Moniek193 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niunia Ci rosnie jak na drożdzach a my tego nie widzimy:placz: Do tej pory tylko RAZ:mad:wstawilas jej foty wiec co to za tytul galerii: Wiele fot:mad::-o Albo foty albo bicie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Widzę, że Lara ma dużo znajomych :lol: żeby jeszcze były fotki z tymi znajomymi... :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Moniek - tytuł był zmieniony, kiedy fotki były swieże :eviltong: Agacia, Moniek, Magda, Kasia i wszyscy, wszyscy miłosnicy Laruchny :loveu::diabloti: Złotko było dzisiaj na dłuuugim spacerku. Jak się wyszalała... A ile nowych psów poznała... Tak żałowałam, ze aparatu nie wziełam :shake: Najlepiej dogaduje sie z MĘSHCHZNAMI swego gatunku... Ale z suńkami też jest ok... Mamy teraz z Borkową opiekunką (właścicielką przyjaciela Lary) plan, aby w weekend wziąsc aparat i tak z samego rana isc im zdjęcia porobic... Ale o tym narazie Ciii... POZDRAWIAMY I OBIECUJEMY POPRAWĘ Z FOTKAMI :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dziewczyny... Coś mi fotosik szwankuje...:roll: Chciałam już dzisiaj dodac zdjęcia, a tu mi wyskakuje komunikat, ze nie mogę dodac....:shake: Nie wiem czemu....:mad::cool1: W kazdym razie... Z czego Wy korzystacie dodajac zdjecia? Juz jakiś czas temu chciałam "porzucic fotosik", ale teraz jestem pewna :angryy::roll: Quote
Izuuus Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam, my u Was pierwszy raz;) Piękną masz suczke :loveu: Justy$ka napisał(a):W kazdym razie... Z czego Wy korzystacie dodajac zdjecia? Juz jakiś czas temu chciałam "porzucic fotosik", ale teraz jestem pewna :angryy::roll: Co do linkowania zdjęć dobry i szybki jest tinypic.com ;) Ale trzeba linkować zdjęcia pojedyńczo.. Pozdrawiam. Quote
Cieplutkaa. Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Witamy, witamy ! :loveu: Sunia - nie będę skromna :evil_lol: - jest piękna... Ale niestety nie nalezy do zbyt inteligentnych...:roll: Po prostu ciemna blondynka :evil_lol: A tak na serio to to jeszcze szczeniak... I to bardzo madry - ale TYLKO jesli chodzi o wymyślanie nowych psot..:diabloti: Uwielbiam patrzec gdy Larunia biega... Ohh.. Jak ona cudnie biega... Oglądnie jej w ruchu jest prawdziwa przyjemnoscią... Wygląda tak, jakby latała :loveu::loveu::loveu: I jest naprawdę baaardzo szybka :-o:-o:-o Wszystkie boksery, labradory mogą tylko podziwiac jej tyły...:eviltong::p Quote
Feigned Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ja wrzucam na photobucketa, chyba nie ma żadnych ograniczeń, bo możesz tworzyć nowe albumy, zdjęcia można wgrywać 'masowo' i od razu Ci je zmniejsza. :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Prosim jak na razie :eviltong: Wbrew pozorom Pani ze zdjęcia nie dusi Lary - własnie tak uchwyciłam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jakie ma śliczne, białe, ostre kiełki...:evil_lol: http://images47.fotosik.pl/133/7793aad32432f3df.jpg Pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja też polecam Photobucket :) http://images47.fotosik.pl/133/7793aad32432f3df.jpg cudeńko :loveu: a ząbki rzeczywiście wyglądają na ostre :lol: Tylko nie myśl że zadowolimy się tą jedną fotką:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Wiem, że sie nie zadowolicie :eviltong: Jak na razie to jescze dwie fotki... Lara mysliciel Aha... No i niezwykle istotna sprawa... Kiełki Lary by Wam sie już tak nie podobały, gdyby choc raz Was ugryzła:evil_lol: Quote
kasia14 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Piękność :) A szkolicie się trochę? Myślałaś o jakimś psim przedszkolu np.? Albo sportach w przyszłości? Do domowego szkolenia fajny jest kliker według mnie... ;) Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Śliczna, śliczna! http://images40.fotosik.pl/129/5138f260f2a4f94c.jpg A ząbki nam niestraszne, bo u mnie odchowało się już 14 miotów małych piranii..., czyli sznaucerków i basenji... