Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiadomo jeszcze dokładnie, dokąd Zelda będzie musiała dojechać, nie wiadomo, czy z Dębnicą wyjdzie.

ale najważniejsza wizyta pa, a potem będziemy myśleć o transporcie. w uzgodnieniu z P. Anią, która myśli o adopcji naszej ślicznotki :) na pewno trzeba będzie dowieźć, ale do ustalenia punkt jeszcze

Posted

wszystko po wizycie pa możemy rozmawiać

przecież , jak nie wiem, czy damy Zeldę, nie będę mówić o tym gdzie co i jak'

natomiast Basia, która robi wizytę pa ma 150km do p.Ani, a nie wiadomo, czy do Polski będzie przyjeżdżała, jak wcześniej planowała- stad była ta Dębnica Kaszubska, - ze względu na pracę się skomplikowało

Posted

dogo padło, wczoraj weszłam, ale nic napisać mi nie pozwoliło..

wizyta pa się odbyła, przebiegła pomyślnie, Basia-wizytatorka nie ma wątpliwości, mówi, że Zelda 'ma dobry dom'

więc teraz paszport i transport. dzisiaj zadzwonię/napiszę do p.Anji i dogadamy, gdzie można by się umówić

niestety, z Debnica nie wyszło, bo Basia nie jedzie teraz cąłkiem do Polski, dopiero w listopadzie

Posted

Nie umiem usunąć tego,  co mi się wkleja.

Dzięki za wspaniałe wiadomości :))).  Jak będę miała w drugiej połowie tygodnia dostęp do konta,  to wpłacę swoją deklarację na transport Zeldy na konto podane na fb. 

15 godzin temu, Tyś napisał:

Posted

najwyraźniej dobry dom, a nawet bardzo dobry ;) szykuje się dla Zeldy :)
ale daleko..
Zelda potrzebuje się dostać do Schwäbisch hall, ewentualnie do Forst(Brzezinka) czyli na granicę niemiecką

Posted

na razie mam jedna odpowiedz - Grzegorz S. - 600-610 zl do granicy, moglby w niedziele ta

czekam na info od pati-c, to bylby przyszly tydzien

paszport 100

Pani Anja się na pewno dołozy, ale zapytałam, ile, niestety. to sa takie koszty, ze trzeba wiedziec

ja w ogole nie wrzucalam ostatnich faktur, ale dopiero w weekend bede mogla. pochorowalam sie i dzisiaj oierwszy dzien do pracy po ponad dwoch tygodzniach, a jeszcze grupówki w firmie :(

Posted
O 28.09.2016 o 12:50, kiyoshi napisał:

dorzuce...jak będzie coś ustalone proszę o nr konta

:) dzięki

trzymajcie kciuki, jest sygnał na fb, ktoś jedzie do szwajcarii przez niemcy, niedaleko swabisch

juz napisalam do niego