MartynaP Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jolek68 napisał(a):e tam, pisz pisz :eviltong: może maleństwo szybciej domek znajdzie ;) gorzej jak ktos zajrzy powie:ale wariatki-nie biore :roll: Quote
jolek68 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ludzie z poczuciem humoru żyją dłużej ;) to i psy też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 MartynaP napisał(a):gorzej jak ktos zajrzy powie:ale wariatki-nie biore :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
xmartix Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wpisuję się do Gwiazdeczki pewnej pani podoba się Gwiazdeczka. nie napisałam tylko, że Gwiazdeczka wymaga leczenia (mostek), w każdym razie domek nie sprawdzony jeszcze, w nast tygodniu wybieram się tam na wizytę przedadopcyjną i zobaczę co i jak. Quote
Klaudus__ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Miałam Babkę zainteresowaną Gwiazdeczką. Tylko miałam teraz trochę mało czasu i jeszcze się z Nią nie umówiłam, ale to w sumie byłoby niedaleko ode mnie - miałabym Ją w miarę na oku. Jak dzisiaj będę miała chwilę to po południu tam zadzwonię. Biedactwo... Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Gwiazeczka ma wszystkie objawy przeziębienia dalej dostaje kroplówki nawet nie tknęła mięsnego conva byc może nie trzeba będzie składać mostka wetka mówi,że teraz Ją boli ale w przyszłości nie powinien przeszkadzać to złamanie nie jest do środka tylko na zewnątrz a... i nie było jeszcze kreciorka :( Quote
Soema Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pewnie ze stresu.. :roll: ile te maleństwa muszę od samego początku przechodzić :-( Biedne.. Quote
halbina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 chyba się zapłączę... jak tylko jakieś maleństwo zwróci moją uwagę, to okazuje sie, że potrzebuje pomocy... i że cierpi... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 xmatrix pisała też o jakiejś chętnej na szczeniaka, nie wiem, czy tu zaglądała bo nie miałam jak przeglądnąć całego wątku. Biedna Gwiazdeczka, dlaczego tyle musiało ją spotkać na samym początku życia.... :-( Quote
xmartix Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 tak, śledzę wątek, jak będę na wizycie w nast tyg to dopowiem co u Gwiazdeczki się dzieje, ale czekałam że może się wyjaśni co z tym mostkiem, żeby wiedzieć co mówić :) Quote
peate Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no nie! to słodkie oryginalne maleństwo :placz: ja byłam wręcz pewna, że ona ze znalezieniem domku nie będzie miała żadnego problemu :roll: a tu takie nieszczęście :shake: szkoda tylko, że nie udało się jej zabrać do lecznicy razem z mamusią :roll: mała pewnie czuła by się bezpieczniej, a tak teraz obie za sobą tęsknią, no ale rozumiem, że to koszta i niepewne domki :roll: ciężko :-( Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-rozne-na-zywieckie-psiaczki-do-02-03-09-do-godz-22-00-a-132160/#post11844529 Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/porcelana-dla-malenkeij-gwiazdeczki-z-c-do-27-02-a-132169/#post11844966 Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Soema']Dziewczyny kiedy będzie wiadomo, czy DT potrzebny? Mój konkretnie :oops: na tą chwilę jest potrzebny :lol: jutro będę wiedziała jak będzie przebiegało dalsze leczenie? i co z tym mostkiem? jezeli miałby byc operowany to na pewno nie w najblizszych dniach mam nadzieję,że nie będzie to konieczne! Quote
Soema Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dziewczyny kiedy będzie wiadomo, czy DT potrzebny? Mój konkretnie :oops: Quote
Soema Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Tak jak pisałam - ja od przyszłej niedzieli jestem w Krk. Chciałabym wiedzieć, bo tu padły jakieś propozycje domkowe, stałe i tymczasowe (Martynap?), bo jeśli nie Gwiazdeczka to jakaś zamojska bida, albo dwie przyjadą do mnie. Quote
MartynaP Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Soema napisał(a):Tak jak pisałam - ja od przyszłej niedzieli jestem w Krk. Chciałabym wiedzieć, bo tu padły jakieś propozycje domkowe, stałe i tymczasowe (Martynap?), bo jeśli nie Gwiazdeczka to jakaś zamojska bida, albo dwie przyjadą do mnie. ja gwiadeczki nie biorę niestety nie moge niemam weta w pobliżu Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Gwiazeczka ma wszystkie objawy przeziębienia dalej dostaje kroplówki nawet nie tknęła mięsnego conva byc może nie trzeba będzie składać mostka wetka mówi,że teraz Ją boli ale w przyszłości nie powinien przeszkadzać to złamanie nie jest do środka tylko na zewnątrz a... i nie było jeszcze kreciorka :( Czyli od góry :mad: Powiedz a mała była odrobaczana, może przez to problema z kuuuupa :shake: Quote
Kanzaj Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Biedactwo kochane, domku gdzie jesteś?... Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Domek dla tego cuda na pewno się znajdzie :) ale to jeszcze maleństwo.. i to takie biedne :roll: czekamy na wieści z lecznicy ... Quote
peate Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Soema']Tak jak pisałam - ja od przyszłej niedzieli jestem w Krk. Chciałabym wiedzieć, bo tu padły jakieś propozycje domkowe, stałe i tymczasowe (Martynap?), bo jeśli nie Gwiazdeczka to jakaś zamojska bida, albo dwie przyjadą do mnie. Soema coś tu piszesz o dwóch biedulkach .. może byłaby szansa na dt u Ciebie i dla Kropki, mamusi Gwiazdeczki? ona jest równie maleńka, a byłoby im raźniej :roll: bo podobno strasznie za sobą płaczą :-( Quote
Recommended Posts