Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki zaproponujcie proszę jakieś zdjęcie oraz króciutki tekst do ogłoszenia w gazecie. Do  170 znaków. Dziękuję.

:) napisałam do Dziennika w sprawie świątecznego ogłoszenia :) czekam na wycenę :) i oczywiście przypomnę się z prośbą :)

Posted

Dziewczyny tak sobie mysle- a moze jeszcze sprobowac papierowe ogloszenie jakiej ladne przygotowac i gdzies w slaskich lecznicach poprosic i porozwieszac na tablicach? Moze taka akcja cos pomoze? 

Trzymam kciuki za DZ i za Kapselka

• Upvote 1
Posted

Marticzko, ja myślałam nad tym ogłoszeniem do dziennika, ale nie umiem się zmieścić w tej określonej liczbie znaków.

Nigdy zresztą ogłoszeń nie pisałam, a raczej obszerne, przynudnawe posty, na pół strony na swoich wątkach.

Jeśli zaś chodzi o wywieszenie ogłoszeń w lecznicach, to będę w środę w lecznicy w Dąbrowie, to oczywiście mogę przykleić.

W każdej lecznicy jest tablica z ogłoszeniami, więc chyba lekarze bez problemu się zgodzą.

Ja mogę druknąć na czarno biało, bo nie kupuję kolorowego tuszu.

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.04.2017 o 14:03, kiyoshi napisał:

Dziewczyny tak sobie mysle- a moze jeszcze sprobowac papierowe ogloszenie jakiej ladne przygotowac i gdzies w slaskich lecznicach poprosic i porozwieszac na tablicach? Moze taka akcja cos pomoze? 

Trzymam kciuki za DZ i za Kapselka

Myślę że to dobry pomysł :)

Posted
Dnia 7.04.2017 o 17:57, joanka40 napisał:

Marticzko, ja myślałam nad tym ogłoszeniem do dziennika, ale nie umiem się zmieścić w tej określonej liczbie znaków.

Nigdy zresztą ogłoszeń nie pisałam, a raczej obszerne, przynudnawe posty, na pół strony na swoich wątkach.

Jeśli zaś chodzi o wywieszenie ogłoszeń w lecznicach, to będę w środę w lecznicy w Dąbrowie, to oczywiście mogę przykleić.

W każdej lecznicy jest tablica z ogłoszeniami, więc chyba lekarze bez problemu się zgodzą.

Asieńka zaraz odszukam wcześniejszy tekst jaki był w Dzienniku Zachodnim i może go powtórzymy. Tylko zdjęcie musimy zdecydować które zamieścić. Wiem że w albumie na FB zdjęć Kapselek ma sporo.

• Upvote 1
Posted
Dnia 7.04.2017 o 17:57, joanka40 napisał:

Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 6 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany.

Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580

Posted
3 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Wesoły i energiczny Kapselek szuka domu. Ma ok 6 lat 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany.

Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580

O, super :)

Posted
3 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki zdjęcia wybrałam z tych dostępnych na dogo bo na FB ciągle mam informacje abym się zalogowała chcąc przeglądać treść hotelu :( a ja nie FB-kowa.

Czyli zdjęcia już są ? Tak ? Czy też spróbować je skopiować i tu wkleić ?

Daj mi Marticzko znać.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, joanka40 napisał:

Czyli zdjęcia już są ? Tak ? Czy też spróbować je skopiować i tu wkleić ?

Daj mi Marticzko znać.

Asieńko kochana wysłałam  Pani Joannie z Dziennika Zachodniego kilka zdjęć do wyboru :) ogłoszenie jest przyjęte do realizacji także nasz Kapselek będzie w świątecznym wydaniu :) do yolanovi naszej księgowej wysłałam dane do wpłaty za ogłoszenie oraz numerek zlecenia. Dziś przytargałam z pracy 4 duże reklamówki fantów także będzie niebawem również bazarek na naszego ogonka :) i mam taką cichą nadzieję, że w połowie bazarku zmienimy cel bo Kapselkowi pieniążki już nie będą potrzebne :) I niech się spełni !!! Kapselek do domku !!!!!! :) 

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Asieńko kochana wysłałam  Pani Joannie z Dziennika Zachodniego kilka zdjęć do wyboru :) ogłoszenie jest przyjęte do realizacji także nasz Kapselek będzie w świątecznym wydaniu :) do yolanovi naszej księgowej wysłałam dane do wpłaty za ogłoszenie oraz numerek zlecenia. Dziś przytargałam z pracy 4 duże reklamówki fantów także będzie niebawem również bazarek na naszego ogonka :) i mam taką cichą nadzieję, że w połowie bazarku zmienimy cel bo Kapselkowi pieniążki już nie będą potrzebne :) I niech się spełni !!! Kapselek do domku !!!!!! :) 

No to Marticzko, trzymam mocno kciuki za telefony z zapytaniami o Kapselka :)

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Oby wreszcie się chłopakowi poszczęściło :)

5 godzin temu, yolanovi napisał:

Opłaciłam Kapselkowe ogłoszenie w DZ. - 39,36 zł

No to kciuki mocno zaciśnięte :)

• Upvote 1