Ghanima Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Agata69 napisał(a): Jeśli ktoś chciałby wspomóc Barego podam konto. Kupimy mu zapas puszek które uwielbia, potrezbna mu też nowa kolczatka bo czasami bardzo ciągnie na spacerach. Obecnie ma związana sznurowadłem obroże... Ojoj, to Barrusia trzeba koniecznie wesprzeć! Poproszę numer konta, tylko z adresem właściciela, bo mi inaczej bank nie zrobi przelewu. Przyłączam się do Ulvhedinn - kolczatkom mówimy nie! Quote
Agata69 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Podam na priv swoje konto. Wypłace zadeklarowaną sumę i kupię co potrzeba i przekażę Kasi. Wezmę paragon żeby było wszystko Ok. Quote
Agata69 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dostaliśmy od Ghanimy 200 zł. Bardzo dziękujemy. Ustaliłam z Tamarą, że zakupię dla niego puszek i worek suchej karmy. Chcielibyśmy zmodernizować mu kojec, bo przy deszczu w kojcu jest błoto do kostek. Quote
kosu32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Agata69']Dostaliśmy od Ghanimy 200 zł. Bardzo dziękujemy. Ustaliłam z Tamarą, że zakupię dla niego puszek i worek suchej karmy. Chcielibyśmy zmodernizować mu kojec, bo przy deszczu w kojcu jest błoto do kostek. Ghanimo Dziękujemy za pomoc. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ghanima Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No to się cieszę, że jakoś pomogłam, choć na odległość. Pomyślcie o tej "modernizacji" kojca, ja zawsze coś dorzucę, jak będzie trzeba. I pomiziajcie ode mnie Barrusia :loveu: koniecznie! Quote
Agata69 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kupiłam dziś Barremu 16 puszek z karmą, oraz dałam Tamarze 30 złotych na witaminy i sucha karmę. Zostało jezscze 110zł. Będziemy wydawać w miarę potrzeb. Być może zrobimy zadaszenie nad częścią kojca. Quote
sdal2 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 czy Bary jest gdzies ogłaszany , czy jego żywot juz do końca będzie w kojcu Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Strasznie mi brak Bigosika w tych wspólnych wzmaganiach o dom dla Barrego ... Quote
Ghanima Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Barry, przystojniaczku, śmigaj na pierwszą stronę! Quote
Agata69 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dzisiaj u nas leje, więc pewnie Barry ma błoto po kolana. W przyszłym tygodniu postaram się znaleźć wolne popołudnie i pojadę zorientować się co do żwiru który chcemy wysypać w kojcu. Woda będzie przez niego przelatywać i Barry nie będzie miał w kojcu bajora. Quote
Ghanima Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Bardzo dobry pomysł z tym żwirkiem - mogę dorzucić przysłowiową złotówkę, jak się koszty wyklarują Quote
Ghanima Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 W całym kraju leje, niedługo będzie chyba trzeba zacząć budować arkę... martwię się o Barrusia - był pomysł na zadaszenie czy wysypanie żwirku w jego kojcu, ale nie wiem, czy przeszedł do fazy realizacji? Ja podtrzymuję deklarację, że mogę cześć kosztów pokryć. Quote
Agata69 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ghanima napisał(a):W całym kraju leje, niedługo będzie chyba trzeba zacząć budować arkę... martwię się o Barrusia - był pomysł na zadaszenie czy wysypanie żwirku w jego kojcu, ale nie wiem, czy przeszedł do fazy realizacji? Ja podtrzymuję deklarację, że mogę cześć kosztów pokryć. No niestety nie. Ja nie mam teraz auta, musze poczekać aż wróci z warsztatu. Quote
Ghanima Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Agata69 napisał(a):No niestety nie. Ja nie mam teraz auta, musze poczekać aż wróci z warsztatu. Jakby co, to wiecie, jak mnie znaleźć :p Barry, buziaczki w mokrego (zapewne) pyska :calus: Quote
Ghanima Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 OK, ponieważ albo nikt do Barrusia nie zagląda, albo zagląda, ale nie daje znaku życia, zaczynam akcję podbijania Barrusiowego wątku. Quote
Agata69 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nie wiem czy to coś da. To podbijanie mam na myśli. Mam już auto. U nas na szczęście piękna pogoda , więc Barry ma sucho. Załątwiłam mu nową budę , trzeba tylko przewieźć i ocieplić styropianem. Jutro pojadę w sprawie tego żwirku. Quote
Bjuta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Na stronie 15 są cudne fotki przystojniaka! http://cooldog.pl/files/pol/galleries/staruszek/barruszek/medium/30532.jpg Quote
Ghanima Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agata69 napisał(a):Nie wiem czy to coś da. To podbijanie mam na myśli. Mam już auto. U nas na szczęście piękna pogoda , więc Barry ma sucho. Załątwiłam mu nową budę , trzeba tylko przewieźć i ocieplić styropianem. Jutro pojadę w sprawie tego żwirku. Wiadomości o budzie bardzo pozytywne, o żwirku też. A podbijać będę, nadzieję trzeba mieć! Quote
Agata69 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dzisiaj byliśmy we dwoje na spacerku. barry naprawdę pięknie wyglada, jest bardzo zadbany przez Tamarę i jej mamę, czapki z głów. Ma piękną sierśc, gęstą , wyczesana, w kojcu czyściutko. Barry jest uparciuchem, jak chce iść w jakimś kierunku to upiera się jak osioł. Poza tym to fajny , miły pies. I samotny niestety. Quote
Ghanima Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Barry - przystojny kawaler, w kwiecie wieku ;), zadbany - nic tylko brać! Quote
Recommended Posts