Anecik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Chyba zwariowałam. Zobaczyłam zdjęcia szczeniaków z zamojskiego schroniska i cóż .......stało się. Bez deklaracji, bez złotóweczki na koncie ale myślę że przy Waszej pomocy jakoś dam radę. Czasu było niewiele ponad godzinę na podjęcie decyzji czy brać, czy jest miejsce w hoteliku, jak go tam utrzymać bez grosika przy duszy no i najważniejsze którego??? Jedzie czarno - białe maleństwo, oczywiście jeszcze bezimienne (pierwsza z prawej) Malunia nie jest już bezimienna. W zaciętej walce na bazarku imiennym otrzymała imię Funia Napisałam że przypadkiem opuściła schronisko. Przypadkiem bo nie była planowana do sobotniego (13.02) wielkiego wyjazdu czwórki psiaków z zamojskiego schroniska do Hoteliku w Nowej Soli. Ale skoro przemiły Pan ze schroniska wiezie 4 psiaki do Wrocławia zupełnie za darmo to czemu nie wykorzystać okazji żeby jechał i piąty. Czterech Pancernych i Pies Roboczo, w celu rozróżnienia szczeniaków mówiłyśmy o niej z Tolą Krówka. Ale to chyba troszkę dziwne imię jak dla psiaka. Więc myślę i chyba wymyślę bazarek imienny. 13 lutego skoro świt Malunia opuszcza schron i jedzie z całą wycieczką do hoteliku do szafirki. Hotelik zarezerwowałam. Koszt pobytu to 290 zł z karmą + koszty weterynaryjne. Bardzo proszę o choć najmniejsze deklaracje stałe, jednorazowe, pomoc w postaci bazarków, fantów na bazarki. A także obecność na wątku i wsparcie :) 26.02.2016r. Funia opuściła hotelik i znalazła swój dom, taki prawdziwy i na zawsze u wspanialej Rodziny i zostala Megi. Powodzenia maluchu - kochaj mocno i być kochaną. 1 Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Deklaracje stałe Anecik - 10 zł - wpłata za II Nadziejka - II - IV po 5 zł - wpłata za II, III Alaskan malamutte - 20 zł - wpłata za II Anula - II - VI po 10 zł - wpłata za II Ona03 - 10 zł - wpłata za II Poker - II - VI po 20 zł - wpłata za II Usiata - 40 zł - wpłata za II Gemmei - od III po 10 zł Moja córka Ola - 5 zł - wpłata za II agatelka - 10 zł ------ Justyna (spoza dogo) - 10 zł - wpłata za II Mamy 150 zł potrzebujemy 290 zł Deklaracje jednorazowe Gemmei - 30 zł - wpłata 16.02.2016r. Inna pomoc Anula - sponsor transportu Wrocław - Nowa Sól 26 zł - Dziękujemy bardzo Tola - dopłata do szczepień 30 zł - - Dziękujemy bardzo anecik - bazarek imienny anecik - bazarek Bogusik - udział w bazarku anica - fanty na bazarek - Dziękujemy Martika - fanty na bazarek - Dziękujemy Nadziejka - fanty na bazarek - Dziękujemy Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Rozliczenia Funi 347 zł - bazarek imienny + 30 zł - wpłata jednorazowa Gemmei + 135 zł - deklaracje (wpłaty na dzień 22,02.2016) 512 zł - na dzień 24.02.2016 -120,69 zł - hotelik - 15 zł - szczepienia 376,31- na dzień 01.03.2016 +120 zł - mój bazarek ---------------------------------------------------------- 496,31- na dzień 08.03.2016 Wyrównuję do równego rachunku do 500 zł i tyle przekazuję na konto Hopci. Pieniążki po Funi przejdą na kolejną bidę z Zamościa - Hopcię Quote
Tola Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Jestem w podskokach i w skowronkach, bo jak tu nie cieszyć się!!! Malutka jest słodka, sami zobaczycie Anecik - bardzo, bardzo dziekuję Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 32 minut temu, Tola napisał: Jestem w podskokach i w skowronkach, bo jak tu nie cieszyć się!!! Malutka jest słodka, sami zobaczycie Anecik - bardzo, bardzo dziekuję To ja Tolu dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji :0 Quote
elficzkowa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ma szczęście śliczna, mała boża krówka Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Krówka serdecznie wita na swoim wątku pierwsze Ciocie :) Quote
Nadziejka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Witaj malenka cudna krusztyneczko od gonziaczkow Nadziejkowych 5 zl deklaracja przez 3 miesiace sciskamy mocno mocno aby sie udalo wszystko! numer konta odrazu slij aneciku o juz przyslalas .. a te fanciki ktore masz na bazarus to anecinku moze bys wyczarowalal taki wspolny dla malenkiej , dla Kejluni i Krabunia? 1 Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 16 minut temu, Nadziejka napisał: Witaj malenka cudna krusztyneczko od gonziaczkow Nadziejkowych 5 zl deklaracja przez 3 miesiace sciskamy mocno mocno aby sie udalo wszystko! numer konta odrazu slij aneciku Dziękuję Ewciu serdecznie :) Posłałam. Quote
