Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='niteczka']Dołączam się do życzeń. Też mnie nie było, bo miałam akcję mycia okien.:p
W taki upał:-o
Marysiu wszystkiego naj dla Mamy:Rose:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, przekaż Mamie najserdeczniejsze życzenia od ciotek
I pogratuluj córeczki! Co dobrego udało ci się upitrasić?

kobietki bardzo dziekuje za życzenia dla mojej mamuśki :p:p:p z jadłospisem musicie poczekać bo ja pewnych nazw nie umiem wypowiedzieć ( w tym specjalistą jest mój syn) aleee na ciepło były podane opiekane cukinie, przekładane wysmażonym boczusiem i zapiekane w sosie tomato - znikło wszystko. Z sałatek specjalność domu kurczak opiekany w carry podany z ryżem, kukurydzą i czerwoną fasolką + przyprawy( w tym moje ulubione zioła prowansalskie). Kurcze po co ja wam to opowiadam , znowu jestem głodna i mam slinotok:evil_lol::evil_lol:
[quote name='niteczka']Dołączam się do życzeń. Też mnie nie było, bo miałam akcję mycia okien.:p
kochana do tych twórczych dzialań to ja zaganiam w domu facetów:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
kobietki bardzo dziekuje za życzenia dla mojej mamuśki :p:p:p z jadłospisem musicie poczekać bo ja pewnych nazw nie umiem wypowiedzieć ( w tym specjalistą jest mój syn) aleee na ciepło były podane opiekane cukinie, przekładane wysmażonym boczusiem i zapiekane w sosie tomato - znikło wszystko. Z sałatek specjalność domu kurczak opiekany w carry podany z ryżem, kukurydzą i czerwoną fasolką + przyprawy( w tym moje ulubione zioła prowansalskie). Kurcze po co ja wam to opowiadam , znowu jestem głodna i mam slinotok:evil_lol::evil_lol:

A flaszeczka była?:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
A flaszeczka była?:diabloti:

baa , do wyboru do koloru. szampan , wino i wódeczka. Z tym, że ja preferuję drinki ( wódka, Martini, coca cola, cytrynka i duuuużo lodu):eviltong::p:p
spadam do łózia , wygląda na to 'żem' trochę zmęczona ;)

Posted

[quote name='marysia55']baa , do wyboru do koloru. szampan , wino i wódeczka. Z tym, że ja preferuję drinki ( wódka, Martini, coca cola, cytrynka i duuuużo lodu):eviltong::p:p
spadam do łózia , wygląda na to 'żem' trochę zmęczona ;)
Też?:cool3::diabloti:
No to spadaj kochana,buziaczki,pa kolorowych snów:loveu:

Posted

Wlazłam dzisiaj na b. ładną aukcję Kubusia (dzięki Ewatar :loveu::loveu:), i wszystko mi się bardzo podobało - tylko jedno bym zmieniła. Mianowicie - to:

WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJACY AUKCJE NIE ODPOWIADAJA ZA STAN ZDROWIA PSA, JEGO RZECZYWISTY WIEK ORAZ STAN PSYCHICZNY PO POBYCIE W SCHRONISKU/ POZOSTAWIONYM PO POPRZEDNICH WLASCICIELACH/PRZEJSCIACH.

Ono dla mnie brzmi tak, jakby "WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJĄCY AUKCJĘ" wiedzieli coś, o czym nie chcą napisać i na wszelki wypadek się zastrzegają. Może ująć to jakoś tak bardziej neutralnie? Albo po prostu - tak?

WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJĄCY AUKCJE NIE ODPOWIADAJĄ NA PYTANIA O KUBUSIA, PROSIMY O BEZPOŚREDNI KONTAKT Z TYMCZASOWYMI OPIEKUNAMI.

Wydaje mi się to dosyć istotne.

Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę. A tak w ogóle - aukcja jest b. ładna!!

