niteczka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Renata5 napisał(a): albo podczas jazdy w nocy samochodem krzyczy mężowi na cały głos 'uważaj ćma!',o mało nie doprowadzając chłopiny do zawału serca?:roll:...no kto? -Renatka:rolleyes: A my z córusią jeździmy zygzakiem, aby żabki nie przejechać. Że też policja jeszcze nas nie zgarnęła za nietrzeźwość:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 żabki i jeżyki... Wieczorna głaski dla Kubusia :) Quote
agata51 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 marysia55 napisał(a):i ode mnie też :lol: ( muszę uważać na literówki bo ta ......... Renatka5 ma sokole oko :-o Literówki to moja specjalność! Agatka siedzi u Dygusiowej i Kamyka, bo to jej dzieci są (chociaż Dygusiowa, to właściwie starsza ode mnie jest), ale nie dośpi, nie doje, a zajrzy tam, gdzie serducho zostawiła. Kurczę, ja dżdżownice w upalne popołudnia z chodnika na mokrą trawkę przenoszę. To pokuta za te wszystkie, com na haczyk wbijała, kiedy jeszcze mięsko żarłam i rybki lubiłam łowić. Kiedyś o wypadniętego z gniazdka wróbelka ledwo opierzonego się potknęłam. Zaniosłam do weta, spojrzał na mnie jak na idiotkę i kaszką manną kazał karmić. W końcu zawiozłam go do zoo. Pani w recepcji spojrzała na mnie jeszcze gorzej, przyjęła, a jakże, ale głowę daję, że na pożarcie jakiejś żmii go dała. Nie wybaczę jej tego do końca życia. Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale jaja,nikogo dzisiaj nie było u Kubusia:shake::mad: Poczekajta,wróci szefowa mafii,to się za Was weźmie:sg168::diabloti: Ja się czuję usprawiedliwiona z mojej przyszłej nieobecności,postaram się gdzieś dorwać komputer,ale nie wiem czy będzie to realne:roll: Także pa,pa dziewczynki i Kubusiu:bye: Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agata51 napisał(a):Ja jestem! I to wyjątkowo wcześnie dzisiaj! Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednej:cool3::diabloti::calus: Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Melduję się na porannej zmianie... a jak tam postępy chłopaka? Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dziewczyny, mam koszmaaarny finansowo miesiąc, długi mi rosną jak bambus :shake:, nie dorzucę sie do ogłoszenia. a dodatkowo bazarek z mojego podpisu (ten z majkelem!) kompletnie nie ma powodzenia, amyslałam, ze będzie inaczej. ale wiem, ze sobie poradzicie, kubuś MUSI mieć pełną skarpetę. Quote
rita60 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wybacz Kubusiu,ale ona nie ma czasu juz czekac:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-smutek-spojrz-w-jej-oczy-juz-nie-zasniesz-spokojnie-pomocy-ds-na-cito-136153/index31.html Quote
agata51 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Udało mi się jeszcze załapać na nocną zmianę! Buziaki, Kubalonku! Quote
Mysia_ Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 chyba nocna zmiana się coś nam wykruszyła :shake: Quote
marysia55 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mysia_ napisał(a):chyba nocna zmiana się coś nam wykruszyła :shake: .... może nie tak do końca , ale faktycznie w osłabionym składzie :cool3: Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Oj nocne ciotki... kiepściutko, kiepściutko... chyba sezon urlopowy się zaczął ;) A Kubuś cały czas czeka na swój wymarzony dom. Quote
marysia55 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ra_dunia napisał(a):Oj nocne ciotki... kiepściutko, kiepściutko... chyba sezon urlopowy się zaczął ;) A Kubuś cały czas czeka na swój wymarzony dom. dziennie ciotki tez mało aktywne :mad::mad:, jedna Ra_dunia nie da rady podpisać listy obecności za wszystkie, a poza tym gdzie wnioski urlopowe.... jakoś nie pamiętam żebym cos komuś podpisywała:shake::shake: Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no właśnie - urlopy urlopami - ale jak się ma Kubuś? Quote
agata51 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Melduję się i błagam Kubusia, żeby do domku już sobie poszedł! Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Właśnie... ogłoszenia są... Kubus piękny... a domki się nie zgłaszają :shake: Dołączam do prośby Agaty :modla: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 słuchaj się ciotek Kubusiu ;):cool3: a tak w ogóle coś marna ta nocna zmiana :shake: Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mysia_ napisał(a):słuchaj się ciotek Kubusiu ;):cool3: a tak w ogóle coś marna ta nocna zmiana :shake: dobra, dobra znowu nie tak marna. Ciotka Marysia starczy za dwie ( gabarytowo) mysie :evil_lol:. Z drugiej strony urlopowują się dwie największe rozrabiary na tym wątku:diabloti: bo my to przecie spkojne ludzie 'som' no nieeeee :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 a Mysia juz wkrótce też Was opuszcza :eviltong::diabloti: Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mysia_ napisał(a):a Mysia juz wkrótce też Was opuszcza :eviltong::diabloti: to ja poproszę o napisanie "wniosku o urlop" ... a ja sie zastanowię czy go podpisać :cool3::eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 marysia55 napisał(a):to ja poproszę o napisanie "wniosku o urlop" ... a ja sie zastanowię czy go podpisać :cool3::eviltong: proszę o dożywotni urlop od dogomani :diabloti: Quote
Recommended Posts