma. Jest bezpiecznie ulokowany w hotelu. Nie grozi mu już nic. Do tego młody i przyjacielski, jest mocno adopcyjny. Poczekajmy jeszcze. Jeśli przez miesiąc pies nie znajdzie coś, to wtedy można by rozważać opcję wyjazdu za granicę, ale nie teraz. Wybaczcie, ale jestem na nie. Napisałabym coś jeszcze, ale to forum publiczne, więc na tym poprzestanę. Ja jestem przeciw. Quote
Recommended Posts