mtf zalesie Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 syn pani Ali zrobil zdjecie karmy i ma pojsc do kolegi zeby wstawic- take napisz ze na dniach bedzie bo jest w obrobce a ja jade w sobote zawiezc kikie na sterylke Quote
JankaBezZiemii Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='anetek100']kochani bazarek niedługo będzie, jeszcze kilka fantów będę mieć od siebie i kogoś, także jeszcze cierpliwości,jak zrobię wstawię tu link:)[/QUOTE] wysłałam co mam na pw ;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 rozmawiałam dłuuuugo z domem Azy wybieram się tam w weekend to więcej napiszę ale [quote name='Marzenuś'] Co z Azą, mogę ją przenieść do psów w nowym domu czy jeszcze czekamy na w razie wu?[/QUOTE] możesz :multi: Aza kotów nie kocha ale Pani kocha ją :loveu: i córka Pani też już bez nie chce żyć :loveu: jest doprowadzana do ładu - wykąpana itd, żołądek co się buntował już opanowany, Pani jej gotuje frykaski i ubolewa że takie cudo miało w życiu ciężko ... Aza szczęścia dziewczyno!! ps. Pani mówi o niej ,,moja księżniczka" ;) Quote
mtf zalesie Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 W sobote wioze na sterylki Kike i Misie,Wnioskuje ze z ogloszen nie ma zapytan bo w temacie cisza a tych szczeniakow jeszcze jest gromadka.. Quote
JankaBezZiemii Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='mtf zalesie']W sobote wioze na sterylki Kike i Misie,Wnioskuje ze z ogloszen nie ma zapytan bo w temacie cisza a tych szczeniakow jeszcze jest gromadka..[/QUOTE] no cisza ... reksio puchę dostał Quote
JankaBezZiemii Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='mtf zalesie']bylo wiecej kotow niz 2[/QUOTE] nie widziałam żadnego :shake: jeszcze niedawno były cztery - wiem na pewno bo w komplecie je widziałam ;) dziś zero Quote
JankaBezZiemii Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='mtf zalesie']W sobote wioze na sterylki Kike i Misie,Wnioskuje ze z ogloszen nie ma zapytan bo w temacie cisza a tych szczeniakow jeszcze jest gromadka..[/QUOTE] jak chcesz to pożyczę Ci kontener plastikowy - jedna się zmieści - łatwiej czyścić niż samochód ;) na drugą Ala da Ci klatkę ale ma tylko jedną z podłogą a większość z nich paskudzi w aucie Quote
malagos Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Zróbcie zdjatka tym suniom przy okazji sterylki, do ogłoszeń moze będę, co? A jak ta mała szurpatka po sterylce, ok? Quote
mtf zalesie Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 te do sterylki to maja dobre zdjecia do ogloszen- robie tylko szwy dla FS Quote
JankaBezZiemii Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']jak chcesz to pożyczę Ci kontener plastikowy - jedna się zmieści - łatwiej czyścić niż samochód ;) na drugą Ala da Ci klatkę ale ma tylko jedną z podłogą a większość z nich paskudzi w aucie[/QUOTE] [quote name='mtf zalesie']te do sterylki to maja dobre zdjecia do ogloszen- robie tylko szwy dla FS[/QUOTE] chcesz ten kontenerek?;) Quote
Marzenuś Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 A bo te onkowate to mają cos w sobie, że je sie księżniczkami nazywa. :) Ekstra. Niunia zasługiwała na domek. Quote
JankaBezZiemii Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Marzenuś']A bo te onkowate to mają cos w sobie, że je sie księżniczkami nazywa. :) Ekstra. Niunia zasługiwała na domek.[/QUOTE] oj tak :iloveyou: w niedzielę może jakieś foty przywlokę ;) Quote
mtf zalesie Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 mam jeden kontenerek swoj,drugi wezme od pani ali i powinno starczyc.nie mam czasu jezdzic po kontenerki bo z pania alina gimnastykujemy sie z jednym idiota z Piaseczna ktory ma bialego boksera i trzyma go w budzie na mrozie twierdzac ze bialy to polarny i na mrozie moze byc... Quote
anetek100 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 to co Kochani, zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250373-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Szczytno-i-Przytulisko-pod-Wark%C4%85-do-9-lutego-godz-20-00?p=21829629#post21829629[/url] Quote
JankaBezZiemii Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='mtf zalesie']mam jeden kontenerek swoj,drugi wezme od pani ali i powinno starczyc.nie mam czasu jezdzic po kontenerki bo z pania alina gimnastykujemy sie z jednym idiota z Piaseczna ktory ma bialego boksera i trzyma go w budzie na mrozie twierdzac ze bialy to polarny i na mrozie moze byc...[/QUOTE] o matko ... [quote name='anetek100']to co Kochani, zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250373-Różności-na-Szczytno-i-Przytulisko-pod-Warką-do-9-lutego-godz-20-00?p=21829629#post21829629[/URL][/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
anetek100 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Janka, Ty też widzę robisz bazarek, może jak ktoś by chciał, to wysyłka byłaby jedna twoich rzeczy z mojego bazarku i Twoich z Twego:) Quote
JankaBezZiemii Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='anetek100']Janka, Ty też widzę robisz bazarek, może jak ktoś by chciał, to wysyłka byłaby jedna twoich rzeczy z mojego bazarku i Twoich z Twego:)[/QUOTE] tak - pewnie że tak - ale ja nie wiem kiedy się wygrzebię mam sporo (jak na mnie) tych rzeczy a mama moja do domu wróciła po operacji... i babcia chora... i dzieci .... i zwiezryna... muszę jakoś to ogarnąć i nie wiem jak czasowo dam radę Quote
anetek100 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 napisałam wszędzie, że wysyłka do Ciebie,a potem z mtf się jakoś dogadasz najwyżej:) Quote
JankaBezZiemii Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='mtf zalesie']Miska i Kika po sterylce.[/QUOTE] super :) kolejne już Quote
mtf zalesie Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 na zgloszenie czeka Szczudlo o dlugich nogach - pracuje z wklejeniem zdjecia - juz mam je na pulpicie Quote
mtf zalesie Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 oto Szczudlo [IMG]http://poczta.onet.pl/thumb.html?kid=24376987&mid=587042725&partPath=2&size=800x600&onError=404[/IMG] Quote
JankaBezZiemii Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='mtf zalesie']oto Szczudlo [IMG]http://poczta.onet.pl/thumb.html?kid=24376987&mid=587042725&partPath=2&size=800x600&onError=404[/IMG][/QUOTE] może wyślij mi mailem fotki? ;) pozwolę sobie zacytować :loveu: [QUOTE]Dzień dobry! Nie pamiętamy już co to są lęki :) Misza urządziła sobie osobistą kuwetę tuż pod oknem czyli parę metrów od tramwajów i wiecznego korka czyli powoli staje się mieszczuchem I tu się chwalimy-nie załatwia się w domu,wcale! Nic nie zniszczyła, absolutnie nic, wie że do gryzienia służą zabawki. Miszka powoli traci bonusowy garnitur uzębienia :) ale i tak czeka nas wizyta u szpecjalisty pod koniec lutego. Generalnie same ochy i achy bez żadnej przesady. Kochany przytulak wierny do tego stopnia że nawet przy porannej toalecie siedzi przy nodze. Jedna mała "reklamacja"- klapnięte ucho wyprostowało się bezpowrotnie, dowody w załączniku Pozdawiam serdecznie Olga [/QUOTE] oto Foczka/Miszka piękny cudaczek :razz: [IMG]http://images61.fotosik.pl/612/dd7653eb6fc9ae3fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images63.fotosik.pl/613/1bf1ef8004a77de9med.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 A gdzie można zobaczyć psiaki do adopcji w przytulisku? Quote
Recommended Posts