Havanka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Zgłaszam się na wątku malutkiej szczęściary. Nie martw się Anetko, sunia szybko znajdzie dom. Jest przeurocza! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 I ja przychodzę do malutkiej, Milusiej Mileczki -króweczki Moja deklaracja 20 zł miesięcznie do chwili znalezienia domku stałego. 1 Quote
Nadziejka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 ciotka anecik wplacilam za dwa miesiace dla malenkiej Quote
Anula Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 To ja też przytelepałam się na wątek Królewwny.Malunia jest śliczniutka,zapewne nie będzie dużym pieskiem.Wiadomo ile ma miesięcy? Znajdzie na bank szybciutko domek.Mam sporo deklaracji na psiaki ale nie mogę oprzeć się pomocy dla Królewny.Deklaruję 10,00zł stałej przez 5-cy począwszy od lutego. 1 Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 15 minut temu, Havanka napisał: Zgłaszam się na wątku malutkiej szczęściary. Nie martw się Anetko, sunia szybko znajdzie dom. Jest przeurocza! Witam Havanko i dziękuję za przybycie do maluniej Krówki. 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: I ja przychodzę do malutkiej, Milusiej Mileczki -króweczki Moja deklaracja 20 zł miesięcznie do chwili znalezienia domku stałego. Bardzo, bardzo dziękuję. I za przybycie i za deklarację. Czuję się już troszkę pewniejsza :) 13 minut temu, Nadziejka napisał: ciotka anecik wplacilam za dwa miesiace dla malenkiej Dziękuję Ewciu :) Jak dotrą wpiszę w rozliczenie. Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 A że zrobił się dubelek to buziaki od Króweczki Quote
Nadziejka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 ciociek a te fanciki ktore masz na bazarus to anecinku moze bys wyczarowalal taki wspolny dla malenkiej , dla Kejluni i Krabunia?masz fajoskie aparaty to zdjecia beda cacy cacy Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 5 minut temu, Anula napisał: To ja też przytelepałam się na wątek Królewwny.Malunia jest śliczniutka,zapewne nie będzie dużym pieskiem.Wiadomo ile ma miesięcy? Znajdzie na bank szybciutko domek.Mam sporo deklaracji na psiaki ale nie mogę oprzeć się pomocy dla Królewny.Deklaruję 10,00zł stałej przez 5-cy począwszy od lutego. Witaj Anulko :) Cieszę się że jesteś z Nami i bardzo dziękuję za deklarację :) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 przybiegam do ślicznej kruszynki :) urocza maleńka :*:*:* :) Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 5 minut temu, Martika@Aischa napisał: przybiegam do ślicznej kruszynki :) urocza maleńka :*:*:* :) Witamy Marticzko :) 1 Quote
b-b Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Zapisuję sobie wątek i ja :) Wspaniale, ze się odważyłaś bo dzięki temu malutka dostała szansę na nowe życie :) 1 Quote
ona03 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Chyba zwariowałam. - aneciku koffffany, nie wariuj, ode mnie też dycha na krówkę, cudna jest :) 1 Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 22 minut temu, b-b napisał: Zapisuję sobie wątek i ja :) Wspaniale, ze się odważyłaś bo dzięki temu malutka dostała szansę na nowe życie :) Dzięki za przybycie :). Miałam stracha ale nie skorzystać z takiej okazji i krówka taka piękniusia. 11 minut temu, ona03 napisał: Chyba zwariowałam. - aneciku koffffany, nie wariuj, ode mnie też dycha na krówkę, cudna jest :) Ty też jesteś cudna Iwonko. Bardzo, bardzo dziękuję. Ja tak Krówka, Krówka a powinno być krówka, krówka - tak na marginesie :) Quote
Bogusik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Trzeci raz próbuję się wpisać i wyskakuje to wstrętne Upsss! Może teraz się uda zameldować u ślicznej kruszynki :) Jeżeli taka pomoc będzie dobra,to uwzględnię krówkę w bazarku,który wkrótce zamierzam zrobić. Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 5 minut temu, Bogusik napisał: Trzeci raz próbuję się wpisać i wyskakuje to wstrętne Upsss! Może teraz się uda zameldować u ślicznej kruszynki :) Jeżeli taka pomoc będzie dobra,to uwzględnię krówkę w bazarku,który wkrótce zamierzam zrobić. A ja się napisałam u Mimisi i porażka - też nie zapisało. Spróbuję jurto/ Uwzględnienie krówki na bazarku Bogusiu byłaby bardzo pomocne. Nie wiem czy deklaracji miesięcznych wystarczy na opłatę trasy Wrocław - Nowa Sól. Nawet podzieloną na 5 psiaków. Byłoby wspaniale. Z góry dziękuję :) Quote
Recommended Posts