Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczynam się cieszyć pomalutku.

Niemcy daleko, ale wszystkiego nie da się przewidzieć nawet tu na miejscu.

Wszędzie są Ludzie i ludzie.

Trzymam kciuki bardzo mocno !

Posted

czyli oni są zdecydowani, chętni, wyślę Ci na pw ankietę, ok?

i trzeba by szukać kogoś na wizytę pa. Ja zapytałam jednego znajomego, ale nie wiem, jak daleko to od niego..

Posted
6 minut temu, sylwija napisał:

nie, ten znajomy - 500 km,

wiec trzeba by kogos szukac na wizyte

Na facebooku na grupie zagraniczne wizyty przed i poadopcyjne jest 3 osoby z okolicy.

Ja zwykle proszę osoby z fb z grup wizyt i zawsze wszystko jest ok, tymbardziej, że w przypadku Pani- to raczej będzie formalność, bo wszystkie szczegóły musisz SYlwija wypytać mailowo! Wizytator będzie potrzebny tylko po to, by na miejscu zweryfikować po prostu- fakty:)

Posted

Zaglądam i trzymam kciuki za Zeldę.

Tak jak już dziewczyny wcześniej napisały Piracik i Lakuś mają super domki na obczyźnie.

Nie ma co się zrażać odległością, jeśli ludzie są wspaniali.

Posted
14 minut temu, kiyoshi napisał:

Na facebooku na grupie zagraniczne wizyty przed i poadopcyjne jest 3 osoby z okolicy.

Ja zwykle proszę osoby z fb z grup wizyt i zawsze wszystko jest ok, tymbardziej, że w przypadku Pani- to raczej będzie formalność, bo wszystkie szczegóły musisz SYlwija wypytać mailowo! Wizytator będzie potrzebny tylko po to, by na miejscu zweryfikować po prostu- fakty:)

obyś miała rację, bo ja - jak zwykle ;) - w strachu

a podaj link do grupy, pls

Posted

Pani Anja zgadza się na wizytę pa, na grupie fb zgłosiła się Barbara Zofia - że mogłaby taką przeprowadzić

ech, emocje, emocje, kciuki, kciuki potrzebne :)

ale i tak już dziękuję konfirm31 i kiyoshi za 'promocję' Zeldy :)

Posted
3 godziny temu, sylwija napisał:

Pani Anja zgadza się na wizytę pa, na grupie fb zgłosiła się Barbara Zofia - że mogłaby taką przeprowadzić

ech, emocje, emocje, kciuki, kciuki potrzebne :)

ale i tak już dziękuję konfirm31 i kiyoshi za 'promocję' Zeldy :)

Pani naprawde bardzo chce Zelde.....

Trzymamy kciuki! Czy juz termin ustalony? Prosimy o wieści gdy już będzie coś wiadomo!

Posted
9 minut temu, sylwija napisał:

czekam na adres i dane do kontaktu dla Barbara Zofia , żeby Panie uzgodniły dogodny termon wizyty :)

Z niecierpliwością będę oczekiwać kolejnych informacji. 

Posted

wizyta pa 25/09

i jeśli będzie ok wszystko tak, jak dotychczas, to

" Ja Bede wracac 1.10 Jak Dacie rade To musicie mi Zelda podwiezc Do Debnica Kaszubska To zawioze Do ani " - cytuję Barbara Zofia :)

edit:

do tej Debnicy ode mnie też ponad 500 km.. tylko w druga stronie niz Zgorzelec

• Upvote 1
Posted

O matko!  Sprawdź jakie są  wymagania ws szczepienia na wściekłość i czipowania /paszportu ws odstępu i kolejności,  bo to ważne.  Na transport,  można zrobić bazarek kilometrowy( wpłacę 100) i poprosić o przewóz Patti-c. Kciukam nieustannie :) 

Posted
14 minut temu, konfirm31 napisał:

O matko!  Sprawdź jakie są  wymagania ws szczepienia na wściekłość i czipowania /paszportu ws odstępu i kolejności,  bo to ważne.  Na transport,  można zrobić bazarek kilometrowy( wpłacę 100) i poprosić o przewóz Patti-c. Kciukam nieustannie :) 

Pati-c wezmie fortune

Sadze ze znajdziemy kogos tanszego w razie czego