Anula Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 TZ szafirki już w drodze do Wrocławia po psiaki.Trzymajmy kciuki aby bezpiecznie dotarły do Hoteliku. Nie wiem w jakim stanie jest Effi ale zapewne musi zaliczyć weta i SPA.Czekam na relację Hani. Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 21 minut temu, Anula napisał: TZ szafirki już w drodze do Wrocławia po psiaki.Trzymajmy kciuki aby bezpiecznie dotarły do Hoteliku. Nie wiem w jakim stanie jest Effi ale zapewne musi zaliczyć weta i SPA.Czekam na relację Hani. Dzisiaj wielki dzień dla 5u piesków, które wspólnie opuściły schronisko. Z niecierpliwością czekam na relację Hani Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Info od Toli z 11.40 że psiaki już przekazane. A z 12.00 że dzieciaki śpią i są już w drodze do hoteliku :) Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Myślę, ze dopiero wieczorem mozemy spodziewać się przyjazdu psiaczków do Wrocławia. To spory kawał drogi. Oby szczęśliwie dojechały. Quote
Anula Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 7 minut temu, Havanka napisał: Myślę, ze dopiero wieczorem mozemy spodziewać się przyjazdu psiaczków do Wrocławia. To spory kawał drogi. Oby szczęśliwie dojechały. Havanka,nie,przeczytaj post anecik.Psiaki zapewne w tej chwili są już w Hoteliku albo lada moment będą.Z Wrocławia do Nowej Soli jest 130km. . Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 31 minut temu, Anula napisał: Havanka,nie,przeczytaj post anecik.Psiaki zapewne w tej chwili są już w Hoteliku albo lada moment będą.Z Wrocławia do Nowej Soli jest 130km. . No tak, faktycznie ! Zrozumiałam, że o 11.40 wyjeżdżają z Zamościa. Czyli już wkrótce można spodziewać się info od Szafirki. Quote
szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Psiaki odpoczywają po podróży i zwiedzaniu ogrodu. Effi jest bardzo wdzięczną, jak na razie spokojną sunią, skacze na nas spragniona pieszczot, mimo, że dostała sporą porcję czochrania :) Wg książeczki ma 3 lata, jej sierść nie wygląda na skołtunioną, więc zapewne wystarczy jej kąpiel i wyczesanie. 1 Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 7 minut temu, szafirka napisał: Mojej krówki prawie nie widać - kurdupelek kochany. Witamy u szafirki psiaczki :D Effi chyba największa. Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 No i szczęśliwie psiaki dojechały ! Teraz, widzę poznają nowy teren. najważniejsze, ze ogonki w górze. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 huraaa juz sa skarbunki juz bezpieczne malenkie i duzutkie Quote
Anula Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Tak,to najważniejsze,że są na wolności i teraz będą się cieszyć życiem a my postaramy się dla wszystkich psiaczków znaleźć jak najlepsze domki. 1 Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Godzinę temu, szafirka napisał: Cudowne, śliczne SKARBY!!! Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 47 minut temu, Anula napisał: Tak,to najważniejsze,że są na wolności i teraz będą się cieszyć życiem a my postaramy się dla wszystkich psiaczków znaleźć jak najlepsze domki. Już kilku udało się znaleźć dobre domki :) Wierzę,że i tym razem się poszczęści! :) Quote
Poker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Świetnie że TZ Szafirki dowiózł je szczęśliwie. A malutką krówkę widać na tle płotu. Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Cudowny widok - i na tym zdjęciu wszystkie razem Kochana ferajna - zaczynacie nowe życie psiaczki!!! Quote
Poker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Na ostatnim zdjęciu widzę 2 łaciate stworki Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 7 minut temu, Poker napisał: Na ostatnim zdjęciu widzę 2 łaciate stworki To chyba krówka i Tofik... Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 3 godziny temu, Tola napisał: Cudowny widok - i na tym zdjęciu wszystkie razem Kochana ferajna - zaczynacie nowe życie psiaczki!!! To prawda Tolu,widok wolnych piesiów jest bezcenny :) A na nową drogę życia,piesie otrzymały od nas 5 obróżek,3 smycze,2 pary szelek i 2 zabaweczki.Ponieważ była taka możliwość,wiec Anula przekazała również TZ Hani, skromne podziękowanie od nas wszystkich dla Pana kierowcy ze schroniska za transport,w postaci "kwiatuszka"dla męszczyzny oraz trochę słodkości :) 1 Quote
Anula Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Effi ma opłacony Hotelik do końca miesiąca i jeszcze pozostaje u Hani nadpłata 33,32zł po Kracku. Karma dla Effi i Rambi powinna dotrzeć do Hoteliku od Fundacji ZEA - Tola. Pozostaje rozliczenie transportu Nowa Sól-Wrocław w dwie strony. Quote
dorcia2 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 cieszę się ,że sunia już bezpieczna u Hani i gratuluję następnej wspaniałej akcji sunieczka prześliczna , trochę podobna do pieska mojej siostry , który został z samochodu wyrzucony któregoś letniego dnia swoją Pankrackową deklarację 20zł przenoszę na Effi (od marca) Quote
Anula Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Godzinę temu, dorcia2 napisał: cieszę się ,że sunia już bezpieczna u Hani i gratuluję następnej wspaniałej akcji sunieczka prześliczna , trochę podobna do pieska mojej siostry , który został z samochodu wyrzucony któregoś letniego dnia swoją Pankrackową deklarację 20zł przenoszę na Effi (od marca) dorcia2 serdecznie dziękuję za przeniesienie deklaracji.Jesteś nadal z nami,spieszysz z pomocą i nie opuszczasz nas.DZIĘKUJĘ. Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Witaj Effi. Ja część stałej Pankrackowej czyli 10 zł też przenoszę na Effi od marca, bo za luty już poszło :) Quote
Recommended Posts