BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 mam wczorajsze wyniki retikulocyty-było 5 promili jest 24 prom.tzn ze szpik pracuje :) hematokryt-było 11,4 jest 13,1 hemoglobina-było 3,7 jest 4,0 leukocyty-16,8 erytrocyty-2,16 białko całkowite jest niskie ogólnie wyniki biochemii w miarę dobre 2,3 razy w tyg.Gwiazdeczka musi miec podany intrawit nie jest zle na razie zapominamy o transfuzji Quote
Soema Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 BUDRYSEK napisał(a): na razie zapominamy o transfuzji :multi::multi: dzielna mała :) Quote
togaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Uffff.... czyli idzie ku dobremu...!!! Budrysku, mała ma "nagotowane".Jak sie spotkamy to podam.... Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 togaa napisał(a):Uffff.... czyli idzie ku dobremu...!!! Budrysku, mała ma "nagotowane".Jak sie spotkamy to podam.... oki dzięki :loveu: wetka mówi ze wyniki swiadcza o wycieńczeniu organizmu a mała szaleje z gadziorami Quote
Mija Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Od początku te wyniki za nic nie pasowały mi z tym szaleństwem...!Pisałaś że, mała je i szaleje.I niech tak będzie nadal a wszystko skończy się pomyślnie. Togaa,grzej już łóżeczko.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Mija napisał(a):Od początku te wyniki za nic nie pasowały mi z tym szaleństwem...!Pisałaś że, mała je i szaleje.I niech tak będzie nadal a wszystko skończy się pomyślnie. Togaa,grzej już łóżeczko.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wetka tez nie mogła w to uwierzyć :roll: i chyba dalej nie wierzy?:evil_lol: Quote
togaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja sie tak strasznie bałam że ja ja wezme a ona mi umrze...:-( Quote
Mija Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 togaa napisał(a):Ja sie tak strasznie bałam że ja ja wezme a ona mi umrze...:-( Togaa, u Ciebie to niemożliwe.Ty byś nawet umarłego wskrzesiła.:razz: Quote
Lilmo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wspaniałe wieści. Przyznam szczerze, w po poprzednich wynikach wstrzymałam oddech i bałam się najgorszego, a tutaj proszę, maleństwo wraca do formy :loveu:Teraz już będzie tylko lepiej! Quote
jolek68 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 bo ciocia Bydrysek zadbała o dobre odżywianie(razem z ciocią togaą:evil_lol:) to i wyniki się poprawiły :multi: tak się bałam, ale widzę że duża poprawa ;) Quote
akzs Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dobrze że wyniki lepsze :) Czytałam historię małej... smutne strasznie... ale są na szczęście wspaniałe cioteczki które się nią zajęły :) Quote
peate Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 nie daj się maluka psinko ... a może .. kocinko? ;) jak ta idzie małej nauka kocich nawyków? Quote
jolek68 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 bo te zwierzaki jakieś takie fajne są :evil_lol: moja kicia ma wiele psich nawyków :evil_lol: Quote
togaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Budryska nie ma dzisiaj...nie wiadomo co u "kocinka"??? Quote
BUDRYSEK Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 togaa napisał(a):Budryska nie ma dzisiaj...nie wiadomo co u "kocinka"??? u "Kocinka" wszystko ok mała rośnie,apetyt w miarę grzecznie śpi w łóżeczku całą noc uwielbia ciągnąć Rodzynka za uszka :) bo tylko do niego dosięga ;) Quote
Atkaaaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Świetnie! Ona dalej szuka domy czy zostaje w DT?:cool3: Quote
BUDRYSEK Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Atkaaaa napisał(a):Świetnie! Ona dalej szuka domy czy zostaje w DT?:cool3: szuka DS sa pytania o mała ale musimy miec pewność ze jest juz wszystko ok Quote
jolek68 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 BUDRYSEK napisał(a):szuka DS sa pytania o mała ale musimy miec pewność ze jest juz wszystko ok czyli nadal jest leczona :shake: Quote
jolek68 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 to jak Gwiazdeczka nie szuka już dt a ds to może zmienić tytuł wątku i banerek ;) Quote
Mija Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Togaa, jak tak dalej pójdzie to będziesz musiała się smakiem obejść i poszukać sobie kogoś innego do łóżeczka....hi,hi,hi.Za długo się decydujesz:evil_lol: Gwiazdeczka da Ci kosza:eviltong: Quote
togaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Juz mi dała...!!!:cool3: Budrysek ani mysli mi dac Gwiazdeczki...Kochają sieę!!!! A ja tylko od czarnej roboty...przy garach....:mad: Ale Cioteczki Kochane! !! Gwiazdeczka żyje, idzie ku dobremu ale długi w lecznicy straszne.....!!! Nic jeszcze za Gwiazdeczke nie jest zapłacone... Pomocy!!! Quote
togaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A leczenie malutkiej jeszcze trwa....!!!! W lecznicy jest jeszcze ciężko chora Sara a wczoraj Budrysek przywiozła takie psie nieszczęście::-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lolek-po-wypadku-ma-zlamany-kregoslup-zbieramy-na-operacje-132968/ Każda złotówka bardzo potrzebna..... Quote
jolek68 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 togaa napisał(a):A leczenie malutkiej jeszcze trwa....!!!! W lecznicy jest jeszcze ciężko chora Sara a wczoraj Budrysek przywiozła takie psie nieszczęście::-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lolek-po-wypadku-ma-zlamany-kregoslup-zbieramy-na-operacje-132968/ Każda złotówka bardzo potrzebna..... ja finansowo ostatnio wysiadłam :shake: za dużo mnie leczenie moje kosztuje i nie mam jak pomóc :-( Quote
Recommended Posts