Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Moniek193 napisał(a): Od Sary to ja wez lapa(czyt.reką) po glowie przejedz:evil_lol: Tak moja bokserzyna robi:evil_lol: Yes sir !!!!!!!!!!!! Quote
Moniek193 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Justy$ka napisał(a):Ale super, że Larunia Wam się podoba! :multi::loveu: Ja jestem w niej zakochana, ale miło wiedziec, ze podbiła nie tylko moje serce :lol::loveu: Co do wielkości... To jest kundelek, wiec dokłądnie nie da się powiedziec... Jej mamą jest sterka, tata nn, więc nie wiadomo... Teraz tak dla porównania jest wielkości pudla :evil_lol::loveu: A jeśli chodzi o zdjęcia... Czy ja wiem czy takie dobre?!?!?! Ale dziękuję za miłe słowa :loveu: A jak mozna jej nie kochac:roll::loveu: Ja nie widze innej opcji:evil_lol: Od Sary to ja wez lapa(czyt.reką) po glowie przejedz:evil_lol: Tak moja bokserzyna robi:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Witam po długiej nie obecności:oops: http://images37.fotosik.pl/121/368d9b251b7b2a7a.jpg poprostu sie zakochałam:loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczna jest:loveu: wyściskaj ją:loveu: Quote
agaciaaa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cześć :) Przejrzałam sobie całą galerię ;) Rutka była śliczna :loveu: http://images43.fotosik.pl/89/d4b55e1e1bbe845a.jpg Agencik - miodzio :loveu::loveu: A Larunia- cud miód i orzeszki :loveu: http://images44.fotosik.pl/126/96e2bec3a06fb4f6.jpg no przepiękna jest :loveu::loveu: Mi też przypomina rodezjana ;) zresztą o mojej Sarze też nie raz to słyszałam, ale Twoja Lara bardziej podobna ;) w każdym razie nieważne do czego podobna, czy nie podobna, jest przesłodka :p Quote
Cieplutkaa. Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dziękuję Agaciaaa za wizytę ;) Rucia była psem mojeo życia... Moja przyjaciółką i to dzięki niej tak pokochałam psy :loveu: Agent... - to prawdziwy Agent, który pojawił sie nagle i podbił nasze serca... Lara - psiak naprawdę wspaniały i kochany... Ona jest taka moja :loveu: Potrafi wszystkich olac i przyjśc do mnie... Nawet kiedy ją spuszczę, a ona bawi się w najlepsze, gdy ją zawołam przychodzi...:-o:lol::loveu: A Twoja Sarcia to dopiero Orzeszek :evil_lol: No ciudo!!!! Dzisiaj Lara miała zapoznanie z Agentem :-o:loveu: Ale wyszło bardzo fajnie... Agent ubiegał się o jej względy :cool3: i pilnował jej na kazdym kroku... Za to ona jak prawdziwa lasencja zgrywała niedostepną... W efekcie wyglądało to przekomicznie :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Lara jes super! :diabloti: Ale jedyne do czego mam zastrzeżenia to... to, że nie może zaakceptowac kiedy śpiewam i tańczę przed lustrem :evil_lol: Dzisiaj za Elvisa się wzięłam to tak sie mała mnie wystraszyła :razz: Ale akceptuje gy gram na gitarze - gozej gdy zaczynam spiewac :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Justy$ka napisał(a):Lara jes super! :diabloti: Ale jedyne do czego mam zastrzeżenia to... to, że nie może zaakceptowac kiedy śpiewam i tańczę przed lustrem :evil_lol: Dzisiaj za Elvisa się wzięłam to tak sie mała mnie wystraszyła :razz: Ale akceptuje gy gram na gitarze - gozej gdy zaczynam spiewac :diabloti: Ekhmmm:evil_lol: Wie co dobre... a co NIE:evil_lol::diabloti: Moze przywyknie :hmmmm: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Justy$ka napisał(a):Dzisiaj Lara miała zapoznanie z Agentem :-o:loveu: Ale wyszło bardzo fajnie... Agent ubiegał się o jej względy :cool3: i pilnował jej na kazdym kroku... Za to ona jak prawdziwa lasencja zgrywała niedostepną... W efekcie wyglądało to przekomicznie :evil_lol: Może zrobiłaś przy tej okazji fotki? :cool3: A z tym śpiewaniem, to ja nie chce nic mówić... ale może ona chce Ci coś zasugerować...:diabloti: żartuje oczywiście :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 No ładnie! Ja tu się Wam wyzalam a tu takie rzeczy piszecie :mad::evil_lol: Kiedys mi proboszcz z parafii powiedział, że mi chyba słoń na ucho nadepnął :diabloti: Ale oni sie nie znają :cool1: Fotki - oczywiscie, że porobiłam, ale wolałam nic nie mówic, żeby nie było nacisku na natychmiastowe wstawienie ich tutaj... Wszystkim dziękuję za wizytę (wizyty xDD) no i zapraszam z Larunią, Agentem i Rucią, która cały czas jest w mym sercu ponownie... Quote
