Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Poker napisał:

Jak wzięła smaczek z ręki pańci, to nie jest źle.Giga jest u nas już 5 miesięcy i jeszcze nie wzięła

Jak ten czas leci - już 5 miesięcy.

Posted

Daszka już w domku!!! Monika i Mariusz są nią zachwyceni

Nie chciała wyjść z auta, ale jak Monika ją wyciągnęła Daszka dzielnie szła na smyczy, rozglądała się wąchała.

W domu zwiedziła wszystkie kąty, a teraz śpi.

Dzielna dziewczynka

• Upvote 3
Posted
59 minut temu, Gabi79 napisał:

Daszka już w domku!!! Monika i Mariusz są nią zachwyceni

Nie chciała wyjść z auta, ale jak Monika ją wyciągnęła Daszka dzielnie szła na smyczy, rozglądała się wąchała.

W domu zwiedziła wszystkie kąty, a teraz śpi.

Dzielna dziewczynka

Aż mi się oczy mokre zrobiły. Daszeńka kochana :)

Posted

Mnie też się popłakało ze szczęścia, tyle się sunia wyczekała w schronisku, ale Gabi nie odpuściła - no i udało się!

Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Daszeńki.

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

Mnie też się popłakało ze szczęścia, tyle się sunia wyczekała w schronisku, ale Gabi nie odpuściła - no i udało się!

Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację Daszeńki.

Bez wielu cudownych osób z Dogo, nic bym nie zrobiła.

To wspólny sukces!!!

Posted
14 minut temu, halszka napisał:

Daszeńce i nowej rodzince życzę spokojnej nocy...i wielu,wielu lat szczęśliwie spędzonych razem http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.gif

Dołączam się do życzeń!!!

daszkawds1.JPG

daszkawds2.JPG

daszkawds3.jpg

daszkawds4.jpg

• Upvote 1
Posted

No pewnie,że jest cukiereczkiem, nasza Daszeńka.Niech Państwo pilnują,strzegą jak oka w głowie Daszkę.Powodzenia Daszeńka w nowym już na zawsze swoim domku,bądź szczęśliwa.

Posted

Moja słodka kuleczka - ze schroniska na wschodzie Polski do własnego domciu, własnej rodziny.

Tyle domów dla zamojskich psiaków  w ciągu ostatnich miesięcy, tyle wzruszeń...

I jak tu Was nie kochać dziewczyny!

Obyś zawsze była tylko szczęśliwa mała zamojska suczko!

Posted

Na ostatnim zdjęciu Daszka jest niezabezpieczona zupełnie.Chodzi mi o obróżkę i adresówkę.Moje psiaki wciąż noszą obrożę z adresówką,obroża praktycznie nie jest zdejmowana,jedynie do kąpieli,a na spacer mają dodatkowo zakładane szelki.Gabi79,czy rozmawiałaś z Państwem na ten temat?.Nawet psiak mieszkający w mieszkaniu w bloku może wymknąć się przez drzwi.Przepraszam,że się wcinam ale na tym punkcie jestem uczulona.

Posted
Godzinę temu, Anula napisał:

Na ostatnim zdjęciu Daszka jest niezabezpieczona zupełnie.Chodzi mi o obróżkę i adresówkę.Moje psiaki wciąż noszą obrożę z adresówką,obroża praktycznie nie jest zdejmowana,jedynie do kąpieli,a na spacer mają dodatkowo zakładane szelki.Gabi79,czy rozmawiałaś z Państwem na ten temat?.Nawet psiak mieszkający w mieszkaniu w bloku może wymknąć się przez drzwi.Przepraszam,że się wcinam ale na tym punkcie jestem uczulona.

Anulko, uczulałam Monikę w kwestii bezpieczeństwa, mówiłam, że psiakowi wystarczy moment by czmychnąć np. przez uchylone drzwi.

Ostatnie zdjęcie było robione po wieczornym spacerku.

Powiem Monice, by do spania też nie zdejmowała szeleczek.

Info z dzisiaj 7:00 Daszka zrobiła siku na dworze!!!