Anula Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Haniu,możesz zrobić kilka zdjęć fajnych do ogłoszeń dla Effi i Rambi? Trzeba będzie się przymierzać pomalutku do ogłoszeń. Mam zapytania na maila o Kracka jeszcze.Podsyłam wszystkie psiaki. Quote
Anecik Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 29 minut temu, Anula napisał: Haniu,możesz zrobić kilka zdjęć fajnych do ogłoszeń dla Effi i Rambi? Trzeba będzie się przymierzać pomalutku do ogłoszeń. Mam zapytania na maila o Kracka jeszcze.Podsyłam wszystkie psiaki. Ach ten Kracek, Zawrócił w głowie..... Żeby nasza zamojska piątka też tak zawróciła :) Quote
Havanka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 2 godziny temu, Anula napisał: Haniu,możesz zrobić kilka zdjęć fajnych do ogłoszeń dla Effi i Rambi? Trzeba będzie się przymierzać pomalutku do ogłoszeń. Mam zapytania na maila o Kracka jeszcze.Podsyłam wszystkie psiaki. A ja prosiłabym o jeszcze kilka informacji ; czy jest posłuszna, czy umie chodzić na smyczy, czy lubi towarzystwo ludzi, czy umie się bawić. Też chciałabym się przymierzyć już do tekstu ogłoszeniowego. Podobne pytania mam o Rambiego. Quote
Anula Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 5 godzin temu, Havanka napisał: A ja prosiłabym o jeszcze kilka informacji ; czy jest posłuszna, czy umie chodzić na smyczy, czy lubi towarzystwo ludzi, czy umie się bawić. Też chciałabym się przymierzyć już do tekstu ogłoszeniowego. Podobne pytania mam o Rambiego. I jaki stosunek mają do dzieci,kotka.Gro osób zgłasza się po Kracka ale to są domki z dziećmi i jeszcze coś,przeważnie są to osoby,które szukają psa w typie jakiejś rasy.I np.Rambi jest za stary a szczeniaczki za młode. Havanka,jak będziesz robić ogloszenia to bardzo proszę bez OLX.Ja zrobię i wyróżnię OLX. Quote
szafirka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Jest bardzo posłuszna i uwielbia człowieka. Domaga się głaskania, jest spokojna, łagodna, lubi dzieci, kotów nie goni. Ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczna, bez problemu zostaje sama - kładzie się i czeka. Quote
b-b Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Prawie psi ideał ;) A jak jej zapędy do dominacji? Jeszcze je ma? 1 Quote
Havanka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Napisałam tekst do ogłoszeń Effi: Dopisz jej historii szczęśliwe zakończenie. Effi - czarnulka, jest przemiłą, łagodną i grzeczną suczką. Ma dopiero 3 lata, krótki staż w schronisku i wiele lat życia przed sobą. Nie jest już rozbrykanym szczeniakiem, nie niszczy mebli i nie załatwia się w domu. Mimo, że często człowiek był powodem jej cierpienia, wciąż jest w niego wpatrzona i darzy go zaufaniem. Lubi też zabawy z dziećmi a w stosunku do kotów, nie wykazuje żadnej agresji. Zostawiona sama w domu, cierpliwie czeka na opiekuna. Effi, to mądra, posłuszna i śliczna suczka. Jej dużym atutem jest piękny, puszysty ogon i czarne umaszczenie z białym żabotem. Jest już wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Teraz czeka na dobrego opiekuna, w hoteliku Szafirka, w Nowej Soli. Mamy nadzieję, że przyszłość będzie dla Effi łaskawsza i suczka znajdzie swoje miejsce na ziemi, u boku kochanego człowieka. Wszelkie informacje dotyczące Effi, tylko pod podanym numerem telefonu. 660 169 929 Hania Przydałoby się jeszcze zdjęcie z ogonkiem w górze. Napisałam w ogłoszeniu, że ma piękny i puszysty. 2 Quote