Feigned Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ja jak zaczynam tańczyć to Axel myśli, że to jakaś zabawa i skacze mi na nogi :evil_lol: no i czekam na foty :loveu: Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='Justy$ka'] Kiedys mi proboszcz z parafii powiedział, że mi chyba słoń na ucho nadepnął :diabloti: Ale oni sie nie znają :cool1: quote] Oczywiscie ze sie nie znaja nie przejmuj sie tym:evil_lol:Nikt sie nie zna tylko artysta artyste zrozumie:diabloti::evil_lol: Ja Cie rozumiem:loveu: [quote name='Justy$ka'] Fotki - oczywiscie, że porobiłam, ale wolałam nic nie mówic, żeby nie było nacisku na natychmiastowe wstawienie ich tutaj... quote] Oczywiscie ze bedzie nacisk:diabloti::mad: I to juz mi te foty wstawiaj:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Fak, Prawdziwa Modelka! http://images46.fotosik.pl/125/9b045fc484f9c666.jpg Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Moniek... Ty też grasz na jakims instrumencie...? Czy raczej zajmujesz się tańcem przed lustrem lub śpiewaniem pod prysznicem? xDD Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Justy$ka']Moniek... Ty też grasz na jakims instrumencie...? Czy raczej zajmujesz się tańcem przed lustrem lub śpiewaniem pod prysznicem? xDD Ekhmmmm jak juz wspominalam jestem ARTYSTKĄ:loveu: Zawodowo śpiewam i tancze przed lustrem czesto dla licznej publicznosci, czasami ostrzymuje nagrody w postaci okrzyku: "zamknij sie juz" albo "doda spiewa lepiej niz Ty", publicznosc mnie uwielbia, czasami tak ich zachwycam iz uznaja ze nie zasluguja by sluchac mego glosu i wychodza:loveu: :evil_lol: Kiedys gralam na flecie i cymbalkach:evil_lol:Ahhh to byly czasy:evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Moniek193']Ekhmmmm jak juz wspominalam jestem ARTYSTKĄ:loveu: Zawodowo śpiewam i tancze przed lustrem czesto dla licznej publicznosci, czasami ostrzymuje nagrody w postaci okrzyku: "zamknij sie juz" albo "doda spiewa lepiej niz Ty", publicznosc mnie uwielbia, czasami tak ich zachwycam iz uznaja ze nie zasluguja by sluchac mego glosu i wychodza:loveu: :evil_lol: Kiedys gralam na flecie i cymbalkach:evil_lol:Ahhh to byly czasy:evil_lol: Ohh... Moniek widzę, że mamy ze sobą wiele wspólnego :evil_lol::loveu: Mnie jeszcze zachęcają do rozszerzania mej kariery prosząc, abym wyszła na dwór pośpiewac - na pewno zyskałabym wielu nowych fanów, ale ja chcę zrobić wielkie buuum w show-biznesie xDD Oprócz gry na gitarze próbowałam swoich sił w grze na pianinie i w grze na nerwach - co zdecydowanie wychodziło mi rewelacyjnie xD Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Justy$ka napisał(a):Ohh... Moniek widzę, że mamy ze sobą wiele wspólnego :evil_lol::loveu: Mnie jeszcze zachęcają do rozszerzania mej kariery prosząc, abym wyszła na dwór pośpiewac - na pewno zyskałabym wielu nowych fanów, ale ja chcę zrobić wielkie buuum w show-biznesie xDD Oprócz gry na gitarze próbowałam swoich sił w grze na pianinie i w grze na nerwach - co zdecydowanie wychodziło mi rewelacyjnie xD Haha tak gra na nerwach to moja mocna strona xD:cool3::evil_lol: FOTY dawaj swojego slodziaka:loveu:Obiecywalas dawac codziennie:placz: Quote
agaciaaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Justy$ka napisał(a):Fotki - oczywiscie, że porobiłam, ale wolałam nic nie mówic, żeby nie było nacisku na natychmiastowe wstawienie ich tutaj... A to spryciula :eviltong::eviltong: Nacisk oczywiście będzie- dawaj mi tu foty raz dwa :mad: takie śliczności w domu masz, a nam nie chcesz pokazać :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ej, no! Wystawiasz naszą cierpliwość na ciężką próbę...:mad: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Wiem, wiem... z tymi zdjeciami to troszkę przesadzam...:diabloti: W sensie, że za mało wstawiam... Ale w ramach umilenia oczekiwania napiszę Wam trochę rewelacji z życia Lary :razz::p No wiec moja Duża (już niestety nastał ten okres :shake: Lara waży 9,5 kg) jest straszną zalotnicą... Zebyscie widzieli z jaką gracją i wdziękiem przesuwa się pod nogami starszych kolegów, rozdaje im buziole (wysuwa delikatnie, tak na kilka cm jezyczek), a nastepnie ociera się :loveu::evil_lol: A wiec Lara ma Brata, przyjaciela i chłopaka...:razz: Bratem (takim przyszywanym xD) jest Agent, Przyjacielem jest wyżeł niemiecki Borek, Chłopakiem cudny amstaff - piękny, umięśniony, złoty, postawny, a jakie ma cudne symetryzne biale znaczenia na piersi :loveu: Jednym słowem Lara ma dobry gust... Niestety miłośc zakazana astek siedzi w ogródku i tylko popiskuje z tesknoty.... Ohh... widok cudowny... I zamiast Romeo & Julia będzie Lara & Atek z osiedla :loveu: Ma też swoją przyjaciółkę od serca, bokserkę Ati z osiedla... Często spotyka różne psy, ale juz nad nimi zaczyna dominowac :diabloti: Wczoraj pogoniła sunię też w typie rodezjana, westa i labka... Dzielna Dziewczynka :loveu: Quote
Feigned Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 dorasta :diabloti: mi Axel też zaczyna powarkiwać na inne psy. :mad: ale zdjęcia to ja bym se chętnie obejrzała, wiesz ? .. :cool3: Quote
Recommended Posts