mtf zalesie Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 mam do podania kalendarz - nie wzieliby ,moze zrobiliby fotki nowe tych szczyli z kosza ,,,i nie musialabym jechac Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 wykupiłam tej malutkiej puchatej ogłoszenia taki tekst skleciłam: puchata malutka ślicznotka czeka na Ciebie Malutka, śliczna sunieczka czeka na dobry i kochający dom. Mała ma ok 3 miesięcy, waży niecały kilogram. Jej mama jest podobna do terierka ale ona będzie prawdopodobnie mniejsza. Ma dłuższą puchatą sierść, jest grzeczna i spokojna jak na takiego maluszka. Na zdjęciu nie wyszła zbyt ładnie ale wina lekkiej nieśmiałości spowodowanej zamieszaniem zdjęciowym :). Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna. Sunia przebywa w okolicach Warki. Możemy pomóc w transporcie. ponieważ nie wiem który z podawanych wcześniej telefonów należy do Marzenuś to podałam swój ... i Ali ... możecie mi ciocie podpowiedzieć czyj telefon podoawać i który to który? :) Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 :crazyeye::multi: słuchajcie akcja galopuje państwo już w drodze - nie mogli wytrzymac - to musi być miłość jak nic :loveu: a jutro ma ktoś z Warki przyjechac po bodajże Pyzę :multi: matko oby się wszystko powiodło Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 kombinujemy z chetnymi na Foczke transport do Wroclawia.do ogloszen moj tel886217379 na razie nieaktualny,mozna podawac 512 986 046 Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='mtf zalesie']ja kombinuje z pania do Wroclawia dla Foczki -tel 886 217 379 na razie nieaktyalny,mozecie podawac moj 512 986 046[/QUOTE] niechby i tu się udało :multi: Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Rumba w domku :multi: oby było dobrze plisss pliss plisss Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 janka wstrzymaj sie jeszcze z ogloszeniami szczyla bo prawdopodobnie bede jechala w poniedZialek po Foczke to zrobie zdjecia szczeniakom z kosza,tej wielkosci pinczerka i puchaczowi Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='mtf zalesie']janka wstrzymaj sie jeszcze z ogloszeniami szczyla bo prawdopodobnie bede jechala w poniedZialek po Foczke to zrobie zdjecia szczeniakom z kosza,tej wielkosci pinczerka i puchaczowi[/QUOTE] dobrze :) super super super jak jedzie foczka? Ty ją zawozisz? Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 tylk ona trasie augustow- piaseczno- potem znajomi kabaty wroclaw- trzymac kciuki za rozmowe z pania Ala bo nie moze sie kobieta do niej dodzwonic Quote
JankaBezZiemii Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='mtf zalesie']tylk ona trasie augustow- piaseczno- potem znajomi kabaty wroclaw- trzymac kciuki za rozmowe z pania Ala bo nie moze sie kobieta do niej dodzwonic[/QUOTE] trzymam kciuki najmocniej :) Quote
malagos Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ale akcja, rzeczywiscie błyskawiczna! Powodzenia, pieski!! Quote
JankaBezZiemii Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 nie wytrzymałam i dzwoniłam do Rumby Są nią zachwyceni :loveu: miała do tej pory jedną wpadkę pt kooopa w domu ale Pani sama tłumaczy że została sama na pół godziny w nowym domu i to pewnie stres :) Sunia dostała szelki i się uczy spacerować w mieście. Wykąpana. dzieciaki zachwycone - ponoć dostaniemy nawet foty :multi: Quote
Marzenuś Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Jak rozumiem Rumbusia może zmienić dział na "psy w nowym domu"? :) Quote
Marzenuś Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']kurtka no - może dlatego że jesteś zalogowana co?[/QUOTE] Nie, sprawdzałam po wylogowaniu. Wpisz w google "przytulisko ali orzechowskiej" i wyskoczy Ci fanpage na fb i oficjalna strona. Ja szefowi jak pokazywałam też nie byłam zalogowana i widać jest wszystko. Owszem, wyświetla się także opcja zalogowania ale można obejrzeć profil i zdjęcia. Quote
mtf zalesie Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 zeby nie bylo za radosnie- suczka foczka nadal szuka domu- jest po kaszlu kenelowym i dluga podroz z obcymi do wroclawia/mamy ciezka zime i pewnie obcy ludzie siedzieliby godzine w kawiarni jadac do wroclawia a biedny pies by marznal w samochodzie/wiec nie zostanie wydany /.moze wy znacie domki bijace sie o szczeniaki bo ja odpadam...zdjec tez nie jade zrobic...moze dostaniemy jakies przyzwoite zrobione komorka.. Quote
JankaBezZiemii Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='mtf zalesie']zeby nie bylo za radosnie- suczka foczka nadal szuka domu- jest po kaszlu kenelowym i dluga podroz z obcymi do wroclawia/mamy ciezka zime i pewnie obcy ludzie siedzieliby godzine w kawiarni jadac do wroclawia a biedny pies by marznal w samochodzie/wiec nie zostanie wydany /.moze wy znacie domki bijace sie o szczeniaki bo ja odpadam...zdjec tez nie jade zrobic...moze dostaniemy jakies przyzwoite zrobione komorka..[/QUOTE] :roll: ...................... ja się wstępnie umawiam na ,,po nowym roku" - może się uda .... Quote
JankaBezZiemii Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Marzenuś']Jak rozumiem Rumbusia może zmienić dział na "psy w nowym domu"? :)[/QUOTE] myślę że tak :) i z tym fb - jak się jakoś zalogowałam to wszystko widzę - bez logowania nici ;) Quote
mtf zalesie Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 jesli umowilas sie na sesje zdjeciowa to musze wymusic zgode na zdjecie Berty bo zdjecie potrzebne do zebrania o lepsza karme dla niej,nie moge placic za jej jedzenie wiecej niz swoje psy... Quote
JankaBezZiemii Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='mtf zalesie']jesli umowilas sie na sesje zdjeciowa to musze wymusic zgode na zdjecie Berty bo zdjecie potrzebne do zebrania o lepsza karme dla niej,nie moge placic za jej jedzenie wiecej niz swoje psy...[/QUOTE] ala mówiła żeby nie kupować tej karmy .... jeszcze się nie umówiłam - próbuję ;) wiesz jak jest Quote
mtf zalesie Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 to zobacz jej zdjecie na stronie i zobacz jak wyglada teraz.ciekawe jaka karme jej kupowac Quote
JankaBezZiemii Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Kochane Cioteczki życzę Wam głównej wygranej w lotto :) a wszystkim biedulkom nowych domków :) Quote
JankaBezZiemii Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 dziewczyny jest spora szansa że w sobotę pojadę :) znów pytam czy ktoś coś chce przekazać? Quote
Marzenuś Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Pani Ala uważa, że Berta już nie musi być na karmie dla alergików bo coś tam blablabla. Żebrałam takie karmy jak była zbiórka karmy. Generalnie to Bercie by się solidne DT przydało. Może by ją do fundacji bernardynów dać? Tzn zgłosić? Ona jest taka benkowata troszku. Aktualnych zdjęć Berty nie upubliczniałam bo jak pani Ala myślała, że to zrobiłam to mnie prawie przez telefon zabiła z racji tego, że to anty reklama do jej adopcji. Quote
Recommended Posts