Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
albo podczas jazdy w nocy samochodem krzyczy mężowi na cały głos 'uważaj ćma!',o mało nie doprowadzając chłopiny do zawału serca?:roll:...no kto? -Renatka:rolleyes:

A my z córusią jeździmy zygzakiem, aby żabki nie przejechać. Że też policja jeszcze nas nie zgarnęła za nietrzeźwość:evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
i ode mnie też :lol: ( muszę uważać na literówki bo ta ......... Renatka5 ma sokole oko :-o

Literówki to moja specjalność!

Agatka siedzi u Dygusiowej i Kamyka, bo to jej dzieci są (chociaż Dygusiowa, to właściwie starsza ode mnie jest), ale nie dośpi, nie doje, a zajrzy tam, gdzie serducho zostawiła.

Kurczę, ja dżdżownice w upalne popołudnia z chodnika na mokrą trawkę przenoszę. To pokuta za te wszystkie, com na haczyk wbijała, kiedy jeszcze mięsko żarłam i rybki lubiłam łowić.
Kiedyś o wypadniętego z gniazdka wróbelka ledwo opierzonego się potknęłam. Zaniosłam do weta, spojrzał na mnie jak na idiotkę i kaszką manną kazał karmić. W końcu zawiozłam go do zoo. Pani w recepcji spojrzała na mnie jeszcze gorzej, przyjęła, a jakże, ale głowę daję, że na pożarcie jakiejś żmii go dała. Nie wybaczę jej tego do końca życia.

Posted

Ale jaja,nikogo dzisiaj nie było u Kubusia:shake::mad:
Poczekajta,wróci szefowa mafii,to się za Was weźmie:sg168::diabloti:
Ja się czuję usprawiedliwiona z mojej przyszłej nieobecności,postaram się gdzieś dorwać komputer,ale nie wiem czy będzie to realne:roll:
Także pa,pa dziewczynki i Kubusiu:bye:

Posted

dziewczyny, mam koszmaaarny finansowo miesiąc, długi mi rosną jak bambus :shake:, nie dorzucę sie do ogłoszenia. a dodatkowo bazarek z mojego podpisu (ten z majkelem!) kompletnie nie ma powodzenia, amyslałam, ze będzie inaczej. ale wiem, ze sobie poradzicie, kubuś MUSI mieć pełną skarpetę.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Oj nocne ciotki... kiepściutko, kiepściutko... chyba sezon urlopowy się zaczął ;)
A Kubuś cały czas czeka na swój wymarzony dom.

dziennie ciotki tez mało aktywne :mad::mad:, jedna Ra_dunia nie da rady podpisać listy obecności za wszystkie, a poza tym gdzie wnioski urlopowe.... jakoś nie pamiętam żebym cos komuś podpisywała:shake::shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
słuchaj się ciotek Kubusiu ;):cool3:
a tak w ogóle coś marna ta nocna zmiana :shake:

dobra, dobra znowu nie tak marna. Ciotka Marysia starczy za dwie ( gabarytowo) mysie :evil_lol:. Z drugiej strony urlopowują się dwie największe rozrabiary na tym wątku:diabloti: bo my to przecie spkojne ludzie 'som' no nieeeee :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a Mysia juz wkrótce też Was opuszcza :eviltong::diabloti:

to ja poproszę o napisanie "wniosku o urlop" ... a ja sie zastanowię czy go podpisać :cool3::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
to ja poproszę o napisanie "wniosku o urlop" ... a ja sie zastanowię czy go podpisać :cool3::eviltong:

proszę o dożywotni urlop od dogomani :diabloti: