AMIGA Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ale wielokomórkowym ? Diagnostą pojedyńczych komórek, ale organizmem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelokomórkowym, przy czym przeważają komórki tłuszczowe :( Miło mi poznać :). Ja podobnie, tyle że "byłym diagnostą", bo na emeryturze ;) Ooo miło mi. Ja też na emeryturze, ale nie tak całkiem bez zajęcia:) A filmik przecudny :) Tylko zastanawiam się co takie maluchy Ci zrobiły, że aż raz jęknęłaś jak dobiegły do Ciebie :) Fajnie, że już nie są aż takimi strachulcami. Pięknie dokazują i pięknie wyglądają z pełnymi brzuszkami :) Quote
konfirm31 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Diagnostą pojedyńczych komórek, ale organizmem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelokomórkowym, przy czym przeważają komórki tłuszczowe :( Ooo miło mi. Ja też na emeryturze, ale nie tak całkiem bez zajęcia:) A filmik przecudny :) Tylko zastanawiam się co takie maluchy Ci zrobiły, że aż raz jęknęłaś jak dobiegły do Ciebie :) Fajnie, że już nie są aż takimi strachulcami. Pięknie dokazują i pięknie wyglądają z pełnymi brzuszkami :) Zajęcia mam różniste, ale zdecydowanie niezwiązane z diagnostyka laboratoryjną. Nawet, jeżeli dotyczą mikroskopu ;) https://www.youtube.com/watch?v=m0Vd5_oxV5c Quote
AMIGA Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pięęękne. Tylko czy Wszystkim się takie stwory tez spodobają? Ja oglądam niestety już utrwalony, martwy materiał Quote
auraa Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 oglądałam chyba jakąś wojnę. Co to jest? Quote
Nutusia Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Matko moja - TRZY pioruny kuliste! Proszę biegusiem ogłaszać to towarzystwo, bo się u mnie o płot pozabijają!!!!! ;) Skoro jest post rozliczeniowy, lecę poprosić o wsparcie KWB. Quote
konfirm31 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Martwych materiałów, naoglądałam się dużo. To u góry - całkiem żywe - Orzęski (Ciliata) z rowu z wodą na łące. Dla mnie jest to "fascynujący świat Przyrody". Cóż, życie jest walką o byt....... W wydaniu "organizmów wyższych", wygląda to znacznie gorzej....... Quote
AMIGA Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nooooooooo Nutusiu masz rację. To pioruny kuliste - żywsze od tych Ciliata z rowu u konfirm. Twój płot zagrożony, ale wyobraź Sobie naszą wspólna podróż samochodem do Ciebie = 3 pioruny + Nuras hahahahaah Quote
Nutusia Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Z wyobraźnią nie mam raczej kłopotów i już jej oczyma widzę jeszcze moje dodatkowe 4 pioruny!!! Będę musiała gdzieś Lesława schować, żeby go nie zmiotły z powierzchni ziemi ;) Quote
AMIGA Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Biedny Król Haremu. Nawet nie wie co go czeka ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Spoko, może do świąt przynajmniej jedna dom znajdzie. Quote
Nutusia Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Zamieniałabym "może" na "na pewno" ;) :D Quote
DoPi Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 matko kochana, co Wy(Konfirm, Amiga) za brzydactwa oglądacie bleee. Lepiej moje pioruny kuliste oglądajcie. Lecę zbierać koopska z działki (jest co zbierać z 5 psów) to wypuszczę towarzystwo. A potem opisze wczorajsze perypetie z zapakowaniem towarzystwa do samochodu i wyjazdem na szczepienie :D Mazowszanko zebrałam zamówienie na syropy w pracy 4 słoiki poproszę :) Quote
konfirm31 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Chętnie będę oglądać Twoje pioruny (filmy pleeeeaaaaasssseeee) , ale i swoje obrzydlistwa z rowu z wodą, jak wodę przyniosę w słoiku ,a mikroskop zdejmę z szafy ;) - obiecuję, że tu ich już nie pokażę, chociaż takie są śliczne ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 matko kochana, co Wy(Konfirm, Amiga) za brzydactwa oglądacie bleee. Lepiej moje pioruny kuliste oglądajcie. Lecę zbierać koopska z działki (jest co zbierać z 5 psów) to wypuszczę towarzystwo. A potem opisze wczorajsze perypetie z zapakowaniem towarzystwa do samochodu i wyjazdem na szczepienie :D Mazowszanko zebrałam zamówienie na syropy w pracy 4 słoiki poproszę :) Dzięki :) To jeszcze na AMIGĘ zaczekam do jutra. Masz InPost koło pracy czy AMIGĘ prosić o pomoc ? Do odbioru potrzebny Twój numer telefonu, mejl i kod lub adres paczkomatu. Quote
Poker Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Z czapkowego bazarku jest 70 zł, chociaż tyle. Quote
Nutusia Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 A nie zaczekają w pracy na syropki do nowego roku? ;) Foty do ogłoszeń są, JA SIĘ PYTAM!?!?!?!?!?!? Quote
elik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 ... Foty do ogłoszeń są, JA SIĘ PYTAM!?!?!?!?!?!? Zapytowywuje, sie mówi :P Quote
Mazowszanka13 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 A nie zaczekają w pracy na syropki do nowego roku? ;) Foty do ogłoszeń są, JA SIĘ PYTAM!?!?!?!?!?!? No nie wiem, trzeba zapytać. Quote
Marysia R. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Bazarek kilometrowy oraz imienny dobiegły końca :) Jak dotrą wszystkie wpłaty przekażę utarg na konto DoPi. W wyniku tego drugiego dla suniek zostały wybrane następujące imiona: Mama - Mila większa z córeczek - Lara i mniejsza z córeczek - Mela :) Quote
auraa Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Foty by się przydały ale DoPi chyba ma kłopoty z aparatem.. Quote
Recommended Posts