Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam wczoraj telefon o Astrę....

Ale kurczę nie bardzo mogłam rozmawiać i podałam numer do p. Ali....

Słuchajcie, muszę dziś podać wszelkie pomysły odnośnie stronki. Ma ktoś jakie pomysły/wymagania cokolwiek?

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i żeby koniecznie były podane oba nr telefonów na komórkę i stacjonarny, dobrze byłoby żeby w razie czego podany był też do Ciebie Marzenuś skoro w ogłoszeniach i tak go podajemy, jeśli nie masz nic przeciwko, bo jak ktoś się nie będzie mógł dodzwonić do p.Ali to bedzie miał alternatywę.
Koniecznie musi byc informacja z kontem do fundacji i informacja że to OPP i że można odliczać od podatku.

Posted

To niech mi ktoś to łopatologicznie wyśle na PW ;)
Co i jak ma być napisane. Zacofana jestem, jaka fundacja, jaki nr konta itd bo to też ważne.
Tak, mój numer też bedzie podany.

Posted

na wplaty powinno byc konto fundacji psi aniol Nr KRS: 0000098734
REGON: 017517276
NIP: 951-20-45-571
Rachunek bankowy:
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
Siedziba: ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa ale popros zeby w opisie przelewu byko koniecznie dla przytuliska WARKA

Posted

Dziewczyny to z tym bazarkiem jak uwazacie . Ja Tuli dostarczę fanty jak wróci na bank. Troche jestem do tyłu z czasem bo sprawy osobiste wymagały pierszeństwa.

Posted

SYTUACJA KRYZYSOWA!!!

Dopiero co ktoś wrzucił do Ali szczeniaki. Zostały zaatakowane przez jej psy!! Być może potrzebna będzie pomoc.
Jedna sunia jest pogryziona, ma rozległe rany. P. Ala jest zapłakana, załamana i poszła szukać na podwórku czy psiaków nie było więcej.......

Posted

o boże:( cholerne bydlaki z tych ludzi...ja jestem daleko, jesli mogę mimo to jakoś pomóc pisz Marzenuś. Pisz jak tylko bedziesz miała jakieś wiadomości.

Posted

przed niektorymi schronami maja kamery -trzeba poszukac jakis znajomych w firmach moze jakis sprzet wymieniaja gdzies i moznaby dostac taka kamere , kasete wkladac.moze jakis apel o nieptrzebny sprzet na facebooku

Posted

nie dookola wrzucaja przewaznie z jednej strony,pewnie ze mozna dookola jak ktos ma kase...
zdjecia tych psow na stronie internetowej to beda pewnie stare i nieaktualne
moze moni bedzie dobra dusza jak ma blisko i uda sie zrobic pare zdjec chociaz tym podrzutkom

Posted

marzenka czy nie warto byloby zrobic poprawke w tytule zeby bylo slowo kolo warki zamiast pani ali bo wtedy moze ktos z okolicy latwiej znajdzie watek i bylaby jakas pomoc w zdjeciach,nie marze juz o pomocy w transportach chociaz do warki,bo tam jeszcze sie wyrobie jak musze

Posted

[quote name='tula']Tofik.
[FONT=Comic Sans MS]Tofisio to jamnik mutant :)
Znaleziony w Warce. Pies ideał.
Łagodny, spokojny i ułożony. Grzeczny, troszkę obawia się większych psów.
Nie wiem niestety w jakim wieku ale myślę że ok 2 góra 4 lata.[/FONT]

Jak on reaguje na dzieci? Jest rodzina szukająca jamnisia/w typie jamniorka :) Rodzinka sprawdzona.

Posted

[quote name='Marzenuś']SYTUACJA KRYZYSOWA!!!

Dopiero co ktoś wrzucił do Ali szczeniaki. Zostały zaatakowane przez jej psy!! Być może potrzebna będzie pomoc.
Jedna sunia jest pogryziona, ma rozległe rany. P. Ala jest zapłakana, załamana i poszła szukać na podwórku czy psiaków nie było więcej.......[/QUOTE]
Witam i aż brakuje mi słów... Czego Wam potrzeba? Może by jakiś bazarek wyszykować- fantów trochę bym znalazła, ale nie umiem prowadzić bazarku...
Co do kamery- chyba rzeczywiście na FB najszybciej się znajdą...tylko do chronienia obiektu chyba muszą być specjalne... Ja bym podzwoniła po firmach- może mają stare, niepotrzebne kamery- np na budowach? Spróbować można...

Posted

[quote name='Marzenuś']Miałam wczoraj telefon o Astrę....

Ale kurczę nie bardzo mogłam rozmawiać i podałam numer do p. Ali....

Słuchajcie, muszę dziś podać wszelkie pomysły odnośnie stronki. Ma ktoś jakie pomysły/wymagania cokolwiek?[/QUOTE]
Z tego co się uczyłam- a propos tego jakie kolory co "przekazują"- jasna zieleń jest OK, kojarzy się pozytywnie, jest kolorem nadziei i uspokaja- więc człowiek oglądający fotki psiaków na zielonym tle skupi się na pozytywach adopcji, a nie na kłopotach :)
No i sugeruję duuużo fotek- chwytających za serce- co niestety nie będzie trudne do zrobienia. Gdybym miała transport, mogłabym porobić Wam fotki... Z tym, że nie mam auta, a autobusem nie dojadę do Warki... Może ktoś z Was jeździ tam z W-wy i mógłby mnie zabrać? Jeżeli tak, proszę o wiadomość na pw.
Miałabym też pomysł- ale to po zrobieniu fotek- zrobienia kalendarza z psiakami od P.Ali- co Wy na to?

Posted

Każdy pomysł jest dobry :)
Co do kolorystyki podałam koledze, żeby coś w zieleni zrobił.
Fotki są w większości nowe, więc tym starszym by się przydały. Ja też już nie mam transportu do Ali więc gorzej.

Toffik to psiak łagodny, przyjacielski, rodzinny. Jest jak najbardziej adopcyjny.

Posted

tofik jest lagodny napewno ale o adopcji decyduje pani ala-tel.w pierwszym poscie ale uprzed ze trzeba bardzo dlugo dzwonic bo musi przejsc przez kilka pomieszczen z psami,mozna dzwonic pozno.ja moge cie kiedys zabarac ale jak wyadoptuje psa ktorego znalazlam a bedzie to moze za miesiac