Anula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 fajnie, że dziewuszki już u Hani, a stąd to już szybka droga do nowego życia zaoferuję skromnie 30 zł na obie sunieczki są śliczne Jolu bardzo dziękuję.Ja jestem skarbnikiem kudłatek,masz moje dane. Quote
dorcia2 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 stała listopadowa w drodze buziaczki dla suń przesyłam a jak dziewuszki właściwie maja na imię Naomi i Campbell ? dobrze wyczytałam ? nie wiecie czy można u kogoś banerek zamówić odpłatnie ? Quote
Anula Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 stała listopadowa w drodze buziaczki dla suń przesyłam a jak dziewuszki właściwie maja na imię Naomi i Campbell ? dobrze wyczytałam ? nie wiecie czy można u kogoś banerek zamówić odpłatnie ? Jak tylko dotrą to potwierdzę.Jeszcze imiona są nieustalone. b-b dla kudłatek zrobiła banerek nieodpłatnie,jak ładnie poprosisz to........ Dziś przyszły pieniążki dla kudłatek w kwocie 425,00zł po naszym kochanym Maksiu [TM*] (banerek w moim podpisie) dorcia2 bardzo,bardzo dziękuję za poratowanie kudłatek. Maksik przebywał u szafirki,teraz jedna z kudłatek zajęła jego miejsce. Quote
Bogusik Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Jolu,kochana :) i ja przyłączam się do podziękowań za poratowanie tych kudłatek, w formie deklaracji stałej,jak i części pieniążków po Maksiu [*] Quote
szafirka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Kudłatki mówią dzień dobry :) Oj trudno jest wytrzymać z ich perfumami, ale pomaga mi w tym katar, bo jakieś grypsko mnie złapało :( Jaśniutka wychodzi na dwór bez problemu, czarnulka ze sporą eskortą. Dużo czasu im poświęciłam wczoraj i dzisiaj czarna przywitała mnie całkiem miło, dała się pogłaskać (Hurra!), a więc jeszcze ją troszkę dzisiaj porozpieszczam i spróbuję założyć obrożę. Wczoraj zaczęła jeść smaczki, więc to pewnie pomogło. Dziewczyny są ogólnie czyściochami, załatwiają się tylko na dworze. Myslę, że nie doczekam piątku i szybciej je wypiorę :) Quote
malagos Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Nie zazdroszczę tego smrodku - choć katar w tym momencie to sprzymierzeniec :) Quote
Gabi79 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Dobre wieści, pomijając smrodek. A jak Zuleczka zareagowała na nowe kolezanki? Quote
Poker Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Oj znam ten smrodek, patrz Giga i nie tylko. Chociaż raz katar jest przydatny. Jak sunie zostały przyjęte przez resztę futrzaków i jak one się odnalazły? Może ktoś by jednak zrobił bazarek imienny? Quote
Bogusik Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Dziękujemy Haniu za relacje :) Tak po cichu liczyłam na to,że "obłaskawisz" czarnulkę :) Kochani,kto zrobi imienny bazar;? Bardzo prosimy! Quote
b-b Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Dziękujemy Haniu za relacje :) Tak po cichu liczyłam na to,że "obłaskawisz" czarnulkę :) Kochani,kto zrobi imienny bazar;? Bardzo prosimy! Jeśli nie ma chętnych to ja zrobię. Kto jest skarbnikiem suń bo bym chciała żeby wpłaty szły bezpośrednio na to konto :) Ja tylko zrobię i będę prowadzić bazarek :) 1 Quote
szafirka Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku. 4 Quote
Anula Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku. O rany Haniu,przynosisz bardzo fajne wieści.Czarnulka zapewne jest psiakiem bardziej bojaźliwym dlatego tak reaguje,taki ma charakter,a jasna raczej należy do odważnych psiaków i kicha na wszystko.Cudownie,że zachowują czystość,to jest bardzo istotne. Haniu,one są śliczne,prawda? Dziś nadeszła wpłata,stała deklaracja od dorcia2.Serdecznie dziękuję. b - b ja jestem skarbnikiem kudłatek.Rozliczenie w 2 poście,jakby co.Wpłaty mogą iść z bazarku imiennego na moje konto tylko koniecznie w tytule należy wpisać "Bazarek imienny" bo się totalnie pogubię. 1 Quote
