mru Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 mówiąc "sylwetka" miałam na myśli właśnie to, że jest chudy :eviltong: aaaa, jaki on pocieszny! haha a kobieta pozostała nieczuła ;) Quote
agaga21 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img203.imageshack.us/img203/6484/dsc0025kopia.jpg "on jest tylko MÓJ! trzymajcie się lepiej z daleka bo go nie oddam:diabloti:" Quote
redcat Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 hahaha coz za wymowna mina "on jest tylko MÓJ! trzymajcie się lepiej z daleka bo go nie oddam:diabloti:" Jej mina mowi- "Jak go zaraz ode mnie nie zabierzesz to mu zrobię kuku" :diabloti: ale musze przyznac, ze Saska jest bardzo cierpliwa i codziennie znosi takie zaczepki :) Musze jeszcze zrobic fotki jak Kaj przynosi swoja szmatke, ktora ma do gryzienia i przeciagania sie, kladzie ja Sasie na glowie i czeka az ona to zlapie w zeby i sie z nim pociaga :evil_lol: Quote
redcat Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 KAJ MA DOM! Doszlismy do wniosku, ze nie mozemy go juz nikomu oddac. On nas kocha, a my kochamy jego. I tyle... ;) Kostek jakich formalnosci musimy dopelnic, zeby Kaj byl pelnoprawnie nasz? P.s. tu sa nowe fotki Kaja http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=2913&start=60 Jest tego troche, wiec wrzucam link zeby tego nie kopiowac. Widac jak chlopak nabiera powoli masy i miesni :) Quote
bumel Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 redcat napisał(a):KAJ MA DOM! Doszlismy do wniosku, ze nie mozemy go juz nikomu oddac. On nas kocha, a my kochamy jego. I tyle... ;) Redcat, wspaniała decyzja:multi:, Kaj nie mógł lepiej trafić:loveu: Byłam wtedy w azylu, jak zabierałas go na dt, a dziś w tym samym boksie siedzi nowy bullowaty, taki rudy jak Kaj, może ciut jaśniejszy:-( Quote
andzia69 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 bardzo się cieszę!:multi::multi::multi: to jedyna dobra wiadomość w tych ostatnich dniach:-( Quote
pidzej Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 o ranyyyyy! okropnie się cieszę, naprawdę wspaniała wiadomość, to był cud, że akurat jego wypatrzyliście i wzięliście, a teraz zostaje na stałe.... :multi::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 w wolnej chwili zapraszam Cie do azylu w celu podpisania stalej umowy adopcyjnej, w sumie potrzebny jest tylko Twoj podpisik na nowym druczku bo dane mamy na umowie rodziny zastepczej:) kurcze ale radocha-serdeczne dzieki:) Quote
redcat Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wolnych chwil mam obecnie zdecydowanie za duzo, tylko musze sobie autko skombinowac :) A tu dwie fotki Kaja, ktore mi sie strasznie podobaja. Wyszedl na nich troche "wiekszy" niz w rzeczywistosci :cool1: Quote
mru Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 o matko, ale ja jestem nie na czasie :/ Ty, redcat, serio go zatrzymacie? :) wow, nie spodziewałam się to cudownie :loveu::loveu::loveu: nie mogę... aż przeczytam jeszcze raz :-o Quote
redcat Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No zatrzymujemy, zatrzymujemy ;) Taki z niego wariat, ze pasuje do rodziny :diabloti: P.s. Poza tym to Kaj nas wybral :oops:- on by z nikim obcym nie poszedl. Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 powiem szczerze, że chyba wiem o co chodzi. Kaj, jak był jeszcze Rico, to była taka trochę ciapa, trochę dziecko alkoholika ;) raczej typ wrażliwca naprawdę fajnie, że z Wami został. teraz w boksie Rico siedzi Julek - bardzo ładny :) ale okropnie smutny, jak Rico kiedyś: a obok niego siedzi Bodzio :) charakterem też przypomina Rico, tylko dominator. i fizycznie bardziej byczek ;) Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 muszę się zorientować, ale chyba nie ja je dopiero wczoraj zobaczyłam :) Quote
redcat Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kurde ale sie tu dzialo jak mnie nie bylo :crazyeye: Szkoda, ze na inny temat... A co u nas... Kaj ma sie swietnie, wazy w chwili obecnej niecale 21kg i mniej wiecej taka wage zamierzamy utrzymac (ewentualnie troche wiecej zarelka bede mu dawac jak przyjda mrozy). Staje sie mala kupka miesni, ktora jak wpadnie niechcacy w nogi to przewraca :diabloti: Na spacerkach do lasu (o ile tylko dopisuje pogoda) spotyka sie prawie codziennie ze swoim kolega Setim- seterem irlandzkim i kolezanka Isa- wyzlem wegierskim. Smiesznie razem wygladaja, bo wszystkie sa rude i gina na tle opadnietych lisci. Zachowanie Kaja w domu jest na chwile obecna bez zarzutow (poza napadami ADHD podczas ktorych przesuwa dywany i przewraca krzesla :diabloti:). Na spacerach jednak musimy nadal zwracac uwage na "nietypowych" ludzi, poniewaz Kaj takowych nie lubi i namietnie obszczekuje- np. zgarbiona, kustykajaca staruszke ubrana w wielki plaszcz do kostek, ochroniarzy ubranych na czarno i w czarnych czapkach, panie w pelerynkach i ponczach powiewajacych na wietrze itp. Quote
Saint Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kochani - załóżcie sobie osobny wątek, tam sobie dyskutujcie do woli - to jest wątek Rico, nie zaśmiecajcie go kłótniami na temat innego psa ;) Pozdrawiam Saint. Quote
mru Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='redcat']np. zgarbiona, kustykajaca staruszke ubrana w wielki plaszcz do kostek, ochroniarzy ubranych na czarno i w czarnych czapkach, panie w pelerynkach i ponczach powiewajacych na wietrze itp.[/QUOTE] ooo mój Diego też takich uwielbia :cool1: szczególnie wieczorami a nowe foty są? :cool3: Quote
redcat Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Troche nowych fotek jest ;) Te z seterem sa najnowsze :) z wczoraj :) Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wepchne sie po cichutko z takim malym ofikiem i prosba o odwiedznie Miszki :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/ Quote
doddy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ola, zacznij go karmić lepiej. :eviltong: Jest chudy jak pies ze schroniska. :diabloti: Quote
redcat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='doddy']Ola, zacznij go karmić lepiej. :eviltong: Jest chudy jak pies ze schroniska. :diabloti:[/QUOTE] Ja Ci dam :angryy::diabloti: Chlopak wazy juz cale 20,7kg :cool1::razz: A w chwili obecnej tuczymy go na zime, bo jak wieje mrozny wiatr to Kaj probuje przed nim uciekac i wyrywa rece :diabloti: Quote
redcat Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie cierpie jak sie cos zmienia na Dogo, bo potem sie nie moge ogarnac :( U nas wszystko dobrze :) Chcialam wrzucic nowe fotki, ale nie umiem :( nie chca mi sie zaladowac. Przesylam wiec link do watku Kaja na amstaffowym forum http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=48&t=3286&start=20 Quote
Recommended Posts