Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monday napisał(a):

no, nic - pan milczy, pewnie nie takiego psiaka chciał.
Murzyn nadal czeka !!!!!!!!

ja już nie mogę, będę wyć:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
jak można nie chcieć takiego Murzyna?:-(
właśnie ludzie zawsze chcą żeby pies był piękny, zazwyczaj nie wystarcza im, że on po prostu jest:-(:placz::-(

Monday, może jeszcze raz do tego Pana zadzwonić, tak go trochę "pomolestować":razz::oops:

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz bico - moim zdaniem nic na siłę. Napisałam w mailu uprzejmie, że jakby pan miał jakieś pytania to niech dzwoni, albo pisze.
Chyba nie ma co się narzucać. Pan chce psiaka do ogrodu - może to ma być taka "ozdoba", nie wiem....a Murzyn jest jaki jest. Mnie się podoba.

Nic na siłę - niestety.

A do anonsów podawałam go. Tyle, że teraz wpiszę że będzie umowa adopcyjna. Żeby nikt na próżno nie interesował się psem , a raczej jego budą. Bo myślę, że dla niektórych pies psem można się go "pozbyć", ale buda - przecież to rzecz materialna, przyda się. Obym się myliła co do ludzi...obym. Ja niestety jestem bardzo naiwna i łatwowierna :oops:

Posted

Ja codziennie odnawiam mu Gumtree, teraz dostałam reklamy jakis nowych portali ogłoszeniowych to też zamieszczę tam ogłoszenie Murzynka.

Posted

Biedny Murzynek, przecież on jest śliczny i taki mądry, może zrobić mu jakieś ładniejsze zdjęcie do ogłoszeń, taki portrecik, gdzieś takie widziałam i naprawdę poskutkowało...

Posted

[quote name='red']Biedny Murzynek, przecież on jest śliczny i taki mądry, może zrobić mu jakieś ładniejsze zdjęcie do ogłoszeń, taki portrecik, gdzieś takie widziałam i naprawdę poskutkowało...

Tak, Red ma racje !
Wlasnie to samo mialam napisac - Monday, Murzynek musi miec swietne zdjecie, takie co od razu robi wrazenie (wiesz jacy sa ludzie...)

Karo, znalazl dom po ogloszeniu w Cafeanimal - zobacz Monday jakie mial piekne zdjecia i mysle ze to tez pomoglo:
Karo - Zwierzaki - cafeanimal.pl

Posted

A oto Murzyniątko w domu.

Niezbyt ładne zdjęcia - ale takie wyszły, takie wklejam.
Trudno Murzyna uchwycić na zdjęciu, utrzymać go w jednej pozycji też jest trudno :)

Posted

Nie - on nie jest na tymczasie. To są zdjęcia jak Murzyn był u mnie w domu przy okazji szczepień.
Na razie mieszka cały czas w tym samym miejscu - na terenie tej firmy, tyle, że tam już nikogo nie ma. Murzyn jest codziennie karmiony i biega cały czas po terenie tej firmy.
Cieszy się jak ktoś przyjeżdża, piszczy z radości, aż się boję że ten ogon mu odleci, a dupkę sobie przy tym skręci :)

Niestety nie wiem ile czasu on tam może być. Póki co jest i to najważniejsze, że nie w schronie. Ale on MUSI znaleźć dom, bo jak ta firma będzie musiała zwolnić cały dzierżawiony teren to Murzyn trafi do schroniska :-(
Taka wesoła mordka będzie musiała siedzieć w zamkniętym ciasnym boksie razem z innymi psami - niewiadomo, czy przyjaznymi dla niego. :(

Posted

Codziennie daje Murzynka od nowa na Gumtree, jak tylko załaduję sobie kartę w telefonie to zrobie mu wyróżnione na eoferty, ale jak zwykle nie mam czasu iść i kupić:roll:
A co to za dom?

Posted

Dom u mojej ciotki - ale na wsi, no i jeżeli nie zrobi kojca, to nawet nie ma mowy, żeby Murzyn u niej mieszkał.
No i ogólnie nie chcę go na wieś dawać :(
Wiecie jak na wsi pies jest traktowany - pies to pies, zwierzę, nie jest taki ważny.