Posted

Ja znowu nie nadążam czytać tutaj wszystkiego.. pisarki ;)

Kubulek od jakiegoś czasu "się futrzy", a wyczesać się dokłądnie nie da - mogę go tylko wyskubywać, choć i to nie w każdym miejscu, bo nie podoba mu się dotykanie nóżek czy boczków.

Natomiast ani trochę nie przeszkadza mu to w szaleństwach i zabawach. Kuba biega z Rusty'm i Fagusiem, chłopaki razem szaleją tak, że aż miło patrzeć :loveu:

Pozdrawiam cieplutko!!

Posted

[quote name='wiosna']Ja znowu nie nadążam czytać tutaj wszystkiego.. pisarki ;)

Kubulek od jakiegoś czasu "się futrzy", a wyczesać się dokłądnie nie da - mogę go tylko wyskubywać, choć i to nie w każdym miejscu, bo nie podoba mu się dotykanie nóżek czy boczków.

O matko znam to dokładnie,moje psiaki mają to samo,czasami ręce mi juz odpadają od wyczesywania,a efekt mierny:mdleje:

Posted

Renata5 napisał(a):
O matko znam to dokładnie,moje psiaki mają to samo,czasami ręce mi juz odpadają od wyczesywania,a efekt mierny:mdleje:

Nie ma jak terier,ostrzyzesz i z głowy:razz:

Posted

[quote name='Bjuta']Wlazłam dzisiaj na b. ładną aukcję Kubusia (dzięki Ewatar :loveu::loveu:), i wszystko mi się bardzo podobało - tylko jedno bym zmieniła. Mianowicie - to:

WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJACY AUKCJE NIE ODPOWIADAJA ZA STAN ZDROWIA PSA, JEGO RZECZYWISTY WIEK ORAZ STAN PSYCHICZNY PO POBYCIE W SCHRONISKU/ POZOSTAWIONYM PO POPRZEDNICH WLASCICIELACH/PRZEJSCIACH.

Ono dla mnie brzmi tak, jakby "WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJĄCY AUKCJĘ" wiedzieli coś, o czym nie chcą napisać i na wszelki wypadek się zastrzegają. Może ująć to jakoś tak bardziej neutralnie? Albo po prostu - tak?

WOLONTARIUSZE WYSTAWIAJĄCY AUKCJE NIE ODPOWIADAJĄ NA PYTANIA O KUBUSIA, PROSIMY O BEZPOŚREDNI KONTAKT Z TYMCZASOWYMI OPIEKUNAMI.

Wydaje mi się to dosyć istotne.

Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę. A tak w ogóle - aukcja jest b. ładna!!

Zmieniłam juz na aukcji Kubuchny .

A cąła ta regułka wzieła sie niestety z niemiłych doswiadczen z ludzmi ktorzy adoptuja nasze psy z Mielca i maja potem mnóstwo pretensji do nas zamiejsciowych wolontariuszy :-(

Posted

[quote name='ewatr']Zmieniłam juz na aukcji Kubuchny .

A cąła ta regułka wzieła sie niestety z niemiłych doswiadczen z ludzmi ktorzy adoptuja nasze psy z Mielca i maja potem mnóstwo pretensji do nas zamiejsciowych wolontariuszy :-(
Eh,ludzie są nieprzewidywalni w swojej głupocie:shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
albo pudliszona :diabloti: zero sierści na podłodze :evil_lol:

Ale macie dobrze...moje wszystkie psy należą do rasy wielorasowej:roll:

Posted

Cioteczki, jestem. Wprawdzie akcja "okna" nie jest jeszcze skończona, bo mam ich od cholery, a facetów jak na lekarstwo. :p Nie wiecie, może gdzieś jest jakaś faceto-wypożyczalnia. Wielkich wymagań i oczekiwań nie mam. Byle się na nogach trzymał:evil_lol: Co do świąt, to Matki Boskiej się zbliżają:lol: