Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadamości Gazeta.pl 15:25 Świętożena Bożena boska i papieska-
[h=3]Ogłoszenia Kupię Sprzedam[/h] Serwis ogłoszeń, oferty kupno sprzedaż podzielony na regiony i kategorie.

[h=3] Dodaj bezpłatne ogłoszenie [/h] Ogłoszenie będzie dostępne w serwisie przez okres 3 miesięcy. Ogłoszenie mozna usunąć wcześniej. Darmowe ogłoszenia w internecie od 2005.

[h=1]Nieduża Rumba szuka domu[/h] lis 12

• Mazowieckie, Zwierzęta
  • Ala (Ogłoszenie prywatne)
  • Umieszczono:12 lis 20:40

Share on facebook Share on twitter

Share on print Share on email

Ruda Rumba- choć wydaje się, że powinna być wulkanem energii jest spokojną nieśmiałą, szukającą ciepła swojej Rodziny młodziutką sunią. Nieduża wzrostem, ale wielka duchem da komuś kto odkryje ten psi diament moc niesamowitej, psiej przyjaźni. Przyjacielska dla dzieci, może dać radość rodzinie z dziećmi lub komuś kto mieszka sam. Jest zaszczepiona, czeka na sterylizację.
Tel kontaktowe: 514 974 090, 886 217 379, 696 090 920, 535 489 815

Cena: nie podano

Serwis www.pineska.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opublikowanych ogłoszeń. Odpowiedzialność wynikająca z korzystania z informacji zawartych w serwisie www.pineska.pl ponosi użytkownik serwisu. Prezentowane w serwisie ogłoszenia nie są ofertami www.pineska.pl, a wyłącznie prezentacją informacji o ofertach użytkowników. © www.pineska.pl

Posted

Ohhhh widzę, że Rumba nie tylko moje serce podbiła :) Wspaniała sierść, prawda? I to uwielbienie do przytulania. Cudowna jest. Taka oaza spokoju zapatrzona w człowieka. Psi ideał.

W okolicy Sylwestra to ja nie widzę sensu zdjęć z racji petard i psy mogą być niespokojne. Poza tym, ja mam inwentaryzację w pracy.

Posted (edited)

[quote name='mtf zalesie']mozna zostawic w rejestracji[/QUOTE]

napisałam coś takiego;

Aksamitna Rumba - wyjątkowy przytulak o niebywale delikatnej, gładkiej sierści. Bardzo łagodna i spokojna. Nieduża – waży ok 12 kg i już nie urośnie.
Grzeczna, niehałaśliwa – psi ideał! Młodziutka – ma dopiero około roku i bardzo chciałaby mieć swój dom i człowieka. Przyjazna dla dzieci, może również mieszkać z kimś starszym bo nie jest typem rozbrykanego łobuziaka [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]:).[/FONT][/FONT]

Pies stworzony do kochania – szczerze polecam.
Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobiaczona. Przebywa w okolicach Warki.
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna. Możemy pomóc w transporcie.

Tel kontaktowe: 514 974 090, 886 217 379, 696 090 920, 535 489 815

może być czy zmienić to jakoś?

Edited by JankaBezZiemii
Posted

Augustów lepiej nie pisać. Zdarzało mi się, że spanikowany ludź dzwonił że znalazł kotka na ulicy a jak się okazywało to były Mazury.... Lepiej pisać, że okolice Warki.

Posted

[quote name='Marzenuś']Augustów lepiej nie pisać. Zdarzało mi się, że spanikowany ludź dzwonił że znalazł kotka na ulicy a jak się okazywało to były Mazury.... Lepiej pisać, że okolice Warki.[/QUOTE]

Marzenuś zaraz wyjeżdżam nie wiem o której wrócę a mam te rzeczy dla Ciebie ... nie wiem co tam jest bo nie zaglądałam ale jeśli to jakieś jedzenie to się zepsuje ...