elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 4 minuty temu, Poker napisał: Kierowca bohater, że przy takiej pogodzie dotarł szczęśliwie na miejsce i jeszcze piesów nie pogubił. A łaciatka faktycznie jest maniunia. Jak to ? Nie wiesz, że jednego w kraku "zgubił" :) Quote
Gabi79 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 37 minut temu, elik napisał: Znowu, jak chcę zacytować, to mi się wcześniejsza wypowiedź i cytat pokazują. Brawa dla kierowcy, a takie "zgubienie" to popieram, jak najbardziej Quote
elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Znowu, jak chcę zacytować, to mi się wcześniejsza wypowiedź i cytat pokazują. Brawa dla kierowcy, a takie "zgubienie" to popieram, jak najbardziej Ja też :) Quote
Gabi79 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Ja też :) Biegnę na wątek "zgubionej" Quote
elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Biegnę na wątek "zgubionej" Zapraszam serdecznie :) Szkoda, że nie mamy teraz podpisów z banerkami - super pomocnikami. Udało się zacytować :) :) Quote
Anecik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 No to dziewczyny na miejscu -wielka radość. Ale faktycznie taka malunia przy Abi. Quote
elik Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 1 minutę temu, Poker napisał: To była planowana zguba, na szczęście. Ano :) Quote
b-b Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 20 minut temu, elik napisał: Zapraszam serdecznie :) Szkoda, że nie mamy teraz podpisów z banerkami - super pomocnikami. Udało się zacytować :) :) Może wrócą? ;) Cieszę się bardzo ,że dziewczynka już bezpieczna bo bardzo od początku leżała mi na sercu :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 11 godzin temu, b-b napisał: Może wrócą? ;) Cieszę się bardzo ,że dziewczynka już bezpieczna bo bardzo od początku leżała mi na sercu :) Ja to mam zaskok... dopiero teraz zorientowałam sie sie banerków nie ma. Ciesze sie, ze sunieczki, juz bezpieczne! Quote
b-b Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ciekawe jak tam dziewczyny przeżył pierwszą wolną noc :) Quote
szafirka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Malutka cały czas przestraszona, chociaż mogłam ją wziąć na ręce. Mojego męża jak widzi, to najlepiej zapadłaby się pod ziemię, więc nieźle musieli panowie w schronie dać jej w kość :( Quote
Gemmei Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Bidusia ;( Trzymam kciuki za nią! Za Abi zresztą też... i za Was Kochani, żeby Wam też nie dały za mocno w kość... Quote
Gabi79 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 1 godzinę temu, Gemmei napisał: Bidusia ;( Trzymam kciuki za nią! Za Abi zresztą też... i za Was Kochani, żeby Wam też nie dały za mocno w kość... Ja też trzymam kciuki!!! Haniu, dziękujemy serdecznie za pierwsze wieści i fotkę, Ja to mam pecha do takich bidusi mega wystraszonych. Chyba niedługo przestaniesz ode mnie odbierać telefony i odpisywać na pw. Quote
dorcia2 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 stała styczniowa dla sunieczki wpłacona ,+ cegiełki z bazarku Gabi79 cieszę się ogromnie , że już u Hani , jest śliczna i taka maleńka ile kruszynka waży ? Quote
Anula Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ja sądzę,że malunia szybko odnajdzie się w nowych warunkach i będzie dobrze.Najważniejsze,że ma kontakt z TZ szafirki i przekona się,że ze strony mężczyzny nic jej nie grozi. W takim spokojnym, delikatnym podejściu,i rękach Hani sama bym chciała być. 1 Quote
Tola Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 1 godzinę temu, Anula napisał: Ja sądzę,że malunia szybko odnajdzie się w nowych warunkach i będzie dobrze.Najważniejsze,że ma kontakt z TZ szafirki i przekona się,że ze strony mężczyzny nic jej nie grozi. W takim spokojnym, delikatnym podejściu,i rękach Hani sama bym chciała być. Będzie dobrze, Mika i Kika tez były takie wystraszone, malutka potrzebuje po prostu więcej czasu. Tz zamówił 33 kg karmy (dla Abi i łaciatki), jak będzie na miejscu szafirka da znać. Quote
Tola Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Mam jeszcze pytanie - Alaskan malamutte ma sporo fantów na bazarek, wszystko pięknie spakowane, może to przekazać - czy ktoś znalazłby czas i zrobił bazarek? Quote
Tola Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Mam jeszcze pytanie - Alaskan malamutte ma sporo fantów na bazarek, wszystko pięknie spakowane, może to przekazać - czy ktoś znalazłby czas i zrobił bazarek? Quote
Gabi79 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: Mam jeszcze pytanie - Alaskan malamutte ma sporo fantów na bazarek, wszystko pięknie spakowane, może to przekazać - czy ktoś znalazłby czas i zrobił bazarek? Ja dzisiaj ruszam z kolejnym bazarkiem, mam jeszcze obiecane fanty więc mogłabym połączyć z tymi do Alaskan malamutte. Quote
Tola Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Ja dzisiaj ruszam z kolejnym bazarkiem, mam jeszcze obiecane fanty więc mogłabym połączyć z tymi do Alaskan malamutte. Super! To podeślij mi adres :) Quote
Gusiaczek Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ale klawo! Kochane Ciocie Bazarowiczki :) Quote
Gabi79 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Ale klawo! Kochane Ciocie Bazarowiczki :) Kolejny bazarek dla naszego kurdupelka, zapraszam Nie wiem czemu 3 razy mi się wkleił link. Dzisiaj dogo na każdym kroku płata mi figle Quote
b-b Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Będzie dobrze jak tylko zobaczy, ze już jej nic nie grozi :) Quote
szafirka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Gabi nie martw się - jestem cierpliwa :) a Mała (tak na nią mówię) jest coraz bardziej odważna. Dzisiaj zakupiłam krople na pchły i tabletkę na odrobaczenie, za kilka dni trzeba będzie ją wykąpać, bo ... :/ Mała jest śliczna! Anula - zapraszam, porozpieszczam Cię troszkę :) Quote
Recommended Posts