Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie, że dziewuszki już u Hani, a stąd to już szybka droga do nowego życia

zaoferuję skromnie 30 zł na obie sunieczki 

są śliczne 

Jolu bardzo dziękuję.Ja jestem skarbnikiem kudłatek,masz moje dane.

Posted

stała listopadowa w drodze 

buziaczki dla suń przesyłam 

a jak dziewuszki właściwie maja na imię Naomi i Campbell ? dobrze wyczytałam ?

nie wiecie czy można u kogoś banerek zamówić odpłatnie ? 

Posted

stała listopadowa w drodze 

buziaczki dla suń przesyłam 

a jak dziewuszki właściwie maja na imię Naomi i Campbell ? dobrze wyczytałam ?

nie wiecie czy można u kogoś banerek zamówić odpłatnie ? 

Jak tylko dotrą to potwierdzę.Jeszcze imiona są nieustalone. b-b dla kudłatek zrobiła banerek nieodpłatnie,jak ładnie poprosisz to........

Dziś przyszły pieniążki dla kudłatek w kwocie 425,00zł po naszym kochanym Maksiu [TM*] (banerek w moim podpisie)

dorcia2 bardzo,bardzo dziękuję za poratowanie kudłatek.

Maksik przebywał u szafirki,teraz jedna z kudłatek zajęła jego miejsce.

Posted

Kudłatki mówią dzień dobry :) Oj trudno jest wytrzymać z ich perfumami, ale pomaga mi w tym katar, bo jakieś grypsko mnie złapało :( Jaśniutka wychodzi na dwór bez problemu, czarnulka ze sporą eskortą. Dużo czasu im poświęciłam wczoraj i dzisiaj czarna przywitała mnie całkiem miło, dała się pogłaskać (Hurra!), a więc jeszcze ją troszkę dzisiaj porozpieszczam i spróbuję założyć obrożę. Wczoraj zaczęła jeść smaczki, więc to pewnie pomogło. Dziewczyny są ogólnie czyściochami, załatwiają się tylko na dworze. Myslę, że nie doczekam piątku i szybciej je wypiorę :)

Posted

Oj znam ten smrodek, patrz Giga i nie tylko.  Chociaż raz katar jest przydatny.

Jak sunie zostały przyjęte przez resztę futrzaków i jak one się odnalazły?

Może ktoś by jednak zrobił bazarek imienny?

Posted

Dziękujemy Haniu za relacje :) Tak po cichu liczyłam na to,że "obłaskawisz" czarnulkę :)

Kochani,kto zrobi imienny bazar;? Bardzo prosimy!

Jeśli nie ma chętnych to ja zrobię.

Kto jest skarbnikiem suń bo bym chciała żeby wpłaty szły bezpośrednio na to konto :)

Ja tylko zrobię i będę prowadzić bazarek :)

• Upvote 1
Posted

Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku.

O rany Haniu,przynosisz bardzo fajne wieści.Czarnulka zapewne jest psiakiem bardziej bojaźliwym dlatego tak reaguje,taki ma charakter,a jasna raczej należy do odważnych psiaków i kicha na wszystko.Cudownie,że zachowują czystość,to jest bardzo istotne.

Haniu,one są śliczne,prawda?

Dziś nadeszła wpłata,stała deklaracja od dorcia2.Serdecznie dziękuję.

b - b ja jestem skarbnikiem kudłatek.Rozliczenie w 2 poście,jakby co.Wpłaty mogą iść z bazarku imiennego na moje konto tylko koniecznie w tytule należy wpisać "Bazarek imienny" bo się totalnie pogubię.

• Upvote 1
Posted

Kto jest skarbnikiem suń bo bym chciała żeby wpłaty szły bezpośrednio na to konto :)

Zrobiony :)

Z opóźnieniem spowodowanym przez małą awarię dogo.

http://www.dogomania.com/forum/topic/333834-imienno-cegie%C5%82kowy-dla-dw%C3%B3ch-si%C3%B3str-wyci%C4%85gni%C4%99tych-ze-schroniska-1611-2000/

Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku.

Wspaniale. Miejmy nadzieję, że oswajanie będzie szło szybko i sprawnie :)

O rany Haniu,przynosisz bardzo fajne wieści.Czarnulka zapewne jest psiakiem bardziej bojaźliwym dlatego tak reaguje,taki ma charakter,a jasna raczej należy do odważnych psiaków i kicha na wszystko.Cudownie,że zachowują czystość,to jest bardzo istotne.

Haniu,one są śliczne,prawda?

Dziś nadeszła wpłata,stała deklaracja od dorcia2.Serdecznie dziękuję.

b - b ja jestem skarbnikiem kudłatek.Rozliczenie w 2 poście,jakby co.Wpłaty mogą iść z bazarku imiennego na moje konto tylko koniecznie w tytule należy wpisać "Bazarek imienny" bo się totalnie pogubię.

Anulko dziękuję :)

Posted

Oj znam ten smrodek, patrz Giga i nie tylko.  Chociaż raz katar jest przydatny.

Jak sunie zostały przyjęte przez resztę futrzaków i jak one się odnalazły?

Może ktoś by jednak zrobił bazarek imienny?

Smrodek jest niepowtarzalny  ;)

Jesteś specjalistką  - super! :)

Ale wieści - bidulka wreszcie uwierzyła, ze teraz nikt już jej nie skrzywdzi.

Posted

Już nie będę cytować,tylko napiszę w jednym poście.Cudowne wieści Haniu nam przyniosłaś,że czarnulka okazała się nie totalnym strachulcem :) Zapewne czas jej poświęcony i Twój stoicki spokój i magiczny głos,zrobiły swoje :)

Bogduniu,bardzo dziekujemy kochana za bazareczek imienny :) a Anulce,za skarbnikowanie :)

Posted

Dogo nie pozwoliło mi wczoraj wrzucić zdjęć, więc dzisiaj próbuję. Dziewczyny są baaaardzo śliczne i fajne, a najbardziej fajne jest w nich to, że są dwie. Jedna za drugą wyje w niebogłosy, obawiam się, że najpiekniejszy dom to taki, w którym będą mogły być razem.

Posted

Spróbuj przez serwer jak tinypic, fotosik ;)
Świetnie jest czytać takie wieści, widać że powoli zaczynają czuć się bezpiecznie.

Posted

Dogo nie pozwoliło mi wczoraj wrzucić zdjęć, więc dzisiaj próbuję. Dziewczyny są baaaardzo śliczne i fajne, a najbardziej fajne jest w nich to, że są dwie. Jedna za drugą wyje w niebogłosy, obawiam się, że najpiekniejszy dom to taki, w którym będą mogły być razem.

Byłoby wspaniale i miejmy nadzieję, że tak się stanie.

Gacki wspólnie doczekały kochającego domku i mają jak w raju

Życzę Dziewczynkom z całego serca najpiękniejszego domu :)