Jump to content
Dogomania

Rico - teraz Kaj! redcat mówi, że już go nie odda :) Kaj ma DS!

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mówiąc "sylwetka" miałam na myśli właśnie to, że jest chudy :eviltong:

aaaa, jaki on pocieszny! haha
a kobieta pozostała nieczuła ;)

Posted

hahaha coz za wymowna mina

"on jest tylko MÓJ! trzymajcie się lepiej z daleka bo go nie oddam:diabloti:"

Jej mina mowi- "Jak go zaraz ode mnie nie zabierzesz to mu zrobię kuku" :diabloti: ale musze przyznac, ze Saska jest bardzo cierpliwa i codziennie znosi takie zaczepki :) Musze jeszcze zrobic fotki jak Kaj przynosi swoja szmatke, ktora ma do gryzienia i przeciagania sie, kladzie ja Sasie na glowie i czeka az ona to zlapie w zeby i sie z nim pociaga :evil_lol:

Posted

redcat napisał(a):
KAJ MA DOM!
Doszlismy do wniosku, ze nie mozemy go juz nikomu oddac. On nas kocha, a my kochamy jego. I tyle... ;)

Redcat, wspaniała decyzja:multi:, Kaj nie mógł lepiej trafić:loveu:

Byłam wtedy w azylu, jak zabierałas go na dt, a dziś w tym samym boksie siedzi nowy bullowaty, taki rudy jak Kaj, może ciut jaśniejszy:-(

Posted

o ranyyyyy! okropnie się cieszę, naprawdę wspaniała wiadomość,
to był cud, że akurat jego wypatrzyliście i wzięliście, a teraz zostaje na stałe.... :multi::loveu::loveu:

Posted

w wolnej chwili zapraszam Cie do azylu w celu podpisania stalej umowy adopcyjnej, w sumie potrzebny jest tylko Twoj podpisik na nowym druczku bo dane mamy na umowie rodziny zastepczej:)

kurcze ale radocha-serdeczne dzieki:)

Posted

Wolnych chwil mam obecnie zdecydowanie za duzo, tylko musze sobie autko skombinowac :)

A tu dwie fotki Kaja, ktore mi sie strasznie podobaja. Wyszedl na nich troche "wiekszy" niz w rzeczywistosci :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

o matko, ale ja jestem nie na czasie :/

Ty, redcat, serio go zatrzymacie? :) wow, nie spodziewałam się

to cudownie :loveu::loveu::loveu: nie mogę...

aż przeczytam jeszcze raz :-o

Posted

No zatrzymujemy, zatrzymujemy ;)

Taki z niego wariat, ze pasuje do rodziny :diabloti:

P.s.
Poza tym to Kaj nas wybral :oops:- on by z nikim obcym nie poszedl.

Posted

powiem szczerze, że chyba wiem o co chodzi. Kaj, jak był jeszcze Rico, to była taka trochę ciapa, trochę dziecko alkoholika ;) raczej typ wrażliwca

naprawdę fajnie, że z Wami został.

teraz w boksie Rico siedzi Julek - bardzo ładny :) ale okropnie smutny, jak Rico kiedyś:

a obok niego siedzi Bodzio :) charakterem też przypomina Rico, tylko dominator. i fizycznie bardziej byczek ;)

Posted

Kurde ale sie tu dzialo jak mnie nie bylo :crazyeye:

Szkoda, ze na inny temat...

A co u nas...

Kaj ma sie swietnie, wazy w chwili obecnej niecale 21kg i mniej wiecej taka wage zamierzamy utrzymac (ewentualnie troche wiecej zarelka bede mu dawac jak przyjda mrozy). Staje sie mala kupka miesni, ktora jak wpadnie niechcacy w nogi to przewraca :diabloti: Na spacerkach do lasu (o ile tylko dopisuje pogoda) spotyka sie prawie codziennie ze swoim kolega Setim- seterem irlandzkim i kolezanka Isa- wyzlem wegierskim. Smiesznie razem wygladaja, bo wszystkie sa rude i gina na tle opadnietych lisci. Zachowanie Kaja w domu jest na chwile obecna bez zarzutow (poza napadami ADHD podczas ktorych przesuwa dywany i przewraca krzesla :diabloti:). Na spacerach jednak musimy nadal zwracac uwage na "nietypowych" ludzi, poniewaz Kaj takowych nie lubi i namietnie obszczekuje- np. zgarbiona, kustykajaca staruszke ubrana w wielki plaszcz do kostek, ochroniarzy ubranych na czarno i w czarnych czapkach, panie w pelerynkach i ponczach powiewajacych na wietrze itp.

Posted

Kochani - załóżcie sobie osobny wątek, tam sobie dyskutujcie do woli - to jest wątek Rico, nie zaśmiecajcie go kłótniami na temat innego psa ;)

Pozdrawiam
Saint.

Posted

[quote name='redcat']np. zgarbiona, kustykajaca staruszke ubrana w wielki plaszcz do kostek, ochroniarzy ubranych na czarno i w czarnych czapkach, panie w pelerynkach i ponczach powiewajacych na wietrze itp.[/QUOTE]

ooo mój Diego też takich uwielbia :cool1: szczególnie wieczorami

a nowe foty są? :cool3:

Posted

[quote name='doddy']Ola, zacznij go karmić lepiej. :eviltong:
Jest chudy jak pies ze schroniska. :diabloti:[/QUOTE]

Ja Ci dam :angryy::diabloti: Chlopak wazy juz cale 20,7kg :cool1::razz:

A w chwili obecnej tuczymy go na zime, bo jak wieje mrozny wiatr to Kaj probuje przed nim uciekac i wyrywa rece :diabloti:

• 4 weeks later...