wiosenka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Można, ale musi być inny tekst chciałam ją na Kraków ogłosić. Quote
JankaBezZiemii Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='wiosenka']Można, ale musi być inny tekst chciałam ją na Kraków ogłosić.[/QUOTE] możesz pokazać to co jest? może napiszę jakieś inne :) Quote
mtf zalesie Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 zamowilam 4 pakiety u Juldan http://www.dogomania.pl/forum/threads/249092-Og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory-do-24-12-do-21-00 - 2 dla Rumby i Malej i 2 dla szczyli z koszyka oraz 3 suczek obfoconych przez marzenus.nie znam sie na tych ogloszeniach czy to nie za wczesnie jak tamte byly 12 listopada.... Quote
mtf zalesie Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Juldan odpisala ze mozna oglaszac bez problemu tylko tekst trzeba zmienic..., Quote
JankaBezZiemii Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 chętnie napiszę nowy dla rumby tylko nie wiem gdzie szukać tego co jest teraz Quote
mtf zalesie Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Wiadamości Gazeta.pl 15:25 Świętożena Bożena boska i papieska- [h=3]Ogłoszenia Kupię Sprzedam[/h] Serwis ogłoszeń, oferty kupno sprzedaż podzielony na regiony i kategorie. [h=3] Dodaj bezpłatne ogłoszenie [/h] Ogłoszenie będzie dostępne w serwisie przez okres 3 miesięcy. Ogłoszenie mozna usunąć wcześniej. Darmowe ogłoszenia w internecie od 2005. Ogłoszenia sprzedam Ogłoszenia kupię Dodaj nowe ogłoszenia Odpowiedz Powiadom znajomych Usuń ogłoszenie Zgłoś nadużycie [h=1]Nieduża Rumba szuka domu[/h] lis 12 Mazowieckie, Zwierzęta Ala (Ogłoszenie prywatne) Umieszczono:12 lis 20:40 Share on facebook Share on twitter Share on print Share on email Ruda Rumba- choć wydaje się, że powinna być wulkanem energii jest spokojną nieśmiałą, szukającą ciepła swojej Rodziny młodziutką sunią. Nieduża wzrostem, ale wielka duchem da komuś kto odkryje ten psi diament moc niesamowitej, psiej przyjaźni. Przyjacielska dla dzieci, może dać radość rodzinie z dziećmi lub komuś kto mieszka sam. Jest zaszczepiona, czeka na sterylizację. Tel kontaktowe: 514 974 090, 886 217 379, 696 090 920, 535 489 815 Cena: nie podano Ala Odpowiedz 514 974 090 Serwis www.pineska.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opublikowanych ogłoszeń. Odpowiedzialność wynikająca z korzystania z informacji zawartych w serwisie www.pineska.pl ponosi użytkownik serwisu. Prezentowane w serwisie ogłoszenia nie są ofertami www.pineska.pl, a wyłącznie prezentacją informacji o ofertach użytkowników. © www.pineska.pl Kontakt Pomoc O nas Współpraca Quote
Marzenuś Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Ohhhh widzę, że Rumba nie tylko moje serce podbiła :) Wspaniała sierść, prawda? I to uwielbienie do przytulania. Cudowna jest. Taka oaza spokoju zapatrzona w człowieka. Psi ideał. W okolicy Sylwestra to ja nie widzę sensu zdjęć z racji petard i psy mogą być niespokojne. Poza tym, ja mam inwentaryzację w pracy. Quote
mtf zalesie Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 mialam na mysli 30-go i moja corke do pomocy-chociaz wolalabym na sterylke zawiezc w styczniu zamiast jechac robic zdjecia Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 cioteczki bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: :calus: Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='wiosenka']Można, ale musi być inny tekst chciałam ją na Kraków ogłosić.[/QUOTE] mam napisać Rumbę na Kraków? dobrze zrozumiałam? Quote
mtf zalesie Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 nie na mazowieckie.na krakow chce ja dac wiosenka.tzn,ogloszenia moga byc takie same Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='mtf zalesie']nie na mazowieckie.na krakow chce ja dac wiosenka.tzn,ogloszenia moga byc takie same[/QUOTE] oki - podjadę później na Fabryczną i albo się zobaczymy albo zostawię te faktury w szatni - dobrze? Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) [quote name='mtf zalesie']mozna zostawic w rejestracji[/QUOTE] napisałam coś takiego; Aksamitna Rumba - wyjątkowy przytulak o niebywale delikatnej, gładkiej sierści. Bardzo łagodna i spokojna. Nieduża – waży ok 12 kg i już nie urośnie. Grzeczna, niehałaśliwa – psi ideał! Młodziutka – ma dopiero około roku i bardzo chciałaby mieć swój dom i człowieka. Przyjazna dla dzieci, może również mieszkać z kimś starszym bo nie jest typem rozbrykanego łobuziaka [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]:).[/FONT][/FONT] Pies stworzony do kochania – szczerze polecam. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobiaczona. Przebywa w okolicach Warki. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna. Możemy pomóc w transporcie. Tel kontaktowe: 514 974 090, 886 217 379, 696 090 920, 535 489 815 może być czy zmienić to jakoś? Edited December 9, 2013 by JankaBezZiemii Quote
mtf zalesie Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 pwinno byc jeszcze ze wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona,oraz gdzie przebywa w sensie lokalizacji Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='mtf zalesie']pwinno byc jeszcze ze wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona,oraz gdzie przebywa w sensie lokalizacji[/QUOTE] oki ale pisać dosłownie Augustów czy np okolice Warki? Quote
wiosenka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Moim zdaniem okolica, albo nawet Warka. Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='wiosenka']Moim zdaniem nie...[/QUOTE] co nie? całe nie czy coś zmienić? :) możesz cioteczko sprecyzować? Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='wiosenka']Moim zdaniem okolica, albo nawet Warka.[/QUOTE] razem pisałyśmy :)napisałam okolice Warki ;) Quote
Marzenuś Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Augustów lepiej nie pisać. Zdarzało mi się, że spanikowany ludź dzwonił że znalazł kotka na ulicy a jak się okazywało to były Mazury.... Lepiej pisać, że okolice Warki. Quote
JankaBezZiemii Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Marzenuś']Augustów lepiej nie pisać. Zdarzało mi się, że spanikowany ludź dzwonił że znalazł kotka na ulicy a jak się okazywało to były Mazury.... Lepiej pisać, że okolice Warki.[/QUOTE] Marzenuś zaraz wyjeżdżam nie wiem o której wrócę a mam te rzeczy dla Ciebie ... nie wiem co tam jest bo nie zaglądałam ale jeśli to jakieś jedzenie to się zepsuje ... Quote
JankaBezZiemii Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 hop hop :) wysłałam dane na maila Juldan Astrę wkleiłam na wątek terierów - Rita obiecała że ją wrzuci na ,,ich" forum i na FB - może wielbiciele rasy dopomogą ;) Quote
JankaBezZiemii Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 mtf juldan napisała: ,,Kochana wszystkie maila doszły- ale jak zapłaciłaś za 6 pakietów to masz jeszcze siódmy w gratisie :smile:" Quote
Recommended Posts