b-b Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Jeśli nie ma chętnych to ja zrobię. Kto jest skarbnikiem suń bo bym chciała żeby wpłaty szły bezpośrednio na to konto :) Ja tylko zrobię i będę prowadzić bazarek :) Zrobiony :) Z opóźnieniem spowodowanym przez małą awarię dogo. http://www.dogomania.com/forum/topic/333834-imienno-cegie%C5%82kowy-dla-dw%C3%B3ch-si%C3%B3str-wyci%C4%85gni%C4%99tych-ze-schroniska-1611-2000/ Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku. Wspaniale. Miejmy nadzieję, że oswajanie będzie szło szybko i sprawnie :) O rany Haniu,przynosisz bardzo fajne wieści.Czarnulka zapewne jest psiakiem bardziej bojaźliwym dlatego tak reaguje,taki ma charakter,a jasna raczej należy do odważnych psiaków i kicha na wszystko.Cudownie,że zachowują czystość,to jest bardzo istotne. Haniu,one są śliczne,prawda? Dziś nadeszła wpłata,stała deklaracja od dorcia2.Serdecznie dziękuję. b - b ja jestem skarbnikiem kudłatek.Rozliczenie w 2 poście,jakby co.Wpłaty mogą iść z bazarku imiennego na moje konto tylko koniecznie w tytule należy wpisać "Bazarek imienny" bo się totalnie pogubię. Anulko dziękuję :) Quote
Tola Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Oj znam ten smrodek, patrz Giga i nie tylko. Chociaż raz katar jest przydatny. Jak sunie zostały przyjęte przez resztę futrzaków i jak one się odnalazły? Może ktoś by jednak zrobił bazarek imienny? Smrodek jest niepowtarzalny ;) Jeśli nie ma chętnych to ja zrobię. Kto jest skarbnikiem suń bo bym chciała żeby wpłaty szły bezpośrednio na to konto :) Ja tylko zrobię i będę prowadzić bazarek :) Jesteś specjalistką - super! :) Czarnulka dała sobie dzisiaj założyć obrożę i hasała po ogrodzie :) wita mnie już tak, jak jasna od początku. Ale wieści - bidulka wreszcie uwierzyła, ze teraz nikt już jej nie skrzywdzi. Quote
Bogusik Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Już nie będę cytować,tylko napiszę w jednym poście.Cudowne wieści Haniu nam przyniosłaś,że czarnulka okazała się nie totalnym strachulcem :) Zapewne czas jej poświęcony i Twój stoicki spokój i magiczny głos,zrobiły swoje :) Bogduniu,bardzo dziekujemy kochana za bazareczek imienny :) a Anulce,za skarbnikowanie :) Quote
szafirka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Dogo nie pozwoliło mi wczoraj wrzucić zdjęć, więc dzisiaj próbuję. Dziewczyny są baaaardzo śliczne i fajne, a najbardziej fajne jest w nich to, że są dwie. Jedna za drugą wyje w niebogłosy, obawiam się, że najpiekniejszy dom to taki, w którym będą mogły być razem. Quote
szafirka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Dalej coś nie wychodzi z tymi zdjęciami :( Quote
Guest TyŚka Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Spróbuj przez serwer jak tinypic, fotosik ;) Świetnie jest czytać takie wieści, widać że powoli zaczynają czuć się bezpiecznie. Quote
b-b Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ja wrzucam z tego i bez problemu mi wchodzą. Chyba, ze znowu zrobił się podział, ze część coś może a reszta nie :( Quote
Gusiaczek Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Dogo nie pozwoliło mi wczoraj wrzucić zdjęć, więc dzisiaj próbuję. Dziewczyny są baaaardzo śliczne i fajne, a najbardziej fajne jest w nich to, że są dwie. Jedna za drugą wyje w niebogłosy, obawiam się, że najpiekniejszy dom to taki, w którym będą mogły być razem. Byłoby wspaniale i miejmy nadzieję, że tak się stanie. Gacki wspólnie doczekały kochającego domku i mają jak w raju Życzę Dziewczynkom z całego serca najpiękniejszego domu :) Quote
Bogusik Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Skorzystaj z postimage. Polecam,bo gdyby nie Poker,to z bazarkiem bym nie ruszyła :) Quote
Bogusik Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Haniu i jak ze zdjęciami? Jeżeli masz nadal problemy ze stawieniem,to prześlij mi na maila [email protected] Quote
szafirka Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 próba :) [url=http://postimg.org/image/3svwb2xx3/][/url] Quote
Recommended Posts