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://images40.fotosik.pl/129/5138f260f2a4f94c.jpg ale śliczności :loveu::loveu: A ja bym się chętnie dała pogryźć Laruni :loveu: :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Kasiu - do przedszkola jak najbardziej będziemy uczęsczac... Szukam teraz odpowiedniego... Chodzi mi przede wszystkim by szkolili tam pozytywną metodą, grupy nie była za duze, no i zeby ze schroniskiem nie kolidowało..:roll: A później chciałabym agility spróbowac, ale już teraz widzę, że Lara ma zdecydowanie większe predyspozycje do frisbee... Jak niosę coś na rękach (na wysokości ramion.. moze troszkę niżej) bez problemu jest w stanie to chwycic... W ogóle ona bardzo skoczna jest - moje łózko (siega mi nad kolano) jest jej ulubionym miejscem odpoczynku, gdy nikt nie patrzy... Juz nie ma najmniejszego problemu ze wskoczeniem na nie... Aż zaczynam sie o jej stawy bac :roll: Ma swietny kontakt z innymi psami - tylko z początku jest nieufna i strachliwa... Nastepnym krokiem jest siad na moich stopach i "nawalanie" innych psów łapami po pysku :evil_lol: Później mała dochodzi do siebie, a może nawet przechodzi siebie i "powala psy na kolana" - dosłownie... Kladą się przed nią - ona je przeskakuje, zachęca do dalszej zabawy... Gdy oba psiaki stoją z premedytacją przechodzi im pod nogami lub przeskakuje przez plecy (w zależności od rozmiaru psa xD)... Artystka z niej jest niezła ;) Quote
Moniek193 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nie no nie moge uwierzyc:evil_lol:Foty:multi::multi::multi: Sliczna ona jest cudna:loveu:Poprosze tez foy w ruchu w takim razie:cool3: http://images38.fotosik.pl/129/f573039ee65512b8.jpg:loveu: Quote
Tengusia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 bylam i wszystki foty widzialam, slodkie malenstwo z twojej Lary (mi bardzo podobaly sie te czarne podpalane lobuziaki jesli patrzec na jej rodzenstwo), Agent tez kochany i Rutka oj dostojna kobietka i ta jej rozkoszna siwa mordka ... bede z pewnoscia czesto do was zagladac choc pewnie nie zawsze bede miala czas cos napsiac :eviltong: Quote
Izuuus Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 http://images47.fotosik.pl/133/7793aad32432f3df.jpg super uchwycone :cool3: I jakie spojrzenie :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dzień dobry! :multi: Tengusiu - Bardzo się cieszę, że psiaczki się podobają :wink: Ruteńka była psem mojego życia, moją nuaczycielką... Strasznie ją kocham i kochałam... I zawsze kochac będę... Aenciak - psiak przybłęda, ale strasznie kochany :loveu: Mi najbardziej spodobała się Lara... Tuż po niej czarny Gburek... I ku mojemu zaskoczeniu tylko on nadal czeka na adopcję :roll: Więc może, może :diabloti: Izuuus - dziękuję za wizytę no i zapraszam ponownie ;) A tym czasem trochę nowych wiesci od Laureczki (Asiaczku - bardzo nam sie Twoja propozycja spodobała :diabloti: Ale musimy uważac kiedy to mówimy, gdyz mój brat ma przyjaciółkę Laurę :eviltong: Wszyscy myslą, że Piotr wybrał jej imię, żeby miec Laurę u siebie 24 h na dobe :p )... Nie wiem czy na zdjęciach to widac, ale Lara jest bardzo chudziutka. Taki przecineczek z niej... I ostatnio pewna starsza Pani z osiedla, która zauwazyła, że idę z Larą zaczęła woła - Momencik... Proszę zaczekac Odwróciłam się i zauwazyłam, że kobieta niesie reklamówkę... - Przyniosłam kości z obiadu dla Lary - powiedziała z serdecznym uśmiechem - Nam już nie są potrzebne, a Lara w końcu się naje i troszke przytyje.... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ludzie myślą, że my głodzimy Larę :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No faktycznie... Lara ma z nami okropnie :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, to może i ja podrzucę Wam troszkę mięska, ugotowanego z rana dla psiaków, co?;) Pzdr. Ależ nie ma potrzeby... Przeciez my Larę głodzimy umyślnie :evil_lol: Aha... I jeszcze do Izuuus... Zdjecie tak wyszło, ponieważ Lara jest przytulasna, ale tylko wtedy, kiedy chce... W innym wypadku próbuję ze wszystkich sił uwolnic się z objęc...:cool1: Tym razem uciekała pod łokciem :razz: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Hahaha, to może i ja podrzucę Wam troszkę mięska, ugotowanego z rana dla psiaków, co?;) Pzdr. Quote
WeronikaM Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 śliczne masz pieski :loveu: bede tu często wpadać :D Larunia jest słodziutka i Agent przystojny :cool3: a nadal chcesz FCR ??? Quote
Recommended Posts