Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psy do adopcji sa na stronie internetowej ktora prowadzi marzenka,na tym watku glownie wymieniamy info a ostatnio to ja wymienialam je miedzy soba bo tula ktora duzo pomagala zniknela,marzenka to nieraz zaglada

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbiórkę kocy itd robię, aktualnie do mnie. Transport później.

A jeśli chodzi o FB ja prowadzę stronę, to ja chce dla Pani Ali zrobić album z psami po adopcji bo wydaje mi się, że to fajny pomysł.

Posted

[quote name='mtf zalesie']do Jankabezziemi- wyslalam pw -prosba o tel lub podanie dni w jakie mozesz jechac ,bo bez tych info pani ala nie chce umawiac weta na sterylki-prosze o odp.bo sterylki sa aborcyjne[/QUOTE]

przegapiłam chyba - przepraszam
już Ci wysyłam pw

Posted

chce pomoc z trafieniem i moze pojade swoim samochodem w jedna strone-czy konieczne klatki - o to zapytaj pani ali /czy ona ma czy mam szukac u znajomego bo to potrwa/ czy umiesz przycisnac klapa od bagaznika konce smyczy i wtedy psy nie skacza po samochodzie.jedna suka jest bardzo spokojna,drugiej nie znam.

Posted

[quote name='mtf zalesie']chce pomoc z trafieniem i moze pojade swoim samochodem w jedna strone-czy konieczne klatki - o to zapytaj pani ali /czy ona ma czy mam szukac u znajomego bo to potrwa/ czy umiesz przycisnac klapa od bagaznika konce smyczy i wtedy psy nie skacza po samochodzie.jedna suka jest bardzo spokojna,drugiej nie znam.[/QUOTE]

nie trzeba klapą - można uwiązać
ale to bez sensu żebyśmy dwoma autami jechały :) - może ze mną pojedziesz? a jeśli nie możesz to trafię no przecież to w Polsce jest ;)

Posted

poczytałam tutaj więcej ...

czy pani z którą dziś rozmawiałam (poza p. Alą) to przyjaciółka z Piaseczna?
mtf - napisałam pw - to co do mnie wysłałaś doleciało puste proszę o powtórkę :)

Piaseczno, okolice ew Warszawa - czy ktoś coś chce przekazać dla psów p. Ali? proszę o kontakt

zamierzam kupić trochę karmy - pewnie taniej ale chyba lepiej więcej niż jakieś wypasy? Wiele tego nie będzie bo i fundusz mam cienkawy ale zawsze coś ;)

W Lidlu czy innych biedronkach wór 10 kg karmy kosztuje chyba 20 czy 25 zł , duże puszki ok 4-5 zł (dawno nie byłam mogę się mylić)
CZY KTOŚ MA RÓWNIEŻ CHĘĆ ZASPONSOROWANIA WORA? :modla: ALBO PUSZECZKI CZY DWÓCH? :cool3:
jeśli tak to proszę o kontakt - ja kupię, zawiozę i jak p. Ala potwierdzi to się rozliczymy - może tak być?

ŻEBYM PUSTA NIE JECHAŁA :)

Posted

[quote name='wiosenka']A bywasz w Warszawie? Ciężko mi kogoś prosić o przelewanie :(. W Rossmanie ostatnio były duże na promocji po 3.99 wiele osób je chwali.

no do wawy to specjalnie muszę ...

jak pisałam ROZLICZYMY SIĘ JAK ZAWIOZĘ

ciotki jakiś grosik zadeklarujcie - zima za pasem - muszą jeść bo zamarzną a skoro jadę to zawiozę :modla:

Posted

ode mnie 30zl, na jakąś puszke dla szczeniaków-Janka wyslij nr konta zaraz przeleje[a pytałas czy psy jedza najtańszą karmę?-bo moze lepiej kupić ta do której są przyzwyczajone...

Posted

[quote name='mimiś']ode mnie 30zl, na jakąś puszke dla szczeniaków-Janka wyslij nr konta zaraz przeleje[a pytałas czy psy jedza najtańszą karmę?-bo moze lepiej kupić ta do której są przyzwyczajone...[/QUOTE]

dzięki - kupię puszki dla szczeniaków za 30 zetów
rozliczymy jak zawiozę żeby nie było ;)

czy ja wiem czy są przyzwyczajone? przy tej ilości wydaje mi się że wiesz - każdy co innego podaruje itd ... ale faktycznie zadzwonię :)

Posted

pAla nie odbiera

rozmawiałam z koleżanką p.Ali i ona nie wie co psy jedzą ale mówi że na pewno nie GÓRNA PÓŁKA co jest jakby zrozumiałe przy tej ilości zwierza :)

więc myślę tak - ilość jest na pewno ważna a jeśli któryś pies jest chory czy nie może czegoś to poprostu zjedzą to inne - umówmy się że jest w czym wybierać ;)

Posted

[quote name='mtf zalesie']szkoda ze nie wiedzialam- wczoraj bylam w warszawie i mam pelen bagaznik reszek wedlin -takze na razie wsrzymajmy zakupy bo nie wiem jaka pojemnoscia samochodu dysponuujemy i ze skladowaniem tez roznie[/QUOTE]

mam kontenerki - złożone na płasko zajmują mało miejsca :)

podarunków od mtf mam pół samochodu :multi: albo jeszcze lepiej
jak złożę siedzenia i przeładuję to Wam pokażę :)

mam kilkanaście dużych puszek od moich znajomych nie z dogo

mimiś - jutro kupię szczylkowe puszki od Ciebie :loveu:

JESZCZE NAM SIĘ SPORO ZMIEŚCI
jak ktoś chciałby coś zasponsorować - proszę piszcie - kupię, obfocę i się rozliczymy post factum ;)

Posted

[quote name='mimiś']Janka super! :klacz:

,jak mozesz rób jak najwięcej fot, trzeba przyciągnąć ludzi na wątek -a bez zdjęć informacji to wiesz...[/QUOTE]

ano - postaram się wyciągnąć max z tej wyprawy - nie lubię na pusto jeździć ;)

kto jeszcze ma grosika na żarełko? 4 zety duża puszka! :modla:
25 zetów wór karmy :modla:

Posted

przeładowałam
z pomocą ;)

mamy mnóstwo dzięki nieocenionej mtf która cały czas wspiera p.Alę :loveu:
dziękuję również moim znajomym którzy też liczą grosiki ale coś wyskubali :loveu:
dziękuję mimiś dzięki której jutro kupię mniam mniam szczylkom :loveu:

i od siebie coś też dorzucę

no i muszę przeprosić mtf ...

mój durny piesek zagłodzony porwał w paszczę jedną kiełbasę ... zanim mu wyrwałam to już pozostało mi jedynie resztki folii oderwać i spokojnie, bez wstydu dokończył :roll:

no tak mi pomagali :mad: