Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 peate napisał(a):Soema coś tu piszesz o dwóch biedulkach .. może byłaby szansa na dt u Ciebie i dla Kropki, mamusi Gwiazdeczki? ona jest równie maleńka, a byłoby im raźniej :roll: bo podobno strasznie za sobą płaczą :-( Ja wiem.. :-( tylko są dwie sprawy. Jedna, że ja na DT biorę szczeniaki tylko, bo współlokatorka się boi dorosłych psów, pracuję nad nią, ale ona ma wyjątkowego pecha i już ją kilka razy pies ugryzł.. A dwa, że ja mam na tymczasie od 2 miechów Nancy (z mojego podpisu) i jest duży problem ze znalezieniem jej domku, poza tym nie wiem jakby to wyglądało.. Bo 2-3 szczeniaki już miałam u siebie, (żyją sobie u mnie w pokoju, latają po mieszkaniu) ale boję się trochę brac dorosłą sunię, bo nie wiem jak zareaguje. :roll: i ona i moja Nancy. Tym bardziej, że ona ze swoim dzieckiem by była.. Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Gwiazdeczka wyszła już z lecznicy czekamy do piątku i wtedy bedzie podjeta decyzja co z mostkiem? mała lepiej juz sie porusza jest jeszcze przeziebiona ale nic jeszcze nie zjadła i nie piła krecior był wczoraj jeżeli w pt okaże sie ze nie potrzeba operacji mała pojedzie na dt Quote
togaa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Budrysku! a gdzie jest teraz mała? Wróciła do mamusi? Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a może zaserwuj jej kurczaka z ryżem jak halbinka mAlutkiej ;), może przez mostek ma coś z żołądkiem :crazyeye: Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 togaa napisał(a):Budrysku! a gdzie jest teraz mała? Wróciła do mamusi? moj Portos teraz jest MAMUSIĄ ;) Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 to coś ciasno się zaczyna u Ciebie robić ;) to dla ilu maleńtasów Portos jest mamunia :evil_lol: Quote
togaa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No nie...!!!! Ciebie niedługo w domu widać nie bedzie spod zwałów psio-kocich....:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 togaa napisał(a):No nie...!!!! Ciebie niedługo w domu widać nie bedzie spod zwałów psio-kocich....:evil_lol: dlatego szybko trzeba Małej znalezc domek!!! Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To jaki teraz plan?:oops: Małej trzeba robić ogłoszenia o dom stały? O jakim DT piszesz? Przepraszam... ale muszę dać znać w zamojskim co i jak. Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Soema napisał(a):To jaki teraz plan?:oops: Małej trzeba robić ogłoszenia o dom stały? O jakim DT piszesz? Przepraszam... ale muszę dać znać w zamojskim co i jak. o Twoim DT :lol: nikt na razie nie pytra o mała potrzebne ogłoszenia i może lepiej nie pisac w nich o tym mostku? mam nadzieje ze nie bedzie poterzebna operacja? chodzi juz lepiej niz ostatnio Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aaa :lol: takie maleństwo, przy odpowiedniej opiece i dobrej karmie powinno szybko dojść do siebie. Dobrze, że szybko zareagowaliście, bo mogłoby być nieciekawie. Mogę ją wstawić na cafeanimal.pl (nie mam na razie czasu na inne:oops:) tylko, że jak znajdzie się w Metrze i zaczną dzwonić telefony, a nie będzie wiadomo co z mostkiem to co wtedy?:roll: Nie jestem wetem, suni też nie widziałam jeszcze. Więc nie wiem jak z tym mostkiem.. Ale na pewno jak pojawi się w Metrze, będzie miała ogromne zainteresowanie. Bo to unikalne cudo :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Soema wstaw prosze na cafeanimal :loveu: podaj kontakt do mnie: [email protected] tel 607 488 598 gg 120 57 32 jak będa konkretne oferty-to i z mostkiem sie dogadamy ;) Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gwiazdeczka - Zwierzaki - cafeanimal.pl wstawiłam ją, niestety tekst tu musi być krótki. Bo jeśli ogłoszenie zostanie wybrane i jest za długie to je skracają i czasem głupoty wychodzą i nie ma ważnych informacji. W piątek będzie dopiero wiadomo, czy ona przyjeżdża do mnie? Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Soema']Gwiazdeczka - Zwierzaki - cafeanimal.pl wstawiłam ją, niestety tekst tu musi być krótki. Bo jeśli ogłoszenie zostanie wybrane i jest za długie to je skracają i czasem głupoty wychodzą i nie ma ważnych informacji. W piątek będzie dopiero wiadomo, czy ona przyjeżdża do mnie? tak,w piatek wetka podejmie decyzję co z mostkiem jak bedzie ok to w weekend postaramy sie Ja przywiezć Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='wtatara']jest śliczna Wyjątkowo śliczna :loveu: zerknijcie tu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamojskie-malenstwa-do-adopcji-123719/index67.html#post11849639 sunia z rozszczepionym noskiem.. Piękna. Quote
BUDRYSEK Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Soema wielkie dzięki za chęć pomocy :loveu: ale w ostatniej chwili pojawił się dt bliziutko nas u naszej Kochanej togi :loveu: tak więc pomóz proszę zamojskim maleństwom będa miały dobrze u Ciebie Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 W takim razie polecam się na przyszłość :) i duuużo zdrówka dla tego Cuda :loveu: Quote
togaa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jestem..jestem... Odchucham malutką, oddmucham..... Naprawimy sunieczke i bedzie jak nowa ! Bedą wywary z giczy cielecej i gotowane jedzonko...Ta ciupina musi jeszcze jeść 4 x dziennie...!!! Tylko błagam Dziewczyny...!!!!! Jak maleństwo wydobrzeje pomóżcie szukać domku, nie zostawcie mnie z tym samej....:placz: Inaczej mam zapowiedzianą eksmisję: ja i 32 łapy...;) Quote
Soema Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 32 podzielić na 4... 8 zwierzów :cool1: :eviltong: To ja się nie dziwię, że Maleńka woli tam.. i te wywary,, i to żarełko :crazyeye: a mnie zaadoptujesz?:oops: Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ty za dużo możesz jeść :evil_lol: i togaa nie da rady z obiadkami ;) Quote
Soema Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 jolek68 napisał(a):Ty za dużo możesz jeść :evil_lol: Wypraszam sobie :roll: no dobra.. nie będę psiakom takiej miejscówy zajmować :eviltong: Oby Gwiazdeczka szybko do formy doszła :) Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 dostałam @ z pytaniem o pieska o imieniu Soema ;) ale w nast.@ było juz poprawione :) odpisałam,czekam na odp Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 wiesz togaa ma już tak duży zwierzyniec :crazyeye: nie wiem jak ona daje radę :evil_lol: Quote
jolek68 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 BUDRYSEK napisał(a):dostałam @ z pytaniem o pieska o imieniu Soema ;) ale w nast.@ było juz poprawione :) odpisałam,czekam na odp czyli jakiś domek chce Soema :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts