Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podajcie wszystkie dane jakie maja byc umieszczone w ogłoszeniacho tym piesku i kontakt ,zrobie mu ogłoszenia i allegro.
Tofik.
[FONT=Comic Sans MS]Tofisio to jamnik mutant :smile:
Znaleziony w Warce. Pies ideał.
Łagodny, spokojny i ułożony. Grzeczny, troszkę obawia się większych psów.
Nie wiem niestety w jakim wieku ale myślę że ok 2 góra 4 lata.[/FONT]

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

moni12 napisał(a):
Zapisuję jutro poczytam .

Moni kochana witaj na wątku:):)
Napisałam do kolejnej fundacji czy nie wsparliby p.Ali karmą ale na razie cisza niestety..

Posted

Marzenuś jeśli możesz to zmień proszę tytuł wątku, pani Ala nie ma czym karmić psiaków, brakuje pieniędzy na jedzenie..a podrzucono jej kolejną sunię...

Posted

[quote name='tula']Moni kochana witaj na wątku:):)

Jesli jest numer konta to poproszę, mam kilka fajnych kosmetyków na bazarek, mogę podarowac.No i myślę , ze wydarzenie na fb wskazane jak najbardziej.

Posted

Moni dzięki Ci wielkie:):loveu: zaraz poszukam w pw nr konta pani Ali, bazarek byłby super tylko ja nie umiem robić:oops: No i z czasem teraz mam strasznie krucho bo moja Tinka była ponad tydzień temu operowana - zamknięte ropomacicze. Operację na szczęście przeżyła mimo że to już staruszka (lat conamniej 13 - nie wiadomo dokładnie bo u nas od 6) z chorym sercem i padaczką, ale nerki odmówiły posłuszeństwa i od operacji codziennie jeżdżę z nią na kroplówki. Od paru dni zaczyna jeść bo wcześniej nic, więc jest nadzieja, ale jestem teraz strasznie zakręcona.
Poproszę Lilith może zgodzi się zrobić.
O wydarzeniu na FB tez myślałam, ale w tym jestem równie zielona jak w bazarkach...
Wiem że p.Ala miała podpisać umowę z jakąś fundacją, żeby użyczyli swojego konta wtedy łatwiej byłoby zbierać pieniądze, ale chyba coś wolno to idzie.

Posted

Milenko a powiedz mi pod jaką narkozą był zabieg, bo ja juz głupia jestem. Mam nową sunie i ma mieć kamien usuwany , i boje sie tej narkozy jak diabli. Co do bazarku i innych to ja lewa jestem moge tylko fanty dac,a wydarzenie na fb moge wziąc na siebie. Tylko sprawa konta , bo napewno się chętni na chociaz małą wpłate znajdą.

Posted

Dzięki Marzenko:) wiem że przechodziłyście to z Dorcią w zeszłym roku, trzymałam kciuki żeby się udało, cieszę się że sunia jest zdrowa.
Monia ja nie wiem dokładnie jaka to była narkoza, dr Sebastian i dr Magda, która operowała Tinkę mówili, ale ja byłam w takim szoku, że nie pamiętam, wiem że najmniej obciążająca, zapytam pojutrze jak będą mieli dyżur i napiszę.
Jeśli mogłabyś Monia zrobic wydarzenie na FB to super by było, ja tam sie jakoś średnio orientuję. Mogę dać moje konto na razie, mogłabym wtedy jak by sie cos uzbierało kupować karmę przez net i wstawiać rozliczenie bo jak będzie to konto p.Ali to ze wzgledu na odległość ciężko byłoby z rozliczeniami, tylko nie wiem czy tam może być prywatne konto?
A czy rzeczy z bazarku mogłabyś Monia Ty wysyłać gdyby ktoś kupił, czy trzeba od Ciebie odebrać?

Posted

Jak w Pankracym to tam wziewnej nie mają. A co do tematu. Wydarzenie na fb biorę na siebie ,jutro moze będzie ( po raz kolejny pójdę po prośbie) a co do bazarku to tylko fanty mogę oferowac. jestem w pracy od 9-17 , psiaki , no i dom na głowie 2 facetów , co zjeść lubia, wiec....

