BUDRYSEK Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 GameBoy napisał(a):zaproponowałam pomoc finansową - nie ma żadnego odzewu, dlatego propozycję uważam za niepotrzebną uprzejmość nakazywałaby odpisac cokolwiek na mój post, nawet "spadaj" a po co od razu te nerwy? Quote
Alojzyna Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 trochę tu się mało dzieje :razz: Czy Gwiazdeczka mogłaby by być leczona? Czy opieracie się cały czas na tej pierwszej diagmozie, że "może z tym żyć"? A może warto by było udać się do spacjalisty? Zdrowy pies, szczególnie taki ładny, szybciej znajdzie dom niż kaleki ;) Quote
BUDRYSEK Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Alojzyna napisał(a):trochę tu się mało dzieje :razz: Czy Gwiazdeczka mogłaby by być leczona? Czy opieracie się cały czas na tej pierwszej diagmozie, że "może z tym żyć"? A może warto by było udać się do spacjalisty? Zdrowy pies, szczególnie taki ładny, szybciej znajdzie dom niż kaleki ;) a kto mówi ze jest kaleki? konsultowałam złamanie mostka z chirurgiem malej w niczym to nie przeszkadza śmiga po domu jak torpeda chetni juz sa na Małą czekam tylko na kolejne bad krwi zeby upewnic sie ze jest wszystko ok? a ze mało sie tu dzieje? wybacz,ale mam tez inne chore zwierzaki ktore wymagaja opieki jezdzenia po wetach itp jezeli cos byłoby nie tak z Małą napisałabym Quote
BUDRYSEK Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 bazarek dla Małej http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzinsy-szlafroczki-body-zegarek-na-polamana-gwiazdeczke-do-16-03-a-132816/#post11900402 Quote
halbina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nie tak łatwo jednocześnie zajmować się stadkiem zwierzaków, zwłaszcza chorujących albo szczeniaków i mieć jeszcze czas na focenie i codzienne rozkręcanie wątków... GameBoy, fajnie że znowu jesteś z nami! nie obrażaj się, proszę, wiesz przecież, jak to jest... Budrysku, napisz GameBoy, na pv, na jakie konto może wpłacić pieniążki... Quote
togaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 GameBoy napisał(a):zaproponowałam pomoc finansową - nie ma żadnego odzewu, dlatego propozycję uważam za niepotrzebną uprzejmość nakazywałaby odpisac cokolwiek na mój post, nawet "spadaj" GameBoy Kochana! jest dokładnie tak jak napisała halbina... Ja naprawde nie mam pojęcia jak Budrysek ogarnia życie zawodowe, dogo, dom zapsiony i zakocony ponad miarę... A..i jeszcze trzyma ręke na pulsie, codziennie wpadając do schronu... Jest niesamowita, uwierz mi!!!! A że czasem szorstka w obejsciu.. Cóż, taka jest i już, ale serce ma złote..!!!!;) Quote
GameBoy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tak tak ile razy to słyszalam :roll: kase juz przelalam nie obrazilam sie, nie jestem dzieckiem wiecej nie chce mi sie pisac, jak dla mnie EOT mam nadzieje, ze mala szybko wroci do zdrowia Quote
jolek68 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kochanemu BUDRYSKOWI się oberwało :mad: za to że nie jest maszyną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: GameBoy wiem że często pomagasz i chwała Ci za to :loveu: nie złość się ;) dziewczyny nie nadążają i dlatego tak się dzieje ;) Quote
GameBoy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ja naprawde sie nie gniewam, moze wrocmy do meritum watku :eviltong: ps. teraz to juz nie pomagam, odechcialo mi sie, kasa to jedyne na co mnie "stac" Quote
BUDRYSEK Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 za to mi sie odechciewa czytać niektóre wypowiedzi chce ktos pomóc to pomaga i tyle,bez zbędnych komentarzy mała kończy serię podawania intrawitu w nast tyg bad krw a propo operacji nawet gdyby musiała być to Małą trzeba wyciagnąć najpierw z anemii Quote
BUDRYSEK Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Gwiazdeczka własnie wróciła od weta całą drogę -30 km-grzecznie siedzi na kolankach :) waży 1,50 kg nie jest juz przerazliwie biała-nabiera kolorków :) w przyszłym tyg mamy przyjechac jeszcze na ostatnią dawkę intrawitu dostała drugą dawkę flubenolu na odrobaczenie kasiora od GameBoy dotarła dziekujemy! Quote
peate Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 miałam przyjemność poznać wczoraj Gwiazdeczkę i powiem Wam, że jest bardzo oryginalnym pieskiem :cool3: to wyjątkowe umaszczenie i taka przedłużona sierść ... jak była maleńka to była słodka, ale teraz .. jest po prostu prześliczna :loveu: i żadne ze zdjęć nie oddaje jej urody, na żywo jest po prostu cudna :loveu: ten mostek ani odrobinę jej nie przeszkadza, szaleje i psoci jak każdy szczeniak i jak słodko do tego merda ogonkiem :evil_lol: ma już dwa miesiące, a jest maleńka jak .. fretka ;) gdy Budrysek miała ją na spacerku pod kurtką i wystawał jej tylko łepek to w pierwszej chwili nawet jej zauważyłam :oops: a potem pomyślałam, że trzyma tam jakiegoś szczurka :evil_lol: ktoś kto ją adoptuje będzie miał wyjątkowo oryginalną przyjaciółkę :lol: Quote
Aleksandra. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Śliczna sunia. :loveu: Zakochałam się w jej spojrzeniu.. trzymam kciuki za wspaniały domek dla wspaniałego pieseczka. :-) Quote
Energy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A czy operacja małej będzie w ogóle potrzebna? Chyba tak jak złamane żebra powinno się samo zrosnąć. Mówili coś weci? Do góry sunieczko po domek:loveu::loveu::loveu: Quote
Talia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To trzymamy kciuki żeby Gwiazdeczka wróciła do zdrówka! BUDRYSKU, wysłałam Ci kilka rzeczy na bazarek. Daj znać jak dojdą. ;) Quote
BUDRYSEK Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Talia. napisał(a):To trzymamy kciuki żeby Gwiazdeczka wróciła do zdrówka! BUDRYSKU, wysłałam Ci kilka rzeczy na bazarek. Daj znać jak dojdą. ;) oki dzieki :) operacji nie będzie na szczęście Quote
AgusiaP Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Są może jakieś nowe informacje o mamusi tego maleństwa? Quote
BUDRYSEK Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ewcia1994dg napisał(a):Są może jakieś nowe informacje o mamusi tego maleństwa? mama po strylce jedzie do nowego domku Quote
wellington Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Gwiazda i Rodzynek :loveu: Rodzynek przy niej to smok-gigant , a podobno mniejszy od kota :crazyeye: Czy to moze inny Rodzynek ? Bo ten ma takie rude uszy :-o Quote
peate Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Rodzynek jakt rodzynek - jest tylko jeden jedyny w swoim rodzaju :p Quote
BUDRYSEK Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='wellington']Rodzynek przy niej to smok-gigant , a podobno mniejszy od kota :crazyeye: Czy to moze inny Rodzynek ? Bo ten ma takie rude uszy :-o bo jeszcze dzisiaj ich nie mył :diabloti: Quote
Energy Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 BUDRYSEK napisał(a):operacji nie będzie na szczęście To bardzo dobra wiadomość:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To super, że mamusia tej bidulki będzie miał domek mam nadzieję że stały a nie tymczasowy Quote
Recommended Posts