Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: Jak wzięła smaczek z ręki pańci, to nie jest źle.Giga jest u nas już 5 miesięcy i jeszcze nie wzięła Jak ten czas leci - już 5 miesięcy. Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Czy P. Monika da znać, gdy już dojadą na miejsce? Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Daszka już w domku!!! Monika i Mariusz są nią zachwyceni Nie chciała wyjść z auta, ale jak Monika ją wyciągnęła Daszka dzielnie szła na smyczy, rozglądała się wąchała. W domu zwiedziła wszystkie kąty, a teraz śpi. Dzielna dziewczynka 3 Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 59 minut temu, Gabi79 napisał: Daszka już w domku!!! Monika i Mariusz są nią zachwyceni Nie chciała wyjść z auta, ale jak Monika ją wyciągnęła Daszka dzielnie szła na smyczy, rozglądała się wąchała. W domu zwiedziła wszystkie kąty, a teraz śpi. Dzielna dziewczynka Aż mi się oczy mokre zrobiły. Daszeńka kochana :) Quote
Poker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Malutka słodzizna , musi teraz wszystko poukładać sobie w łebku na nowo. 1 Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Mnie też się popłakało ze szczęścia, tyle się sunia wyczekała w schronisku, ale Gabi nie odpuściła - no i udało się! Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Daszeńki. Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 7 minut temu, Tola napisał: Mnie też się popłakało ze szczęścia, tyle się sunia wyczekała w schronisku, ale Gabi nie odpuściła - no i udało się! Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Daszeńki. Bez wielu cudownych osób z Dogo, nic bym nie zrobiła. To wspólny sukces!!! Quote
Gusiaczek Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Powinna zapamiętać sny z pierwszej nocy u siebie :) Quote
halszka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Daszeńce i nowej rodzince życzę spokojnej nocy...i wielu,wielu lat szczęśliwie spędzonych razem Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 14 minut temu, halszka napisał: Daszeńce i nowej rodzince życzę spokojnej nocy...i wielu,wielu lat szczęśliwie spędzonych razem Dołączam się do życzeń!!! 1 Quote
Nadziejka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ale cudooooo spokojnej nocki i niechaj ich bedzie wiele dni i nocy pelnych zdrowka i milosci Daszenko Quote
halszka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 17 minut temu, Gabi79 napisał: ooo rajuniu jaka Ona słodka... i te malusie łapinki Quote
Anula Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 No pewnie,że jest cukiereczkiem, nasza Daszeńka.Niech Państwo pilnują,strzegą jak oka w głowie Daszkę.Powodzenia Daszeńka w nowym już na zawsze swoim domku,bądź szczęśliwa. Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Moja słodka kuleczka - ze schroniska na wschodzie Polski do własnego domciu, własnej rodziny. Tyle domów dla zamojskich psiaków w ciągu ostatnich miesięcy, tyle wzruszeń... I jak tu Was nie kochać dziewczyny! Obyś zawsze była tylko szczęśliwa mała zamojska suczko! Quote
Poker Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jak w łapciach zabawka, to znaczy ,ze wrzuciła na luz. Oby szczęście nigdy jej nie opuściło. 2 Quote
Elisabeta Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Kochana Daszeńka. :) Szczęścia, Sunieczko! :) Quote
Anula Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Na ostatnim zdjęciu Daszka jest niezabezpieczona zupełnie.Chodzi mi o obróżkę i adresówkę.Moje psiaki wciąż noszą obrożę z adresówką,obroża praktycznie nie jest zdejmowana,jedynie do kąpieli,a na spacer mają dodatkowo zakładane szelki.Gabi79,czy rozmawiałaś z Państwem na ten temat?.Nawet psiak mieszkający w mieszkaniu w bloku może wymknąć się przez drzwi.Przepraszam,że się wcinam ale na tym punkcie jestem uczulona. Quote
Gabi79 Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Godzinę temu, Anula napisał: Na ostatnim zdjęciu Daszka jest niezabezpieczona zupełnie.Chodzi mi o obróżkę i adresówkę.Moje psiaki wciąż noszą obrożę z adresówką,obroża praktycznie nie jest zdejmowana,jedynie do kąpieli,a na spacer mają dodatkowo zakładane szelki.Gabi79,czy rozmawiałaś z Państwem na ten temat?.Nawet psiak mieszkający w mieszkaniu w bloku może wymknąć się przez drzwi.Przepraszam,że się wcinam ale na tym punkcie jestem uczulona. Anulko, uczulałam Monikę w kwestii bezpieczeństwa, mówiłam, że psiakowi wystarczy moment by czmychnąć np. przez uchylone drzwi. Ostatnie zdjęcie było robione po wieczornym spacerku. Powiem Monice, by do spania też nie zdejmowała szeleczek. Info z dzisiaj 7:00 Daszka zrobiła siku na dworze!!! Quote
kiyoshi Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Cudna Daszka:) I popieram co Anula napisała- adresatka ZAWSZE:) Quote
AgusiaP Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Tak sie ciesze, ze Daszenka juz w swoim domku!!! Badz szczęśliwa maleńka. Quote
Recommended Posts