Livka Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Zaczynam się cieszyć pomalutku. Niemcy daleko, ale wszystkiego nie da się przewidzieć nawet tu na miejscu. Wszędzie są Ludzie i ludzie. Trzymam kciuki bardzo mocno ! Quote
sylwija Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 czyli oni są zdecydowani, chętni, wyślę Ci na pw ankietę, ok? i trzeba by szukać kogoś na wizytę pa. Ja zapytałam jednego znajomego, ale nie wiem, jak daleko to od niego.. Quote
sylwija Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 juz wiem, koszmarnie daleko :) nie ma co nawet Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 22 godzin temu, sylwija napisał: no tak, a ja z przejęcie nie kontaktuję :) MAILE JUZ U CIEBIE NA PRIV:) Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 5 minut temu, sylwija napisał: juz wiem, koszmarnie daleko :) nie ma co nawet ??? czyli jesteś na NIE? To w takim razie zaproponuje Pani jakiegoś psiaka z Radys, ok? Quote
sylwija Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 nie, ten znajomy - 500 km, wiec trzeba by kogos szukac na wizyte Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 6 minut temu, sylwija napisał: nie, ten znajomy - 500 km, wiec trzeba by kogos szukac na wizyte Na facebooku na grupie zagraniczne wizyty przed i poadopcyjne jest 3 osoby z okolicy. Ja zwykle proszę osoby z fb z grup wizyt i zawsze wszystko jest ok, tymbardziej, że w przypadku Pani- to raczej będzie formalność, bo wszystkie szczegóły musisz SYlwija wypytać mailowo! Wizytator będzie potrzebny tylko po to, by na miejscu zweryfikować po prostu- fakty:) Quote
Gabi79 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Zaglądam i trzymam kciuki za Zeldę. Tak jak już dziewczyny wcześniej napisały Piracik i Lakuś mają super domki na obczyźnie. Nie ma co się zrażać odległością, jeśli ludzie są wspaniali. Quote
sylwija Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 14 minut temu, kiyoshi napisał: Na facebooku na grupie zagraniczne wizyty przed i poadopcyjne jest 3 osoby z okolicy. Ja zwykle proszę osoby z fb z grup wizyt i zawsze wszystko jest ok, tymbardziej, że w przypadku Pani- to raczej będzie formalność, bo wszystkie szczegóły musisz SYlwija wypytać mailowo! Wizytator będzie potrzebny tylko po to, by na miejscu zweryfikować po prostu- fakty:) obyś miała rację, bo ja - jak zwykle ;) - w strachu a podaj link do grupy, pls Quote
Tyśka) Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ja również zawsze w strachu, ale skoro taka szansa dla Zeldy... to czemu nie? Dobrze jest mieć kogoś pod nosem, kto by miał na miejscu rękę na pulsie ;). Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 4 godziny temu, sylwija napisał: obyś miała rację, bo ja - jak zwykle ;) - w strachu a podaj link do grupy, pls podeśle na priv Quote
Bogusik Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Zapisuję sobie Zeldę i trzymam kciuki! :) sylwija,tak jak napisałam na priv. jak będzie potrzebny kontakt telefoniczny to mogę pośredniczyć 1 Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Pani Anja zgadza się na wizytę pa, na grupie fb zgłosiła się Barbara Zofia - że mogłaby taką przeprowadzić ech, emocje, emocje, kciuki, kciuki potrzebne :) ale i tak już dziękuję konfirm31 i kiyoshi za 'promocję' Zeldy :) Quote
konfirm31 Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Kciukam z całej siły :). Musi się udać :)))). Quote
kiyoshi Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 3 godziny temu, sylwija napisał: Pani Anja zgadza się na wizytę pa, na grupie fb zgłosiła się Barbara Zofia - że mogłaby taką przeprowadzić ech, emocje, emocje, kciuki, kciuki potrzebne :) ale i tak już dziękuję konfirm31 i kiyoshi za 'promocję' Zeldy :) Pani naprawde bardzo chce Zelde..... Trzymamy kciuki! Czy juz termin ustalony? Prosimy o wieści gdy już będzie coś wiadomo! Quote
sylwija Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 czekam na adres i dane do kontaktu dla Barbara Zofia , żeby Panie uzgodniły dogodny termon wizyty :) Quote
konfirm31 Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 9 minut temu, sylwija napisał: czekam na adres i dane do kontaktu dla Barbara Zofia , żeby Panie uzgodniły dogodny termon wizyty :) Z niecierpliwością będę oczekiwać kolejnych informacji. Quote
sylwija Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 przekazałam dalej adres i telefon Pani Anji 1 Quote
sylwija Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 wizyta pa 25/09 i jeśli będzie ok wszystko tak, jak dotychczas, to " Ja Bede wracac 1.10 Jak Dacie rade To musicie mi Zelda podwiezc Do Debnica Kaszubska To zawioze Do ani " - cytuję Barbara Zofia :) edit: do tej Debnicy ode mnie też ponad 500 km.. tylko w druga stronie niz Zgorzelec 1 Quote
konfirm31 Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 O matko! Sprawdź jakie są wymagania ws szczepienia na wściekłość i czipowania /paszportu ws odstępu i kolejności, bo to ważne. Na transport, można zrobić bazarek kilometrowy( wpłacę 100) i poprosić o przewóz Patti-c. Kciukam nieustannie :) Quote
kiyoshi Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Do 25 duzo czasu Ale. .. wazne ze sie cos rusza:) Quote
konfirm31 Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 http://www.linora.pl/TransportLaw Tu są przepisy UE - co i jak. Zelda ma chip? Trzeba jej wyrobić paszport i odpowiednio do wymogów, powtórzyć szczepienie p. wściekliźnie. Super, że Pani Barbara-Zofia, może dowieźć Zeldę. Wielkie dzięki :))). W firmie transportowej, to sporo kosztuje :( Quote
kiyoshi Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 14 minut temu, konfirm31 napisał: O matko! Sprawdź jakie są wymagania ws szczepienia na wściekłość i czipowania /paszportu ws odstępu i kolejności, bo to ważne. Na transport, można zrobić bazarek kilometrowy( wpłacę 100) i poprosić o przewóz Patti-c. Kciukam nieustannie :) Pati-c wezmie fortune Sadze ze znajdziemy kogos tanszego w razie czego Quote
Recommended Posts