yolanovi Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Dzisiaj poleciał przelew za hotelik 310,00 zł i dotarła deklaracji od Cioci Milagros, dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 4 godziny temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki zaproponujcie proszę jakieś zdjęcie oraz króciutki tekst do ogłoszenia w gazecie. Do 170 znaków. Dziękuję. :) napisałam do Dziennika w sprawie świątecznego ogłoszenia :) czekam na wycenę :) i oczywiście przypomnę się z prośbą :) Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 mam już wycenę ogłoszenia świątecznego :) koszt ogłoszenia wyniesie: 39,36 zł brutto. Quote
Martika&Aischa Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Dla Kapselka będzie jeszcze 4 zł 20 gr z nadpłaty za paczuszkę do cioci Eva2406. Ewunia dziękujemy :* Quote
kiyoshi Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Dziewczyny tak sobie mysle- a moze jeszcze sprobowac papierowe ogloszenie jakiej ladne przygotowac i gdzies w slaskich lecznicach poprosic i porozwieszac na tablicach? Moze taka akcja cos pomoze? Trzymam kciuki za DZ i za Kapselka 1 Quote
joanka40 Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Marticzko, ja myślałam nad tym ogłoszeniem do dziennika, ale nie umiem się zmieścić w tej określonej liczbie znaków. Nigdy zresztą ogłoszeń nie pisałam, a raczej obszerne, przynudnawe posty, na pół strony na swoich wątkach. Jeśli zaś chodzi o wywieszenie ogłoszeń w lecznicach, to będę w środę w lecznicy w Dąbrowie, to oczywiście mogę przykleić. W każdej lecznicy jest tablica z ogłoszeniami, więc chyba lekarze bez problemu się zgodzą. Ja mogę druknąć na czarno biało, bo nie kupuję kolorowego tuszu. 1 Quote
yolanovi Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Na kocie Kapselka deklaracja od cioci Koja. Pięknie dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Dnia 7.04.2017 o 14:03, kiyoshi napisał: Dziewczyny tak sobie mysle- a moze jeszcze sprobowac papierowe ogloszenie jakiej ladne przygotowac i gdzies w slaskich lecznicach poprosic i porozwieszac na tablicach? Moze taka akcja cos pomoze? Trzymam kciuki za DZ i za Kapselka Myślę że to dobry pomysł :) Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Dnia 7.04.2017 o 17:57, joanka40 napisał: Marticzko, ja myślałam nad tym ogłoszeniem do dziennika, ale nie umiem się zmieścić w tej określonej liczbie znaków. Nigdy zresztą ogłoszeń nie pisałam, a raczej obszerne, przynudnawe posty, na pół strony na swoich wątkach. Jeśli zaś chodzi o wywieszenie ogłoszeń w lecznicach, to będę w środę w lecznicy w Dąbrowie, to oczywiście mogę przykleić. W każdej lecznicy jest tablica z ogłoszeniami, więc chyba lekarze bez problemu się zgodzą. Ja mogę druknąć na czarno biało, bo nie kupuję kolorowego tuszu. Asieńka zaraz odszukam wcześniejszy tekst jaki był w Dzienniku Zachodnim i może go powtórzymy. Tylko zdjęcie musimy zdecydować które zamieścić. Wiem że w albumie na FB zdjęć Kapselek ma sporo. 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Dnia 7.04.2017 o 17:57, joanka40 napisał: Marticzko, ja myślałam nad tym ogłoszeniem do dziennika, ale nie umiem się zmieścić w tej określonej liczbie znaków. Nigdy zresztą ogłoszeń nie pisałam, a raczej obszerne, przynudnawe posty, na pół strony na swoich wątkach. Jeśli zaś chodzi o wywieszenie ogłoszeń w lecznicach, to będę w środę w lecznicy w Dąbrowie, to oczywiście mogę przykleić. W każdej lecznicy jest tablica z ogłoszeniami, więc chyba lekarze bez problemu się zgodzą. Ja mogę druknąć na czarno biało, bo nie kupuję kolorowego tuszu. Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 6 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580 Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Dziewczynki zdjęcia wybrałam z tych dostępnych na dogo bo na FB ciągle mam informacje abym się zalogowała chcąc przeglądać treść hotelu :( a ja nie FB-kowa. Quote
joanka40 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 3 godziny temu, Martika&Aischa napisał: Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 6 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580 O, super :) Quote
joanka40 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 3 godziny temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki zdjęcia wybrałam z tych dostępnych na dogo bo na FB ciągle mam informacje abym się zalogowała chcąc przeglądać treść hotelu :( a ja nie FB-kowa. Czyli zdjęcia już są ? Tak ? Czy też spróbować je skopiować i tu wkleić ? Daj mi Marticzko znać. 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 2 godziny temu, joanka40 napisał: Czyli zdjęcia już są ? Tak ? Czy też spróbować je skopiować i tu wkleić ? Daj mi Marticzko znać. Asieńko kochana wysłałam Pani Joannie z Dziennika Zachodniego kilka zdjęć do wyboru :) ogłoszenie jest przyjęte do realizacji także nasz Kapselek będzie w świątecznym wydaniu :) do yolanovi naszej księgowej wysłałam dane do wpłaty za ogłoszenie oraz numerek zlecenia. Dziś przytargałam z pracy 4 duże reklamówki fantów także będzie niebawem również bazarek na naszego ogonka :) i mam taką cichą nadzieję, że w połowie bazarku zmienimy cel bo Kapselkowi pieniążki już nie będą potrzebne :) I niech się spełni !!! Kapselek do domku !!!!!! :) 1 Quote
joanka40 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 7 minut temu, Martika&Aischa napisał: Asieńko kochana wysłałam Pani Joannie z Dziennika Zachodniego kilka zdjęć do wyboru :) ogłoszenie jest przyjęte do realizacji także nasz Kapselek będzie w świątecznym wydaniu :) do yolanovi naszej księgowej wysłałam dane do wpłaty za ogłoszenie oraz numerek zlecenia. Dziś przytargałam z pracy 4 duże reklamówki fantów także będzie niebawem również bazarek na naszego ogonka :) i mam taką cichą nadzieję, że w połowie bazarku zmienimy cel bo Kapselkowi pieniążki już nie będą potrzebne :) I niech się spełni !!! Kapselek do domku !!!!!! :) No to Marticzko, trzymam mocno kciuki za telefony z zapytaniami o Kapselka :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 13 godzin temu, joanka40 napisał: No to Marticzko, trzymam mocno kciuki za telefony z zapytaniami o Kapselka :) Oby wreszcie się chłopakowi poszczęściło :) Quote
yolanovi Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Opłaciłam Kapselkowe ogłoszenie w DZ. - 39,36 zł 1 Quote
joanka40 Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 5 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Oby wreszcie się chłopakowi poszczęściło :) 5 godzin temu, yolanovi napisał: Opłaciłam Kapselkowe ogłoszenie w DZ. - 39,36 zł No to kciuki mocno zaciśnięte :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 7 godzin temu, yolanovi napisał: Opłaciłam Kapselkowe ogłoszenie w DZ. - 39,36 zł super :) to teraz czekamy na piątkowe, świąteczne wydanie :) Quote
yolanovi Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Dopisuję na koncie Kapselka kwietniową deklaracje ode mnie. Quote
milagros19853201 Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 i ja zapraszamna bazarek gdzie psiak jest jednym z beneficjentow: 1 Quote
Recommended Posts