Gusiaczek Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Zelduchna na serwecie! dla mnie bomba! :) na pewno tęskni ... rok czekała na swego ludzia w swoim domku ... będzie cudnie, bo już jest bardzo dobrze :) Quote
Poker Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Świetnie, świetnie, serducho się raduje... Quote
Tyśka) Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 I właśnie na ten domek tak długo czekała ;) Quote
Gusiaczek Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: I właśnie na ten domek tak długo czekała ;) Dokładnie tak ! :) Sylwio, a jakieś wieści masz ? Quote
sylwija Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 no, że coraz bardziej się otwiera :) że była u weta, i bardzo ja chwalił, ze taka grzeczna czasem tak się zdarza - ten pies dla tej rodziny :) ta dziewczynka na zdjęciu, Pola taka nieśmiała bardzo i tez bała się spłoszyć Zeldę, bo jak pierwszy raz chciała ją pogłaskać, to Zelda uciekła, a teraz.. :) no, jak na zdjeciu ;) Quote
Livka Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 17 godzin temu, sylwija napisał: :) Przyjaciółeczki - piękne zdjęcie :) Quote
sylwija Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 u Zeldy wszystko ok, a u mnie nowa psia tymczasowiczka, zapraszam - http://www.dogomania.com/forum/topic/337998-balbina-jedna-z-trójki-porzuconych-maluchów-na-dt-potrzebuje-wsparcia-jej-rodzeństwo-czeka-w-schronisku/: jeśli chodzi o rozliczenia Zeldy, jeśli ostatnie wstawiałam w lipcu, to: trzeba liczyć karma 100zł/miesiąc paszport - 100 zł, przekazany nowym właścicielom, podobnie jak w książeczce, wpisuje się nazwisko i działa na terenie Unii to przykładowa faktura z zakupu karmy- tak kupuję w hurtowni szczepienie na wściekliznę - 15 zł Quote
konfirm31 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 U Zeldy, to na 100% cud, miód i orzeszki :). Wszystkiego najlepszego Zelduchna, z okazji Nowego Roku dla Ciebie i twojej Rodziny :)) Quote
sylwija Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 we wrześniu cała trójka psich tymczasów dostała bravecto, to średnio jakieś 110 zł- Zelda Quote
Recommended Posts