tula Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Arielka to jest nr kom do p.Ali: [FONT=Tahoma]514-974-090 gdyby Ci Państwo chcieli zapytać o Tofika, może na ten nr będzie łatwiej się dodzwonić. Marzenuś umieść może też ten nr w pierwszym poście.[/FONT] [FONT=Tahoma]Czy coś wiadomo o tych wrzuconych szczeniaczkach, bo ja tu prawie wcale nie mam zasięgu i nie mam jak zadzwonić.[/FONT] Quote
moni12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny a czy te kamery coś dadzą ?Będą z jednej strony ludziska cholerne oblukają i pojdą z drugiej strony psiaki podrzucać, albo zrobia to w nocy nałożą kaptury i kto ich rozpozna? Ja dzis wreszczcie wysłałm zaległą pakę z fantami na bazarek z innego wątku i teraz biorę się za szykowanie fantów dla psiaków p. Ali bo Tula juz zaraz wraca. Quote
mtf zalesie Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 moze umiesz robic ogloszenia bo pani ala zalila sie do mnie dzisiaj ze nie ma odzewu na barego Quote
moni12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 mtf zalesie napisał(a):moze umiesz robic ogloszenia bo pani ala zalila sie do mnie dzisiaj ze nie ma odzewu na barego Nie o ogłoszeniach nie mam zielonego pojęcia niestety. Musimy poczekać z tym na Tulę. Quote
anetek100 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 kochane ja moge allegro zrobic dla barego ale plllis podeślijcie mi strone na jakiej jest...ktory to to ten młody onkowaty???? Quote
Marzenuś Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Tak, to ten. O szczeniaczkach? Dwie sunie ok 3 miesięczne. Jedna była tak pogryziona, że musiano ją uśpić. Druga jest u p. Ali w lepszym stanie. Czekam na jej zdjęcie do ogłoszeń. Quote
itaka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 anetek100 napisał(a):kochane ja moge allegro zrobic dla barego ale plllis podeślijcie mi strone na jakiej jest...ktory to to ten młody onkowaty???? Wlaśnie miałam zaproponować allegro. Jak będziecie jeszcze potrzebować to piszcie PW. Quote
mtf zalesie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 allegro barego robila anetek-pies ma obecnie rok -zdjecia na str.57 post nr.1403 Quote
anetek100 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 napsialam do itaka,że jeśli oferuje mu pomoc w allegro, to ja zrobie reszte ogloszeń.... m.in.kupiepsa,adopcjapsa,eoferty.com,gumtree,cafeanimal,tablica Allegro w chwili obecnej non stop mają: terierki Pani Ali-szorstka rodzinka:) Quote
mtf zalesie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 dzieki ,ja tylko pare groszy wplacam,na ogloszenia nie mam czasu i umiejetnosci,zdjecia nie najlepsze niestety Quote
Marzenuś Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Kochani, schronisko w Józefowie koło Legionowa wspierało dzielnie p. Alę karmą w sytuacji kryzysowej. Zrewanżujmy się im za pomoc oddając na nich głos na Krakvecie..... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14037 Quote
tula Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Marzenuś']Kochani, schronisko w Józefowie koło Legionowa wspierało dzielnie p. Alę karmą w sytuacji kryzysowej. Zrewanżujmy się im za pomoc oddając na nich głos na Krakvecie..... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14037 Marzenuś nie wiem czy Ty znasz ustalenia dogo i miau, ale w tym miesiącu dogo głosuje na kandydata wybranego przez forum miau czyli na fundację KOT, to są wewnętrzne ustelnia obu for. Po to własnie robi się wewnętrzne głosowanie wcześniej, w miesiącach nieparzystych robi to nasze forum a w parzystych forum miau, potem solidarnie oba fora głosują (a przynajmniej powinny) na zwycięzcę głosowania wewnętrznego, w tym miesiącu jest nim fundacja KOT z Torunia i na nią poszedł mój głos. Quote
Marzenuś Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Ups.... No nie znam tych ustaleń :( Quote
moni12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 w czwartek mąz będzie w Radomiu i przekaże fanty na bazarek Tuli. Tula zdzwonimy się . Quote
Rewelacja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dziewczyny, czy w przytulisku jest malutka sunia bez lapki? Quote
tula Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jest, syn pani Ali zrobił jej parę dni temu fotki, miał je wysłac do Marzenki albo do mnie, ale ja jeszcze nie dostałam. Quote
Rewelacja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 tula napisał(a):jest, syn pani Ali zrobił jej parę dni temu fotki, miał je wysłac do Marzenki albo do mnie, ale ja jeszcze nie dostałam. Bardzo bym prosila o zdjecia. Pilnie :) Quote
tula Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 zaraz zadzwonię do pani Ali i powiem aby pogoniła syna:) Quote
Marzenuś Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ja też nie dostałam fotek, a ma moje dwa maile.... Quote
tula Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 dzwoniłam do pani Ali kilka godzin temu, miała zaraz potem zadzwonić do syna, więc liczę że któraś z nas jutro fotki dostanie:) Quote
tula Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 zdjęć nie ma nadal bo synowi pani Ali popsuła sięładowarka do aparatu i podobno bez niej nie ma jak ich zrzucić na kompa...nie chce mi się gadać nawet. Rewelacja pani Ala mówiła mi że ta sunia jest maluteńka, wazy dosłownie kilka kilo, pinczerowata, miła, towarzyska. Mam nadzieję że syn p.Ali szybko znajdzie sposób aby przesłać fotki. Przedwczoraj psiaki pani Ali dostały kolejny prezent od firmy Krakvet, ok 90 kilo karmy:):)!! wielkie dzięki po raz kolejny dla firmy Krakvet i oczywiście niezawodnej pani Magdy, pani Magdo sama pani wie jak wielka to pomoc i jak bardzo jesteśmy za nią wdzięczne:loveu::loveu::loveu: Quote
anetek100 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 super dobrze,że jest taka pomoc, ale te domki by sie przydały:( Quote
tula Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 do mnie ostatnio pisała pani zainteresowana Barrym, ale była z Wieliczki i jak się dowiedziała że Barry mieszka tak daleko od niej to zrezygnowała, mimo że proponowałam że może uda się jakiś transport zorganizować. Dlatego też tak zależy mi na tych nowych fotkach suni bez łapki i tej suni szczeniaka, bo jak się tej nowej maluszki teraz nie uda wyadoptować to potem urośnie i znowu utknie. Quote
Rewelacja Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 tula napisał(a):zdjęć nie ma nadal bo synowi pani Ali popsuła sięładowarka do aparatu i podobno bez niej nie ma jak ich zrzucić na kompa...nie chce mi się gadać nawet. Rewelacja pani Ala mówiła mi że ta sunia jest maluteńka, wazy dosłownie kilka kilo, pinczerowata, miła, towarzyska. Mam nadzieję że syn p.Ali szybko znajdzie sposób aby przesłać fotki. Kilka kilo tez robi roznice ogromna pomiedzy psem 3 a 6 kilogramowym :) (podpowiedzcie moze P. Ali, ze nie trzeba miec kabelka od aparatu, karte mozna przelozyc ;) ) czekam na fotki wciąż :) Quote
Recommended Posts