Anecik Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 3 minuty temu, Havanka napisał: Napisałam tekst do ogłoszeń Effi: Dopisz jej historii szczęśliwe zakończenie. Effi - czarnulka, jest przemiłą, łagodną i grzeczną suczką. Ma dopiero 3 lata, krótki staż w schronisku i wiele lat życia przed sobą. Nie jest już rozbrykanym szczeniakiem, nie niszczy mebli i nie załatwia się w domu. Mimo, że często człowiek był powodem jej cierpienia, wciąż jest w niego wpatrzona i darzy go zaufaniem. Lubi też zabawy z dziećmi a w stosunku do kotów, nie wykazuje żadnej agresji. Zostawiona sama w domu, cierpliwie czeka na opiekuna. Effi, to mądra, posłuszna i śliczna suczka. Jej dużym atutem jest piękny, puszysty ogon i czarne umaszczenie z białym żabotem. Jest już wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Teraz czeka na dobrego opiekuna, w hoteliku Szafirka, w Nowej Soli. Mamy nadzieję, że przyszłość będzie dla Effi łaskawsza i suczka znajdzie swoje miejsce na ziemi, u boku kochanego człowieka. Wszelkie informacje dotyczące Effi, tylko pod podanym numerem telefonu. 660 169 929 Hania Przydałoby się jeszcze zdjęcie z ogonkiem w górze. Napisałam w ogłoszeniu, że ma piękny i puszysty. Ty masz wene. Gratuluje :) Quote
Tola Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Tekst przepiękny! Z takim tekstem, takim wyglądem i z tak wspaniałym charakterem, a do tego wszystkiego domowe zdjęcia - murowany sukces :) To niesamowite, jak te wszystkie psy pięknieją, gdy poczują zainteresowanie i troskę! Quote
Gusiaczek Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Zatem kciuki trzymamy i wyglądamy domku, powodzenia :) Quote
Havanka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Dziękuję dziewczyny. Żeby jeszcze tylko przyniósł spodziewany efekt, to wtedy spełni swoje zadanie. Quote
szafirka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Z tym ogonem to nie obiecuję, ponieważ tylko czasami podnosi go aż tak wysoko, ale postaram się uchwycić. Quote
Havanka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 3 godziny temu, szafirka napisał: Z tym ogonem to nie obiecuję, ponieważ tylko czasami podnosi go aż tak wysoko, ale postaram się uchwycić. Wiem, ze to nie będzie łatwe, ale moze się uda... Quote
Bogusik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Super kanapowe zdjęcia! Havanko,tekst bardzo dobry i mam nadzieje,że coś też fajnego wymyślisz dla Rambusia :) W poście informacyjnym zebrałam wszelkie dane,które napisała o nim Hania :) Quote
dorcia2 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Effi widzę, rządzi gromadką cudna jest Quote
Anula Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Havanka dziękuję za śliczny tekst.Haniu,także dziękuję za zdjęcia a także opis Effi. Quote
Anula Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 OLX dla Effi wyróżnione - Wrocław. http://olx.pl/oferta/dopisz-effi-jej-historii-szczesliwe-zakonczenie-CID103-IDdmnt9.html Quote
elik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Jestem i ja u Effi. Późno, bo późno, ale lepiej późno,niż wcale :) Tekst piękny,musi przynieść szybki efekt. Quote
b-b Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 O 20.02.2016o22:04, Anula napisał: OLX dla Effi wyróżnione - Wrocław. http://olx.pl/oferta/dopisz-effi-jej-historii-szczesliwe-zakonczenie-CID103-IDdmnt9.html Trzymam kciuki za odzew! Quote
Anula Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 6 godzin temu, b-b napisał: Trzymam kciuki za odzew! Ja też trzymam kciuki.Dopłaciłam jeszcze 6,00zł za ukazywanie się na pierwszej stronie ogłoszenia przez 7 dni,dla Rambi także. Mam pierwsze zapytanie o Effi.Odpisałam,podałam wagę 15-17kg.W kłębie 50cm. witamProszę o informację ile waży i jakiej jest wielkości suczka .Czy jest agresywna w stosunku do psów W jakich warunkach przebywała .Mieszkam w bloku na parterze .Mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Ania Dobrze by było jeszcze OLX zrobić na Poznań Quote
szafirka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani z Niemiec, spod Frankfurtu nad Menem. Odpowiedziałam na wszelkie pytania dotyczące psiaka i Pani była zachwycona. Przyjedzie na Święta do Polski i wtedy chciałaby zabrać sunię. Pytała jak wygląda procedura adopcyjna zagranicę. Poprosiłam aby napisała wiadomość do osoby, która wystawiła ogłoszenie i na pewno ta osoba na wszystkie pytania odpowie. Umknęło mi tylko z jakiego rejonu przeglądała ogłoszenia, bo nie spytałam, gdzie ma w Polsce rodzinę. Quote
Recommended Posts