Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja początkowo dawałam tlyko na Ciebie, bo w któryms poście gdzie podawałąś swoje dane było,że kontakt na Ciebie by wstępnie sprawdzic domki i żeby Pani Ala nie musiała użerać się z tymi ludźmi:):):)ale te nowe ogłoszonka juz będa miał telefony dwa:)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anetek mam do Ciebie wielką prośbę:), czy mogłabyś mi na PW napisać jak daje się ogłoszenia na allegro, jakie są opłaty itd.? Ja tam mam konto ale nigdy nie robiłam tam ogłoszeń, a ogłaszam jeszcze psiaki koleżanki która już ma kilka na tymczasie i jednej pani z naszego toz, która też już nie ma ich gdzie trzymać, a jak spotyka jakąś bidę to nie ma serca zostawić.

Posted

[quote name='tula']Anetek mam do Ciebie wielką prośbę:), czy mogłabyś mi na PW napisać jak daje się ogłoszenia na allegro, jakie są opłaty itd.? Ja tam mam konto ale nigdy nie robiłam tam ogłoszeń, a ogłaszam jeszcze psiaki koleżanki która już ma kilka na tymczasie i jednej pani z naszego toz, która też już nie ma ich gdzie trzymać, a jak spotyka jakąś bidę to nie ma serca zostawić.

do dwóch złotych wychodzi zwyklak taki
chyba, że masz cięzkie zdjęcia

jeśli chcesz aby było na pierwszych stronach 12 złotych dodatkowo
pogrubienie i podświetlenie dodatkowo też 2 złote i coś tam coś tam

czekaj screena Ci zrobie

Posted

mtf zalesie napisał(a):
mozna sie dowiedziec kto od 2 miesiecy nie moze dostarczyc fantow na bazarek

Jak jesteś taka ciekawa to Ci odpowiem , że ja. Fanty mam dostarczyć Tuli do Radomia , a pech chce , ze akurat nie mam ani okazji ani potrzeby tam jechać. Fanty są i czekają. Z samymi nie pojadę bo ja nie jeżdżąca jestem i musiałabym męza prosić , więc to bez sensu. Moze jutro coś wypali.

Posted

tula napisał(a):
Moni dzisiaj mi przywiozła rzeczy na bazarek, wielkie dzięki Moni:) Postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia i wysłać Ci Anetek:)

Nie ma za co . Mam nadzieję , że coś tam się sprzeda.

Posted

dostałam foteczki na abzarek:) gdyby ktos jeszcze chciał coś przekazac, prosze wysyłac zdjęcia na maila:) postaram się zacząc jutro, pojutrze:) ewentualnie będe edytowac posty, dokładac fanty i na bieżąco uzupełniać:)

Posted

Anetek no i jak otworzyły się fotki? Bo jak nie to wyślę raz jeszcze. Ja mam jeszcze taką wodę toaletową Calvina Kleina, ale używana, jest tak 2/3 opakowania i nie wiem czy wypada wystawiać?
U pani Ali tragedia:( ja nie wiedziałam co mam jej dzisiaj powiedziec przez telefon, ona płakała załamana..nie ma pieniędzy na karmę, a tu zima będzie i jeszcze trzeba węgiel kupić.. A najgorsze jest to że kilka dni temu jeden z niedużych psiaków przedostał się jak pani Ala nie zauwazyła na wybieg większych, te rzuciły się na niego, zanim pani Ala zdążyła dobiec było już bardzo źle..Próbowała osłonić go swoim ciałem, przez co w ferworze została ugryziona. Psiaka nie udało się uratować, pani Ala przyjechała z nim do lecznicy w Radomiu, ale zanim zdążyła ją znaleźć psiak odszedł w samochodzie:(:( Przywiózł ją jakiś sąsiad, już nawet nie powiem ile policzył sobie za to.. pani Ala bierze leki bo w ranę wdało się zapalenie, ręka jest spuchnięta..
Pisałam do kilku firm interentowych zajmujących sie sprzedażą karm czy nie mają jakiś uszkodzonych opakowań, albo nawet przeterminowanych, kóre mogliby przekazać, ale odzewu brak..cóż jeszcze będę pisać, nie mogę nadużywać uprzejmości firmy Karkvet bo przecież oni tez nie mają aż takich ilości żeby ciągle pomagać, a juz i tak wiele pomogli.

Posted

tak Tulo otworzyły się foteczki:):):) wode hmmm można spróbowac wystawić cene dac sporo mniejsza niż kosztowało, tak myślę:)ja może coś na bazarek znajdę:) aha cel dac ogólnie na utrzymanie piesków u Pani Ali?? tak będzie chyba lepiej niz na coś konkretnie jak sądzicie?
co do Pani Ali po prostu sytuacja już się robi baaardzo nieciekawa:( coś po prostu starszngo:( ludziska obserwuja rodzine terierowatą teraz Wike kurcze a nikt nie chce adoptować:( chociaz gdyby kilkapieksów znalazło domek byłoby już odrobine więcje nadziei:(

Posted

Anetek prześlę Ci dzisiaj jeszcze zdjęcie tej wody toaletowej. Monia prześlij mi proszę swój nr kom bo coś mi się stało z telefonem i mi go wcięło.. a chciałam zapytac o ceny:)