Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co u Zojeczki?
Muszę się pochwalić, ze "nasza" Kenia labradorka w piatek będzie dawcą krwi dla swojej sąsiadki foksterierki, która będzie miała usuwana śledzionę.

• 2 weeks later...
Posted

Byłyśmy dzisiaj z Ziutką u Zojki - oczywiście była to tylko formalność - podpisaliśmy umowę zatem ogłaszam wszem i wobec że Zojka znalazła domek! :-)

• Upvote 3
Posted

Dostałam dzisiaj sms od Zojki :)

wszystko u nich dobrze - tylko nadal troszkę ciągnie na smyczy i Pani śmieje się że będzie się bała wychodzić z nią zimą na dwór :-)

Starają się zapewniać jej sporo ruchu - ale jeszcze nie stawała na wadze :-) uwielbia latać za piłeczkami :) więc wierzę na słowo że toszkę z wagi jednak spadła :)

• 3 weeks later...
Posted

nie ma zmiłuj

razem = -533,20

nie będzie żadnego następnego podopiecznego dopóki bazarkami nie spłacimy długu Zojki - są święta i każdy wie jak jest - nie będę już nawet pisać....bo kasę założyłyśmy wiadomo...

gdyby ktoś chciał przekazać jakieś fanty - będziemy wdzięczne

Posted

nie ma zmiłuj

razem = -533,20

nie będzie żadnego następnego podopiecznego dopóki bazarkami nie spłacimy długu Zojki - są święta i każdy wie jak jest - nie będę już nawet pisać....bo kasę założyłyśmy wiadomo...

Obojętnie jakie ?

Posted

nie ma zmiłuj

razem = -533,20

Mam nadal niesprzedane fanty po tym bazarku  http://www.dogomania.com/forum/topic/334028-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-filmy-ciuszki-itp-do-20122015-r-godz-2000/- głównie książki, ale i chiński żakiecik, szatkownicę i perfumę ;). Oprócz tego - Astrologię i - Starożytne cywilizacje na DVD -29płytek  http://www.dogomania.com/forum/topic/333579-zako%C5%84czony-kolekcje-kwiaty-astrologia-historia-na-aresa-do-2010-godz-2000-zapraszamy/    Jeśli chcecie, mogę dać to na Wasz bazarek i oferuję zajęcie się ich wysyłką .

Posted

Dostałam wczoraj info, że siostra mojej koleżanki odkłada dla mnie książki. Z koleżanką się będę widziała ok. 6 stycznia - może już wtedy będę mogła odebrać.

A, Józefko, mam dla Ciebie jeszcze 3 tuby, ale niestety czasu na ich przyozdobienie nie mogę Ci zaoferować :(