Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wielokomórkowym ?

Diagnostą pojedyńczych komórek, ale organizmem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelokomórkowym, przy czym przeważają komórki tłuszczowe :(

Miło mi poznać :). Ja podobnie, tyle że "byłym diagnostą", bo na emeryturze ;)

Ooo miło mi. Ja też na emeryturze, ale  nie tak całkiem bez zajęcia:)

A filmik przecudny :)

Tylko zastanawiam się co takie maluchy Ci zrobiły, że aż raz jęknęłaś jak dobiegły do Ciebie :)

Fajnie, że już nie są aż takimi strachulcami. Pięknie dokazują i pięknie wyglądają z pełnymi brzuszkami :)

Posted

Diagnostą pojedyńczych komórek, ale organizmem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelokomórkowym, przy czym przeważają komórki tłuszczowe :(

Ooo miło mi. Ja też na emeryturze, ale  nie tak całkiem bez zajęcia:)

A filmik przecudny :)

Tylko zastanawiam się co takie maluchy Ci zrobiły, że aż raz jęknęłaś jak dobiegły do Ciebie :)

Fajnie, że już nie są aż takimi strachulcami. Pięknie dokazują i pięknie wyglądają z pełnymi brzuszkami :)

Zajęcia mam różniste, ale zdecydowanie niezwiązane z diagnostyka laboratoryjną. Nawet, jeżeli dotyczą mikroskopu ;)

https://www.youtube.com/watch?v=m0Vd5_oxV5c

Posted

Matko moja - TRZY pioruny kuliste! Proszę biegusiem ogłaszać to towarzystwo, bo się u mnie o płot pozabijają!!!!! ;)

Skoro jest post rozliczeniowy, lecę poprosić o wsparcie KWB.

Posted

Martwych materiałów, naoglądałam się dużo. To u góry - całkiem żywe - Orzęski (Ciliata) z rowu z wodą na łące.

Dla mnie jest to "fascynujący świat Przyrody".  Cóż, życie jest walką o byt....... W wydaniu "organizmów wyższych", wygląda to znacznie gorzej.......

Posted

Nooooooooo Nutusiu masz rację. To pioruny kuliste - żywsze od tych Ciliata z rowu u konfirm. Twój płot zagrożony, ale wyobraź Sobie naszą wspólna podróż samochodem do Ciebie = 3 pioruny + Nuras hahahahaah

Posted

Z wyobraźnią nie mam raczej kłopotów i już jej oczyma widzę jeszcze moje dodatkowe 4 pioruny!!! Będę musiała gdzieś Lesława schować, żeby go nie zmiotły z powierzchni ziemi ;)

Posted

matko kochana, co Wy(Konfirm, Amiga) za brzydactwa oglądacie bleee. Lepiej moje pioruny kuliste oglądajcie. Lecę zbierać koopska  z działki (jest co zbierać z 5 psów) to wypuszczę towarzystwo. A potem opisze wczorajsze perypetie z zapakowaniem towarzystwa do samochodu i wyjazdem na szczepienie :D

Mazowszanko zebrałam zamówienie na syropy w pracy 4 słoiki poproszę :)

Posted

Chętnie będę oglądać Twoje pioruny (filmy pleeeeaaaaasssseeee) , ale i swoje obrzydlistwa z rowu z wodą, jak wodę przyniosę w słoiku ,a mikroskop zdejmę z szafy ;) - obiecuję, że tu ich już nie pokażę, chociaż takie są  śliczne ;)

Posted

matko kochana, co Wy(Konfirm, Amiga) za brzydactwa oglądacie bleee. Lepiej moje pioruny kuliste oglądajcie. Lecę zbierać koopska  z działki (jest co zbierać z 5 psów) to wypuszczę towarzystwo. A potem opisze wczorajsze perypetie z zapakowaniem towarzystwa do samochodu i wyjazdem na szczepienie :D

Mazowszanko zebrałam zamówienie na syropy w pracy 4 słoiki poproszę :)

Dzięki :) To jeszcze na AMIGĘ zaczekam do jutra.

Masz InPost koło pracy czy AMIGĘ prosić o pomoc ?

Do odbioru potrzebny Twój numer telefonu, mejl i kod lub adres paczkomatu.

Posted

Bazarek kilometrowy oraz imienny dobiegły końca :) Jak dotrą wszystkie wpłaty przekażę utarg na konto DoPi.

W wyniku tego drugiego dla suniek zostały wybrane następujące imiona:

Mama - Mila

większa z córeczek - Lara

i mniejsza z córeczek - Mela

:)