togaa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jolek68 napisał(a):wiesz togaa ma już tak duży zwierzyniec :crazyeye: nie wiem jak ona daje radę :evil_lol: Te 32 łapy to policzyłam na zapas z Gwiazdeczką...Bez niej nawet nie ma takiego tłoku...;) Oczywiście że odpowiedzialny domek stały byłby na cito potrzebny... Ja tylko chce odciążyć Budryska i pomóc malutkiej nabrać sil i zdrowia.... Obojętnie jak sie sprawy potoczą jadę zaraz po jakąś folie na podłogę/na to gazety/, jakies pudło po bananach żeby posłanko przy kaloryferze zrobic itp... Dziesięć lat nie było w moim domu szczeniula... Przygotowania jak do porodu....:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 może byc problem ze spaniem w kartonie mała śpi w łóżku :evil_lol: kurczaczka zjadła pije oczywiście z miski Portosa pieszczoszka z Niej straszna najlepsze jest jak przechodzi pod łapkami Kociaków malutki szkrabuś :loveu: Quote
Soema Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jolek68 napisał(a):czyli jakiś domek chce Soema :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśli będą kochać, karmić to mogę się zastanowić.. :eviltong: To pewnie jakiś dzięcioł z Cafeanimal bo ja wystawiam psiaki pod tym nickiem..:lol: Quote
togaa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mała śpi w łóżku??? Nie ma sprawy.... Wprawdzie do mojego już sie nie dopcha.../U mnie jak tylko jedno wlezie, zaraz całe stado rusza.Wszystkie albo nikt/ ale w pokoiku Gwiazdeczki jest wielkie łoże ....Może byc tylko moje i jej.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Togaa!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
peate Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no ja też nie wierzę :crazyeye: już prędzej podejrzewałabym togę o przygarnięcie na dt szpicusia bez oka, a tu taka niespodzianka :crazyeye: ale dla Gwiazdeczki to na pewno lepiej, że nie będzie musiała tak daleko jeździć z tym mostkiem :roll: a i zamojskie psinki się ucieszą :cool3: tak więc i dla togi i dla soemy wielkie podziękowania :Rose: aha, no i dla Budryska i Portoska oczywiście też :Rose: Quote
togaa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 dobra...dobra.... peate, pinczerka...mam nadzieje że będziecie czasem przychodziły zmieniać małej pieluszki..???:razz: A tak na serio to ja sie tak samo małą zachwyciłam jak peate.Nawet wysłałam jej zdjęcie znajomym szukajacym psa,ale nie zaskoczyli.. Nie przypuszczałam że spotka to maleństwo tyle cierpienia... A mamusi Gwiazdeczki żal mi strasznie! Cudnie by było gdyby obie trafiły do jednego domku, Quote
peate Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 togaa napisał(a): A mamusi Gwiazdeczki żal mi strasznie! Cudnie by było gdyby obie trafiły do jednego domku, zgadzam się! tym bardziej, że mamusia tam w schronie podobno strasznie tęskni za małą :-( Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 wydaje mi się,że operacja nie będzie konieczna Gwiazdeczka ma apetyt,kurczaczek bardzo smakuje :) chodzi po wszystkich kątach,wszystkiego ciekawa pakuje się co chwilę na kolanka musi pamietać,że zrobiono Jej krzywdę bo na każdy gwałtowny ruch reaguje piskiem :( Quote
wellington Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ale w pokoiku Gwiazdeczki jest wielkie łoże ....Może byc tylko moje i jej.... Szkrabek polamany bedzie mial wlasny pokoj i wlasne loze , do ktorego bedzie toge zapraszal :loveu:. Toge i reszte psow, ktore beda wyly i piszczaly pod drzwiami szkrabka :eviltong: Quote
Soema Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zdrowiej Gwiazdeczko ! Jedno z maleństw, które miało do mnie przyjechać jest już za TM :placz: Quote
Mija Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Togaa, jestem pełna podziwu.....:loveu::iloveyou: Quote
Klaudus__ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mogę laluni porobić kilka ogłoszeń jak chcecie ... Quote
peate Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Soema']Zdrowiej Gwiazdeczko ! Jedno z maleństw, które miało do mnie przyjechać jest już za TM :placz: bidulek mały :candle: mam nadzieję, że to nie to słodkie maleństwo z tym oryginalnym noskiem :shake: Quote
Soema Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 peate napisał(a):bidulek mały :candle: mam nadzieję, że to nie to słodkie maleństwo z tym oryginalnym noskiem :shake: :placz::placz: ta ...:placz::placz: (*) Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 tak mi przykro :placz: a już mógł mieć tylko lepiej :placz: Quote
BUDRYSEK Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Gwiazdeczka była wczoraj u weta i nie jest za dobrze dziąsełka ma przerazliwie białe!!!:( dostała leki podaję Jej scanomune jest jeszcze odwodniona-chociaz sama je pije nie jest apatyczna chodzi po domu,zaczepia kicory udało pobrac się troszke krwi-wieczorem będzie morfologia wenflonu nie da się wbić-dostała kroplówkę pod skórę dzisiaj znowu wet rano mała wciupała kurczka kreciora ma trochę luznego ale nie ma biegunki trzymajcie kciuki za małą!!! Quote
Soema Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Trzymamy ! Ona już bez robaków? Wymarzło się maleństwo, głodowało.. W czas zareagowałyście, musi być dobrze :) Quote
jolek68 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 takie maleństwa to tylko kochać :loveu: ile jeszcze muszą wycierpieć :-( Quote
Recommended Posts