Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata69 napisał(a):

Jeśli ktoś chciałby wspomóc Barego podam konto. Kupimy mu zapas puszek które uwielbia, potrezbna mu też nowa kolczatka bo czasami bardzo ciągnie na spacerach. Obecnie ma związana sznurowadłem obroże...

Ojoj, to Barrusia trzeba koniecznie wesprzeć! Poproszę numer konta, tylko z adresem właściciela, bo mi inaczej bank nie zrobi przelewu.

Przyłączam się do Ulvhedinn - kolczatkom mówimy nie!

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaliśmy od Ghanimy 200 zł. Bardzo dziękujemy. Ustaliłam z Tamarą, że zakupię dla niego puszek i worek suchej karmy. Chcielibyśmy zmodernizować mu kojec, bo przy deszczu w kojcu jest błoto do kostek.

Posted

[quote name='Agata69']Dostaliśmy od Ghanimy 200 zł. Bardzo dziękujemy. Ustaliłam z Tamarą, że zakupię dla niego puszek i worek suchej karmy. Chcielibyśmy zmodernizować mu kojec, bo przy deszczu w kojcu jest błoto do kostek.

Ghanimo

Dziękujemy za pomoc.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

No to się cieszę, że jakoś pomogłam, choć na odległość. Pomyślcie o tej "modernizacji" kojca, ja zawsze coś dorzucę, jak będzie trzeba.

I pomiziajcie ode mnie Barrusia :loveu: koniecznie!

Posted

Kupiłam dziś Barremu 16 puszek z karmą, oraz dałam Tamarze 30 złotych na witaminy i sucha karmę. Zostało jezscze 110zł. Będziemy wydawać w miarę potrzeb. Być może zrobimy zadaszenie nad częścią kojca.

Posted

Dzisiaj u nas leje, więc pewnie Barry ma błoto po kolana. W przyszłym tygodniu postaram się znaleźć wolne popołudnie i pojadę zorientować się co do żwiru który chcemy wysypać w kojcu. Woda będzie przez niego przelatywać i Barry nie będzie miał w kojcu bajora.

• 2 weeks later...
Posted

W całym kraju leje, niedługo będzie chyba trzeba zacząć budować arkę... martwię się o Barrusia - był pomysł na zadaszenie czy wysypanie żwirku w jego kojcu, ale nie wiem, czy przeszedł do fazy realizacji? Ja podtrzymuję deklarację, że mogę cześć kosztów pokryć.

Posted

Ghanima napisał(a):
W całym kraju leje, niedługo będzie chyba trzeba zacząć budować arkę... martwię się o Barrusia - był pomysł na zadaszenie czy wysypanie żwirku w jego kojcu, ale nie wiem, czy przeszedł do fazy realizacji? Ja podtrzymuję deklarację, że mogę cześć kosztów pokryć.

No niestety nie. Ja nie mam teraz auta, musze poczekać aż wróci z warsztatu.

Posted

Agata69 napisał(a):
No niestety nie. Ja nie mam teraz auta, musze poczekać aż wróci z warsztatu.

Jakby co, to wiecie, jak mnie znaleźć :p Barry, buziaczki w mokrego (zapewne) pyska :calus:

Posted

Nie wiem czy to coś da. To podbijanie mam na myśli.
Mam już auto. U nas na szczęście piękna pogoda , więc Barry ma sucho. Załątwiłam mu nową budę , trzeba tylko przewieźć i ocieplić styropianem. Jutro pojadę w sprawie tego żwirku.

Posted

Agata69 napisał(a):
Nie wiem czy to coś da. To podbijanie mam na myśli.
Mam już auto. U nas na szczęście piękna pogoda , więc Barry ma sucho. Załątwiłam mu nową budę , trzeba tylko przewieźć i ocieplić styropianem. Jutro pojadę w sprawie tego żwirku.

Wiadomości o budzie bardzo pozytywne, o żwirku też. A podbijać będę, nadzieję trzeba mieć!

Posted

Dzisiaj byliśmy we dwoje na spacerku. barry naprawdę pięknie wyglada, jest bardzo zadbany przez Tamarę i jej mamę, czapki z głów. Ma piękną sierśc, gęstą , wyczesana, w kojcu czyściutko.
Barry jest uparciuchem, jak chce iść w jakimś kierunku to upiera się jak osioł. Poza tym to fajny , miły pies. I samotny niestety.