Posted

A polecam się na przyszłość :). Postaram się jeszcze utworzyć galerię psiaków Pani Ali, ale to już nie dziś, bo padam trochę.
Widzisz Monisiu miałam położyć się spać :D

Posted

An-na, Moni bardzo, bardzo Wam dziękuję:loveu::loveu: już przyłączyłam się do wydarzenia i wysłałam zaproszenie znajomym, będę na bieżąco opisywać aktualną sytuację u p. Ali. Tylko nie wiem czy mam pisać na fb czy wpisywac tutaj a Ty An-na jako założycielka wydarzenia będziesz tam kopiować?

Posted

kopiuję z innego wątku bo może się przydać

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

pani Ala jest załamana, wpadła na pomysł że może wzięłaby jakieś stare psiaki do siebie tymczasowo lub na stałe, jeśli ktoś dałby też więcej karmy tak by mogła wyżywić więcej zwierząt. Ja nie wiem czy to dobry pomysł, ona ma już tyleee zwierząt, jak jeszcze da radę opiekować sie kolejnymi..ale jest w desperacji. To już starsza kobieta co będzie jak zachoruje, cholera nie chcę nawet myśleć.

Posted

dobrym, pomysłem byłyby bazarki mysle,ja jeden moge zrobić,ale fantow mam mało:(jak skonczy sie bazarek ktory teraz ciągnę, to to co nie sprzedało sie a jest ode mnie to mogę wystawić

zrobilam oddzielnie allegro dla tych piesiow:)
http://allegro.pl/astra-jak-welsh-terier-foksterier-szuka-domu-i1680758243.html
http://allegro.pl/wika-jak-terier-sznaucer-szorstkowlosa-szuka-domu-i1680758381.html
http://allegro.pl/wesoly-bodzio-jak-terier-szuka-domu-pies-psy-i1680758480.html
http://allegro.pl/psotka-cudowna-sunia-jak-terier-szuka-domu-psy-i1680758702.html

Posted

1.mozna juz wplacac na konto fundacji psi aniol pieniadze dla przytuliska pani ali ,mozna rowniez robic wydarzenia na facebook-u.wplaty mozna dokanac przy odliczaniu 1 procenta lub wplacajac przez caly rok odliczyc jako 6 procent od podstawy dochodu przy liczeniu podatkow.przy opisie przelewu trzeba koniecznie zaznaczyc -WARKA
numer konta
Dane Fundacji

Statut Fundacji [PDF 153 KB]
Nr KRS: 0000098734
REGON: 017517276
NIP: 951-20-45-571
Rachunek bankowy:
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
Siedziba: ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa

Posted

Monia a czy Ty mogłabyś zrobić fotki tym rzeczom które możesz dać na bazarek? wtedy Anetek mogłaby z rzeczy swoich, Twoich i Mtf zrobić wspólny bazarek. Ja wyjeżdżam na turnus z synem na dwa tygodnie dlatego teraz nie zdążę od Ciebie odebrać rzeczy a tak to bazarek mógłby być wcześniej gdyby Anetek się wyrobiła, a ja odebrałabym rzeczy po powrocie i powysyłała, jak myślicie?
Wydarzenie psiaków pani Ali na FB dzięki bardzo miłej pani z Krakvetu zostało udostępnione na ich tablicy, za co bardzo dziękuję:)
MTF bo na razie Monia wysyłała osobom chętnym moje konto, to rozumiem że jeśli teraz ktoś będzie chciał wpłacić to na konto fundacji? Tylko jak będzie z rozliczeniami? bo jak ludzie wpłącają pieniądze to chcą wiedzieć na co one poszły.

Posted

na co poszlo to decyduje pani ala a nie fundacja,oni tylko uzyczaja konta-.na co wydaje pani ala to tylko przez tel.moze powiedziec i to po jakims czasie jak wyciag z banku odbierze.fundacja tylko uzycza konta do wplat i tak dzieki za to i niech im nikt nie zawraca glowy pytaniami, tylko po miesiacu chyba z okladem na odbior wyciagu niech dzwoni do pani ali.zreszta lepiej podac ze celem jest zakup karmy i bedzie prosciej-tyle wiem na dzisiaj po rozmowie z taubi-sprawa ma byc zamknieta w ciagu tygodnia ale wplaty juz wg niego mozna robic

Posted

No to ja nie wiem w koncu , które konto mam wysyłac na fb?! Tula z tymi zdjęciami to raczej nie bo bym musiała syna prosic , i wysłąc komuś na maila bo na dogo nie umię wstawiac fot. Mogę wysłas osobie, która się podejmie paczką te rzeczy.