Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']znalazłam co takiego -może ktoś zna Łodź i dopasuje ulice do okolicy
ul. Wojska Polskiego 150 ul. Obywatelska 65
ul. Zachodnia 21
ul. Broniewskiego 2 (pawilon 4)
ul. Retkińska 80
ul. Bartoka 47A
ul. Wici 87A (przy Rojnej)

jeżeli to odnośnie tej firmy to to sa punkty sprzedaży w Łodzi a sama firma znajduje sie na ul Suchej w Rąbieniu

tu jest lokalizacja firmy www.oknarabien.pl/lokal.htm

Posted

znalazłam co takiego -może ktoś zna Łodź i dopasuje ulice do okolicy
ul. Wojska Polskiego 150 ul. Obywatelska 65
ul. Zachodnia 21
ul. Broniewskiego 2 (pawilon 4)
ul. Retkińska 80
ul. Bartoka 47A
ul. Wici 87A (przy Rojnej)

Posted

teqquila napisał(a):
To jest miedzy Rabieniem a Konstantynowem Łodzkim w sumie tez miedzy Rabieniem a Zlotnem wiec on w tej okolicy ciagle jest . tzreba bylo mowic ze to okno plast jest :)

teqquila a ja mieszkam jakieś 500 od Was wiec skąd mogłam wiedzieć ;)
jedyne co wiem to to co w necie wyszukam

wczoraj było info od Aleksandra73 ok 13 że ktos widział tam psa ... luka1 podaje że ktos go tam widział też w tych godzinach - więc moze jednak należy "skierować" tam wszystkie siły

dzwoniłam do P.Andrzeja ale nie jest w zasiegu nie mogę sie dodzwonić

Posted

rozmawiałam z P. Andrzejem właśnie w tej chwili ... Spajki pokazał że zyje i znowu uciekł

nie daje do siebie podejść - potrzebna jest jakaś cioteczka z sunią najlepiej !!!!!!

Posted

Spajki pokazał że zyje i znowu uciekł
nie daje do siebie podejść - potrzebna jest jakaś cioteczka z sunią najlepiej !!!!!!

czy któraś z miejscowych cioteczek może podjechać do P.Andrzeja ze swoją/swoim psiakiem ???
może w ten sposób uda się pojmać tego małego drania ?!

Posted

Aleksandra73 napisał(a):
:multi::multi: no to super ,mam nadzieję że da się pojmać.....

z tym będzie duży problem ... on jest przerażony i nie daje podejść do siebie ani kroku
jak zobaczył P.Andrzeja wyciął jak strzała w stronę lasu
P. Andrzej wystawił miskę z jedzeniem w miejsce gdzie pojawił się Spajki
Mam nadzieję ze Aga dotrze tam szybko i w jakiś sposób że tak powiem "na suczkę" uda jej sie doprowadzić małego w miejsce gdzie będzie można go złapać

Posted

Saint może jakaś wskazówka co z tym małym robić jeżeli uda się go wogóle złapać ?

jako pierwsza zobaczyła Spajkiego żona P.Andrzeja ale jej tez nie dał podejść .... on się bardzo boi chyba nawet własnego cienia

Posted

fioneczka napisał(a):
on się bardzo boi chyba nawet własnego cienia

dlatego żałuję, ze nie dalismy mu więcej czasu na terapię w dt gdzie szybko (wręcz błyskawicznie) się otwierał przy innych psach...

trzymam kciuki zeby Aga szybko się pojawiła i żeby Spajki podszedł do suczek...Aga ma duze doswiadczenie z bullowatymi i psy do niej lgną, wiec moze i Spajki wyluzuje (oby)

Posted

[quote name='rufusowa']dlatego żałuję, ze nie dalismy mu więcej czasu na terapię w dt gdzie szybko (wręcz błyskawicznie) się otwierał przy innych psach... quote]

ja tez myślałam ze Spajki dostanie więcej czasu u LILUtosi

ale nie ma co roztrząsać ... teraz jeśli Aga poradzi sobie ze złapaniem Spajkiego trzeba myśleć co dalej

przede wszystkim czy P.Andrzej będzie chcaił mieć go u siebie ... czy nie będzie się bał że Spajki znowu ucieknie

Posted

o matko..toz to watek prawie ze sensacyjny..co zajrze to emocje wzrastaja:razz:
trzymam kciuki za schwytanie gamonia - czy on jest kastrowany? mysle ze jesli nie to chyba trzeba go ciachnac zeby wyeliminowac chec do ucieczek
a swoja droga to niezle z niego ziolko...zwial na dwa dni :mad:i wrocil czyli mial ochote na jakies nowe wrazenia:p

Posted

a nie da się zwabić za ogrodzenie na jakiegoś smaczka ...na żarełko ?? otworzyć furtkę i wycofać gdzieś gdzie w razie czego można zamknąć mu drogę ucieczki a żeby nie czuł się osaczony :razz::razz:

Posted

Alicja ,ja ekspertem to nie jestem ,ale obawiam się że Spajki nawet zwabiony do 'zagrody" szybko sobie z nią poradzi ....Obawiam się,że ta ucieczka również nie wyjdzie mu na dobre , i psisko może wrócić do stanu przed wzięciem go do DT . Mam też pewne obawy czy pies nie będzie próbował następnych "wycieczek" .... Ale teraz najważniejsze aby już był w domu nie odchodzę już od kompa...:oops:

Posted

KarolaA napisał(a):

Przypominam delikatnie, że najważniejsze jest tutaj dobro Spajka na nie Pana Andrzeja :shake:

źle zrozumiałaś moją wypowiedź
oczywiście ze Spajki jest najważniejszy

Posted

przede wszystkim czy P.Andrzej będzie chcaił mieć go u siebie ... czy nie będzie się bał że Spajki znowu ucieknie[/quote]

Przypominam delikatnie, że najważniejsze jest tutaj dobro Spajka a nie Pana Andrzeja :shake: Pan Andrzej sobie poradzi a za Spajka my podejmujemy decyzję.... i musi być ona optymalnie dobra dla małego...

Posted

kurka wodna ...tu naprawdę trzeba teraz determinacji aby go wciągnąć do domu .... bestialsko z pętlą ...ale to trauma dla psa :-(...podpełzać ze smaczkiem ...tylko czy da się zapiąć w cokolwiek .... współczuję tym którzy teraz tam są i muszą sobie z tym poradzić , bo cały czas jest możliwość że gostek znów nawieje :cool1:
Aleksandra ja też nie expert ;) tak se głośno klikam .... kilometrów setki nas dzielą :razz:

Posted

Siadac na trawie w poblizu, z dobrymi kawalkami kielbaski, cmokac na psiura, i mowic caly czas spokojnym kojacym glosem. Znizenie sie do poziomu psa w takich sytuacjach to rzecz bardzo wazna. Powodzenia dla wabikow.